Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Ο φθηνότερος ψηφιακός δέκτης DVB-T αυτές τις ημέρες



Αφού πέρασε η μεγάλη ζήτηση των πρώτων ημερών για ψηφιακούς δέκτες στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και στις πόλεις της Μακεδονίας, άρχισαν οι προσφορές.

Την καλύτερη τιμή (πριν λίγο το διαπίστωσα) την έχει...


η αλυσίδα "Ηλεκτρονική".


Προσφέρει το μοντέλο SD Crypto Redi 42 MP στα 19,9 ευρώ.

Το συγκεκριμένο έχει 2 χρόνια εγγύηση και η αρχική του τιμή ήταν 29~30 ευρώ. Την προσφορά την είδα στο ίδιο το κατάστημα και δεν είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο. Για διαθεσιμότητα, καλό είναι να κάνετε ένα τηλεφώνημα πρώτα στο κοντινότερο προς εσάς κατάστημα.


Προσφορά για HD DVB-T στο Ε-SHOP με 23,9 ευρώ (από 30 Δεκ. έως 5 Ιαν).

Απολαύστε υψηλής ευκρίνειας τηλεόραση χωρίς παράσιτα και "χιόνια" και μεταφέρετε την ψηφιακή εμπειρία στο σπίτι σας, με το νέο αποκωδικοποιητή AHD-121 της APOLLO. Είναι μία ασφαλής αγορά καθώς είναι ήδη συμβατός με το επερχόμενο πρότυπο αναπαραγωγής HD (High Definition) των επίγειων ψηφιακών καναλιών και όχι μόνο! Μπορείτε επιπλέον να παρακολουθήσετε υψηλής ποιότητας video (MPEG 1/2/4 HD), ακόμα και αρχεία Matroska (MKV), και να εγγράψετε τις αγαπημένες σας εκπομπές σε οποιοδήποτε USB μέσο αποθήκευσης. Χάρη στην θύρα HDMI θα πάρετε την καλύτερη δυνατή εικόνα στην τηλεόραση σας, ενώ υπάρχει και έξοδος Scart για τις παλαιότερες συσκευές. Πλέον, με τιμή αντίστοιχη ή και χαμηλότερη από αυτή δεκτών Standard Definition, δεν έχετε κανένα λόγο να μην επιλέξετε τον High Definition APOLLO AHD-121!








Crypto ReDi 42 - DVB-T Receiver - Χαρακτηριστικά

MPEG4/MPEG2 συμβατό για να βλεπετε τα ψηφιακά κανάλια με άριστη απόδοση.

Με την λειτουργία Time Shift έχετε την δυνατότητα να κάνετε παύση σε ένα ζωντανό πρόγραμμα την στιγμή που το παρακολουθείτε πατώντας το πλήκτρο Pause και να συνεχίσετε την προβολή από το σημείο που σταματήσατε πατώντας το πλήκτρο Play όποια στιγμή αργότερα επιθυμείτε. Έτσι θα έχετε την ελευθερία να σταματήσετε και να ξαναδείτε ένα ζωντανό αθλητικό γεγονός ή ταινία χωρίς να χάνετε καμία σκηνή.

Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική και δείτε αγαπημένες σας φωτογραφίες που έχετε αποθηκεύσει σε ένα USB Stick ή σκληρό δίσκο. Δείτε τις αγαπημένες σας ταινίες και βίντεο σε μορφή MKV,AVI κλπ.

Εγγράψτε τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά προγράμματα σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ενώ τα παρακολουθείτε , η προγραμματίστε την συσκευή να κάνει την εγγραφή όταν λείπετε ώστε να τα παρακολουθήσετε αργότερα.

Συνδέστε ένα εξωτερικό USB stick ή σκληρό δίσκο. Υποστηρίζονται εξωτερικοί σκληροί δίσκοι σε Format FAT32 ή NTFS. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε low power 2.5” σκληρούς δίσκους η 3.5” σκληρούς δίσκους με εξωτερική τροφοδοσία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου