Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

5 σημάδια που δείχνουν ότι έχετε πάρει υπερβολική ποσότητα καφεΐνης


Ξέρετε ότι είστε εξαρτημένος από την καφεΐνη, όταν τα μάτια σας δεν θα ανοίξουν, παρά μόνο αν πιείτε την πρώτη σας γουλιά σας καφέ;

Μελέτες έχουν δείξει ότι κάποια ποσότητα καφεΐνης μπορεί να βελτιώσει την πνευματική οξύτητα και την απόδοση σας μέσα στην ημέρα, αλλά η υπερβολική καφεΐνη μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη διάθεσή σας, την ενέργεια, και ακόμη και την υγεία σας.

Δείτε τα 5 σημάδια που θα σας δείξουν ότι έχετε ήδη καταναλώσει μεγάλη ποσότητα καφεΐνης:

Το ΙΚΑ δεν κόβει τη σύνταξη σε... πεθαμένο παρά τις εκκλήσεις των συγγενών


Την ώρα που επισήμως το ΙΚΑ δίνει αγώνα να εντοπίσει όσους εισπράττουν συντάξεις που δεν δικαιούνται ένας συνταξιούχος στη Μεσσηνία προσπαθεί πάνω από έναν χρόνο να πείσει τις υπηρεσίες του ΙΚΑ να διακόψουν την επικουρική σύνταξη του αδελφού του, που έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 2010.

Σύμφωνα με το Εθνος ο Δημήτριος Μπάμπαλης, συνταξιούχος του ΟΣΕ,...

Προσοχή, SOS, να μην ξεχάσω…



Σήμερα, τελευταία ημέρα του μήνα, αντί άλλου σημειώματος, σας παραθέτω ένα που έγραψα με αποδέκτη τον εαυτό μου:

Να μην ξεχάσω, που δεν θα ξεχάσω, να περάσω από το ΑΤΜ της τράπεζας και να τσεκάρω αν πληρώθηκα αυτόν το μήνα...

Έχεις προσόντα; ~ Έφυγες για δουλειά στην...


Εκρηκτική ζήτηση για εργαζομένους με προσόντα στη Γερμανία

Πτυχιούχους και εξειδικευμένο προσωπικό από χώρες της Ευρώπης προσπαθούν να προσελκύσουν επιχειρήσεις στη Γερμανία.

Στην περιοχή του Χάιλμπρον - Φράνκεν, στο κρατίδιο της Βάδης-Βιρτεμβέργης, όπου εδρεύουν πολλές επιχειρήσεις - κολοσσοί με ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά, καταγράφονται 7.718 κενές θέσεις εργασίας.:

Θέλουμε κι άλλες ΕΡΤ ~ ΕΡΤ4, ΕΡΤ5, ΕΡΤ6... ~ Είμεθα Large


ΕΡΤ: Δεν κλείνουν ΕΤ1, Cine/Sport+ και Ραδιοτηλεόραση

Στις ελληνικές καλένδες παραπέμπεται η εξυγίανση της ΕΡΤ, καθώς το ΔΣ της κρατικής ραδιοτηλεόρασης ανακοίνωσε ότι δεν κλείνουν ΕΤ1, το ψηφιακό κανάλι Cine/Sport+ και του περιοδικού Ραδιοτηλεόραση επικαλούμενο τα πορίσματα «ειδικής μελέτης».

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Επικρατείας...

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Όλη η αλήθεια για το αλκοόλ


Όσο καταστροφική ευεργετική είναι η αλόγιστη κατανάλωσή του, τόσο ευεργετική ξενέρωτη είναι μία μικρή δοσολογία σε καθημερινή βάση.

Το «παν μέτρον άριστον» επινοήθηκε για το …αλκοόλ. Τα ερευνητικά δεδομένα, εδώ και χρόνια, επιμένουν ότι όποιος νοιάζεται για την υγεία του (και το κάνει, ασφαλώς, κέφι), δεν πρέπει να το βγάζει εντελώς από τη ζωή του. Στην περίπτωση που δεν μπορεί να του αντισταθεί, τα μαντάτα δεν είναι καθόλου καλά.

Θα έχετε βαρεθεί να το ακούτε:

Στην φυλακή ο Λάκης Γαβαλάς ~ Δεν έχουν που να τον βάλουν!


Ο επιχειρηματίας, γνωστός στον κόσμο της μόδας, συνελήφθη στα δικαστήρια της Ευελπίδων την Παρασκευή, αμέσως μετά την αναβολή της δίκης του στο Αυτόφωρο για χρέη προς το Δημόσιο ύψους περίπου 7,5 εκατ. ευρώ.

Σήμερα ήταν η τρίτη φορά που ο 60χρονος Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης για οικονομικές εκκρεμότητες με το Δημόσιο και πρώτη φορά που βρισκόταν αντιμέτωπος με κακούργημα.:

Η Μέρκελ μάς γυρνάει προ... 1821!


Έφριξαν όλοι οι Ελληνες μόλις άκουσαν ή διάβασαν τις πρώτες ειδήσεις για το γερμανικό έγγραφο αναφερόμενο στις προτάσεις του Βερολίνου για τη χώρα μας που επιδόθηκε την Παρασκευή το βράδυ στις αντιπροσωπείες των υπόλοιπων κρατών της Ευρωζώνης.

Ένα έγγραφο που αποκάλυψε πρώτη η βρετανική εφημερίδα «Φαϊνάνσιαλ Τάιμς» του Λονδίνου, υποχρεώνοντας έτσι όλες τις κυβερνήσεις,...

Εξιχνιάστηκε ακόμη μία ρατσιστική δολοφονία ηλικιωμένης


Λαθρομετανάστες λήστεψαν, βασάνισαν και δολοφόνησαν 76χρονη Ελληνίδα μέσα στο σπίτι της.

Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 76χρονης ημεδαπής, η οποία διαπράχθηκε πρωινές ώρες της 28-7-2011, μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε στην οδό Ελλησπόντου στον Περισσό.

Κατεβάστε ~ 2012 Η χρονιά της συνωμοσίας


Διαθέσιμο για δωρεάν κατέβασμα το 63ο τεύχος του περιοδικού "Φαινόμενα".

Μεταξύ άλλων διαβάζουμε για:
  • Μοχένζο Ντάρο - Η χαμένη αυτοκρατορία
  • Ο σκοτεινός κόσμος της ιατρικής
  • Οι κούκλες της ανησυχίας
  • Από την ιερή μονάδα, στο μυστηριώδες "π"

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Οι αποκαλύψεις του ναυάρχου Λυμπέρη για τα Ίμια (Βίντεο)


Για την προδοσία εκείνης της νύχτας έχουν λεχθεί πολλά. Ο τότε αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Λυμπέρης, αποκάλυψε, πριν λίγα χρόνια, όλη την αλήθεια για τα γεγονότα εκείνης της νύχτας…

Ακούστε τι λέει και αντιληφθείτε το μέγεθος της ελαφρότητας, με την οποία Σημίτης, Πάγκαλος και Αρσένης, αντιμετώπισαν την εθνική ανεξαρτησία…

Αρχαιοελληνική συνταγή ~ Τευθίδες ὠνθυλευμέναι μετά χόνδρου κοκκάλων & ἀσταφίδων (καλαμαράκια γεμιστά με πλιγούρι, κουκουνάρια & σταφίδες)




στεον φθ τευθίες νθυλευμένη

««... είναι νόστιμο το βρασμένο γεμιστό καλαμάρι...»
(Δειπνοσοφιστές Ζ 293,41c)

Σαν το παλιό... φθηνό κρασί


Ο Έλληνας, όπως και να 'χει η οικονομική κατάσταση θα ξορκίσει τις δυσκολίες με ένα ποτηράκι κρασί, που δεν θα του φέρει όμως... ζαλάδα η τιμή του.

Βέβαια, μπορεί τα προηγούμενα χρόνια να είχε ανακαλύψει τα γαλλικά κρασιά τώρα δείχνει να την... ψάχνει περισσότερο αναζητώντας φθηνές αλλά ποιοτικές λύσεις από ελληνικά αμπελοτόπια.:

Θεσσαλονίκη: Στο φως οι θησαυροί της πόλης


Ένας πολύτιμος θησαυρός που έκρυβε στα έγκατά της η μακεδονική γη αποκαλύπτεται, χάρη στις μεθοδικές αρχαιολογικές ανασκαφές που εκτελούνται στο πλαίσιο της κατασκευής του μετρό της Θεσσαλονίκης.

Χρυσά στεφάνια, εδώλια και χιλιάδες αντικείμενα καθημερινής χρήσης, μέχρι και ολόκληροι ναοί, απομεινάρια της λαμπρής, μακραίωνης ιστορίας της Θεσσαλονίκης, έρχονται στο φως. Οι ανασκαφές ολοκληρώνονται μέχρι το τέλος της χρονιάς, αφήνοντας πίσω τους χιλιάδες «ψηφίδες» των πολιτισμών που άκμασαν στην πόλη.

Αυτό που αποκαλύπτουν οι αρχαιολόγοι είναι μία πόλη παλίμψηστο, δηλαδή μία πόλη..

Εθνικοί ευεργέτες ~ Αληθινά σενάρια ΕΤ3 (Βίντεο)


Μια πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα για τους ανθρώπους μιας «άλλης Ελλάδας», μιας άλλης εποχής και κυρίως μιας εντελώς διαφορετικής νοοτροπίας από τη σημερινή, παρουσιάζουν τα «Αληθινά Σενάρια» της ΕΤ3.

Μια εκπομπή αφιερωμένη στους εθνικούς ευεργέτες, εκείνους που σε δύσκολες εποχές για τη χώρα μας, όπως η σημερινή, βοήθησαν με όλες τους τις δυνάμεις την πατρίδα να σταθεί στα πόδια της. Η εκπομπή υπενθυμίζει το σπουδαίο έργο που άφησαν πίσω τους οι γνήσιοι αυτοί πατριώτες που ξενιτεύτηκαν και μεγαλούργησαν στα πέρατα της γης, δεν ξέχασαν όμως ποτέ τον τόπο που τους γέννησε.:

Κατεβάστε ~ Ακτινογραφίες καθημερινών αντικειμένων





Πρωτότυπη συλλογή με 75 εικόνες υψηλής ανάλυσης, με αντικείμενα που χρησιμοποιούμε καθημερινά κι έχουνε μπει σε ακτινογραφικό μηχάνημα.:

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Η λίστα με τα 89 κοινωνικά βοηθήματα που μπαίνουν στο στόχαστρο ~ Μέσα επιδόματα Εργατικής Εστίας & ΟΑΕΔ!


Στο στόχαστρο της τρόικας μπαίνουν όλα τα κοινωνικά επιδόματα, οι παροχές και οι επιχορηγήσεις «κοινωνικού χαρακτήρα», με την εντολή να επαναξιολογηθούν το συντομότερο δυνατό. Kαι άλλα από αυτά να παραμείνουν, άλλα να επανακαθοριστούν και άλλα να περικοπούν, έτσι ώστε να εξοικονομηθούν 1,2 δισ. ευρώ έως το 2015, σύμφωνα με τη δέσμευση που έχει αναλάβει η κυβέρνηση με το Mεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Προσαρμογής.

Hδη, κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων του OOΣA που έχει αναλάβει να καταγράψει τα κοινωνικά προγράμματα και να συλλέξει στοιχεία με απευθείας συναντήσεις (από τις 23 Iανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου) με κυβερνητικά στελέχη και φορείς, συνέταξε την πρώτη επίσημη λίστα...

Η μογγολονυφίτσα απειλεί με θερμό επεισόδιο, αλλά...


Ως θρασύδειλοι δεν θα κάνουνε τίποτα. Εκτός εάν θέλουνε να τα βάλουνε με Κύπρο, Ελλάδα, Ισραήλ και Κούρδους συγχρόνως...

Για αλλαγή στο status quo του Κυπριακού μίλησε ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση στις συνομιλίες της Νέας Υόρκης.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk, ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών στην ουσία απείλησε για θερμό επεισόδιο στη Μεγαλόνησο, καθώς λόγω των ερευνών της Λευκωσίας για φυσικό αέριο,..

Επτά ηλικίες του ποτού ~ Seven ages of drinking (Βίντεο)


Εάν αναρωτιέστε γιατί κάθε καλοκαίρι οι Βρετανοί τουρίστες, γίνονται κουρούμπελα και προχωρούνε σε γελοιότητες, ίσως το βίντεο αυτό σας βοηθήσει να βγάλετε άκρη. Εναλλακτικός τίτλος: "Go British for a Life".

Στο ωριαίο ντοκιμαντέρ, παραγωγής 2010 για το BBC. ανήλικες, μαθήτριες, νεαρά κορίτσια, ενήλικες και ηλικιωμένες, οι γυναίκες στην Αγγλία καταναλώνουν τη μεγαλύτερη ποσότητα ποτών. Η Cherry Healey συναναστρέφεται αυτές τις γυναίκες για να καταλάβει γιατί το ποτό είναι τόσο σημαντικό κομμάτι στη ζωή τους ανεξάρτητα από την ηλικία τους....

Λαθρομετανάστες & χαράτσια προκαλούν «έμφραγμα» στα δημόσια νοσοκομεία


Εδώ και 20 χρόνια στα δημόσια νοσοκομεία σχεδόν δεν άκουγες ελληνικά. Οι γύφτοι με ένα κρυολόγημα του Χασάν γέμιζαν τα εξεταστήρια με όλη την φαμίλια. Οι ρωσοτσετσένοι και οι Αλβανοί φέρνανε όλη την οικογένεια για κουράρισμα και εσχάτως πακιστανοταλιμπανικά μπουμπούκια με κάθες λογής αρρώστια δημιουργούν συνθήκες Ισλαμαμπάντ.

Οι Έλληνες που είχανε κάποια καλή δουλειά ή εργάζονταν στο κράτος, απεύφευγαν τα δημόσια νοσοκομεία για να έχουνε αξιοπρεπή μεταχείριση κι Ευρωπαϊκές συνθήκες νοσηλείας. Όμως ελέω ΠΑΣΟΚ, έσκασε η φούσκα των τσάμπα παροχών και της καταναλωτικής ευμάρειας με δανεικά και πλέον...

Τα χάλια μας ~ FT: Δημοσιονομικός επίτροπος στην Ελλάδα


Η γερμανική κυβέρνηση θέλει από την Ελλάδα να εκχωρήσει την εθνική της κυριαρχία επί του καθορισμού της φορολογικής πολιτικής και των δαπανών σε ένα «δημοσιονομικό επίτροπο» σε αντάλλαγμα για το δεύτερο πακέτο διάσωσης των 130 δισεκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με αντίγραφο πρότασης που επικαλούνται οι Financial Times.

Σε μια «πρωτοφανή επέκταση του ελέγχου της ΕΕ επί ενός κράτους μέλους», όπως σχολιάζει η εφημερίδα, ο δημοσιονομικός επίτροπος θα είχε την εξουσία..

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Τέλος η Τυποεκδοτική του ΚΚΕ ~ Στο άρθρο 99 του Π.Κ.


Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα κατέθεσε σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.

Η ιστορική εκτυπωτική επιχείρηση του ΚΚΕ φέρεται να οδηγήθηκε στην έσχατη αυτή κίνηση λόγω των ασφυκτικών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει και των ληξιπρόθεσμων οφειλών που έχουν συσσωρευτεί.:

Περί Αγγελόπουλου


"Σε μεγάλο βαθμό, ο Αγγελόπουλος υπήρξε δημιούργημα της ΠΑΣΟΚοαριστερής διανόησης που τον επέβαλε ως αυθεντία, όπως επέβαλε δεκάδες άλλους από τη δεκαετία του 1980 και μετά, για να συντηρεί τη μυθολογία του τύπου "εμείς είμαστε προοδευτικοί, διανοούμενοι και στοχαστες και όλοι οι άλλοι είναι φασιστοειδή, και απολίτιστοι μπουρζουάδες".:

Η Ελλάδα μπορεί ~ Μυαλά υπάρχουν ~ Πως θα αντιμετωπίσουμε την κρίση (2ο Μέρος - Βίντεο)


Το «Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα» μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ «11+1 τρόποι για να ξεφύγουμε από την κρίση», παρουσιάζει νέες ιστορίες επιτυχίας. Σχολεία και εκπαιδευτικοί, επιχειρηματίες, συνεταιρισμοί, επιστήμονες, οργανισμοί που διακρίνονται, αλλά και ο καλύτερος δημόσιος υπάλληλος του κόσμου, που είναι… Έλληνας!

Η Ελλάδα σπάει τα παγκόσμια σύνορα. Ο Μιχάλης Ζουλουμίδης παράγει την καλύτερη σπιρουλίνα του κόσμου στη Νιγρίτα Σερρών και την στέλνει για καλλιέργεια στο διάστημα!

Είναι το ακριβότερο μπαχαρικό στο κόσμο και η καλύτερη ποιότητά του παράγεται στην Ελλάδα.:

Παπάς & επίτροπος σκάβανε μέσα στην εκκλησία (!) για λίρες;



Συνελήφθη χθες (26.01.2012) το βράδυ, στη Φύσκα Κιλκίς, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, δύο ημεδαποί 53 και 57 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου «περί Αρχαιοτήτων».

Ειδικότερα, συνελήφθησαν ο 53χρονος (ιερέας) και ο 57χρονος (επίτροπος) διότι προέβησαν σε παράνομη ανασκαφή εντός Ιερού Ναού.:

Πω ρε πράμα ~ Απαλλοτρίωσαν τη μισή Αθήνα οι Γεωργιανοί


Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε διαρρήξεις-κλοπές σε οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της επαρχίας.

Συνελήφθησαν πέντε (5) λαθρομετανάστες αλλοδαποί δράστες.

Εξιχνιάσθηκαν είκοσι οκτώ (28) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε οικίες και κατασχέθηκε πλήθος κλοπιμαίων, όπλων και οχημάτων. Δείτε φωτό παρακάτω:

Στα «κρυφά» η Ελλάδα υπέγραψε τη συμφωνία κατά της πειρατείας στο διαδίκτυο


Μπορεί οι ΗΠΑ να γλίτωσαν προσωρινά από τα νομοσχέδια SOPA και PIPA, όμως όπως όλα δείχνουν οι διαδικασίες για την λογοκρισία στο διαδίκτυο έχουν πάρει τον... δρόμο τους!

Και η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς χθες 22 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης - ανάμεσα τους και η χώρα μας- υπέγραψαν στο Τόκυο τη συμφωνία κατά της πειρατείας ACTA (Anti-Coutnerfeiting Trade Agreement).:

Αλβανολάθρο κλέβανε εργαλεία και... κρασί




Αδυναμία στο… κρασί είχαν οι τρεις Αλβανοί που συνελήφθησαν στην Ελευθερούπολη της Καβάλας για κλοπές σε σπίτια και αποθήκες της ευρύτερης περιοχής.

Έως τώρα έχουν εξιχνιαστεί τρεις περιπτώσεις, αλλά οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έχουν διαπράξει...

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Γκρούεφσκι ~ Το παρτάλι της γειτονιάς


Μπορεί να διαρρηγνύει τα ιμάτιά του ότι θέλει αμοιβαία αποδεκτή λύση στο θέμα του ονόματος, δεν σταματά όμως να διαστρεβλώνει την ιστορική πραγματικότητα για να προωθήσει το δικής του εμπνεύσεως όραμα του... Αλεξανδρισμού.

Ο λόγος για τον πρωθυπουργό των Σκοπίων Νίκολα Γκρούεφσκι, ο οποίος συνεχίζει να προκαλεί και να παραχαράσσει την ιστορία, ενώ η στρατηγική που έχει χαράξει στη διαμάχη με την Ελλάδα καταρρέει. Ο Γκρούεφσκι περίμενε ότι...

Εννέα μηνών έγκυος μετέφερε ηρωίνη μέσα στο στομάχι της!



Μια πολίτης από το Τατζικιστάν, έγκυος εννέα μηνών, συνελήφθη
στο αεροδρόμιο της Αγίας Πετρούπολης αφού είχε καταπιεί κάψουλες οι οποίες περιείχαν συνολικά περισσότερα από 800 γραμμάρια ηρωίνης, ανακοίνωσαν σήμερα οι τελωνειακές αρχές αυτής της πόλης της βορειοδυτικής Ρωσίας.:

kraso-skroutz ~ Νέο φυλλάδιο προσφορών 3B Markets




Δύσκολοι πλέον οι καιροί. Η αναζήτηση των καλύτερων τιμών σε προϊόντα που καταναλώνουμε καθημερινά, πλέον επιβάλλεται.

Τσέκαρα το νέο φυλλάδιο της αλυσίδας σούπερ μάρκετ 3B Markets & για άλλη μια φορά είναι το καλύτερο συγκριτικά με άλλα S/M:

Έλληνες φασίστες - Απελάστε το ρατσισμό - Οι μπάτσοι πουλάνε την ηρωίνη & πετάει πετάει ο γαΐδαρος


Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 18χρονου αλλοδαπού και σύλληψη δράστη

Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, η ανθρωποκτονία 18χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αφγανιστάν, που διαπράχθηκε την 19.35 ώρα της 17-1-2012 στην οδό Στουρνάρη αρ.36. Το θύμα είχε τραυματισθεί θανάσιμα με μαχαίρι στη θωρακική χώρα.

Δράστης είναι ένας...

Αρχαίο ελληνικό λιμάνι δίπλα στην Κωνσταντινούπολη


Ένα λιμάνι της Ρωμαϊκής εποχής και δίπλα του ένα αρχαιότερο, το οποίο παρουσιάζει ελληνικά στοιχεία και χρονολογείται στον 2ο π. Χ. αιώνα έχουν φέρει στο φως οι ανασκαφές που διεξάγονται στην Κωνσταντινούπολη σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από την πόλη, σε μια μικρή χερσόνησο της λίμνης Κιουτσουκτσεκμετσέ. (έλεος ρε τούρκοι με τα βαρβαρικά σας)

Το πρώτο έχει ήδη ταυτισθεί καθώς πιστεύεται ότι πρόκειται για την πόλη...

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Ελλάδα - Ρωσία Τελικός EuroBasket 1987 (Βίντεο)


Photobucket

Ολόκληρος ο αγώνας στην καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας & ήχου.

Ο ανεπανάληπτος θρίαμβος της Εθνικής μας ομάδας καλαθοσφαίρισης επί της Σοβιετικής Ένωσης του Τσατσένκο...

Κουτί της Πανδώρας ~ Οι μεγαλοφειλέτες που όλοι αγαπήσαμε Β' Μέρος (Δείτε όλη την εκπομπή)



Οι μεγαλοφειλές που όλοι αγαπήσαμε. Λάμπουν χρόνια στις τηλεοράσεις, τα πάρτι, τις φιλανθρωπίες. Όταν συλλαμβάνονται, πηδάνε από τα παράθυρα του νόμου ξανά προς την ελευθερία.

Στην χειρότερη των περιπτώσεων, θα ενταχθούν στο άρθρο 99 και θα πάνε για πτώχευση.

Την ώρα που οι διωκτικοί μηχανισμοί...

Αλβανοί... μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου



Στη λίστα που δημοσίευσε το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών, ανάμεσα στα 4.152 άτομα που οφείλουν συνολικά στο ελληνικό κράτος 14,87 δις ευρώ, εμφανίζονται και ονόματα Αλβανών.

Σύμφωνα με την έρευνα, υπάρχουν τουλάχιστον 64 Αλβανοί που οφείλουν στο ελληνικό κράτος...

Να 'τανε η μαλακία ψώρα ~ Βίντεο με θολοκουλτουριάρη


Καλά, μιλάμε και για πολύ μαλάκας! Χρόνια έχω να δω τέτοιο κακιασμένο άνθρωπο...

Αλλά δεν φταίει αυτός, φταίνε αυτοί που πάνε και τιμούν μαλάκες και σούργελα.
Ρε απίστευτε τύπε, να τιμήσουν εσένα και το έργο σου πήγαν, δεν πήγαν να σε πηδήξουν!
Δεν θέλεις τιμές, δεν θέλεις βραβεία, δεν θέλεις τα λεφτά μας!!! Μπράβο!
Τότε γιατί πουλάς τα...

ΠΑΣΟΚ στα τάρταρα ~ 5ο κόμμα ~ Ευχόμαστε & εις κατώτερα


Σε κόλαφο για το ΠΑΣΟΚ αναδεικνύεται η δημοσκόπηση της εταιρείας VPRC, που πρόκειται να δημοσιευθεί την Πέμπτη στο περιοδικό «Επίκαιρα». Το πάλαι ποτέ κραταιό κυβερνητικό κόμμα κατατάσσεται πέμπτο (!) στην πρόθεση ψήφου, πίσω όχι μόνο από τη ΝΔ, αλλά και από Δημοκρατική Αριστερά, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικότερα, η ΝΔ προηγείται με ποσοστό...

Βάλε λάδι... «Αθώα» για την καρδιά τα τηγανητά


Η κατανάλωση τηγανητών τροφίμων δεν βλάπτει την καρδιά – αρκεί να τηγανίζει κανείς σε ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο, υποστηρίζουν ισπανοί ερευνητές.

Σε μελέτη που πραγματοποίησαν με χιλιάδες εθελοντές, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως τα τηγανητά φαγητά δεν αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιοπάθειας ή πρόωρου θανάτου από καρδιολογικά αίτια.

5 Γύφτοι τελικά δολοφόνησαν με σκεπάρνι τους δύο ανήλικους


Σε ερωτική αντιζηλία αποδίδεται, σύμφωνα με την Αστυνομία, η στυγερή δολοφονία ζευγαριού εφήβων -ενός 17χρονου αγοριού και μίας 16χρονης κοπέλας- που αποκαλύφθηκε το περασμένο Σάββατο στην περιοχή Ανάληψη Λαγκαδά. Δράστες φέρονται να είναι πέντε νεαροί αθίγγανοι, μουσουλμανικής καταγωγής. Ήδη σε βάρος δύο εξ αυτών εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Όπως έγινε γνωστό, ένας από τους δράστες διατηρούσε παλιότερα ερωτικό δεσμό με την 16χρονη...

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

700 εκ. σε 10 χρόνια για τα κόμματα! ~ Φάγανε, φάγανε...


Συνεχίζουν να προκαλούν τα στοιχεία για την κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων καθώς νέα στοιχεία δείχνουν ότι την περίοδο 2000 – 2011 τα κόμματα έλαβαν συνολικά 700 εκατομμύρια ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες το protothema.gr είχα αποκαλύψει ότι παρά τα δυσβάσταχτα δημοσιονομικά μέτρα που ψηφίζονται στην βουλή, τα κόμματα φρόντισαν να...

Αφγανός λαθρομετανάστης ασελγούσε σε 11χρονο στη Μήλο



Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ενός 33χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αφγανιστάν για ασέλγεια σε ανήλικο στην Μήλο.

Δικογραφία σχηματίστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Μήλου, σε βάρος ενός 33χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αφγανιστάν για ασέλγεια σε...

Αρμαγεδδών ~ Κλείνουν η μία μετά την άλλη οι ιστοσελίδες file hosting - Δείτε ποιες μας αποχαιρέτησαν...


Μετά το κλείσιμο του Megaupload, η μία μετά την άλλη πλατφόρμα ανταλλαγής αρχείων, μπλοκάρεται ή αναστέλλει τη λειτουργία της μέχρι νεοτέρας. Δείτε τον... πλούσιο πλέον κατάλογο:

FileServe - Stopped filesharing. You can only download your own files. Deleting multiple files. Banning Premium accounts. Closed Affiliate Program.

FileJungle - Deleting files...

Συνελήφθη ο ρατσιστής που σκότωσε τον 77χρονο



Εξιχνιάστηκε η ληστεία σε οικία στα Βούρβουρα Αρκαδίας που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 77χρονου Έλληνα.

Συνελήφθη ένας 35χρονος Αλβανός λαθρομετανάστης, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών συνεργών του.:

Τέλος τα Ster Cinemas στο City Gate Θεσσαλονίκης


Δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ster Cinemas:

Τα Ster Cinemas δημιουργήθηκαν με στόχο να προσφέρουν την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία, την οποία στη Θεσσαλονίκη, οι λάτρεις της μεγάλης οθόνης θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν στο εμπορικό κέντρο Μακεδονία (Τομπάζη 15 Πυλαία).

Τέλος Energa & Hellas Power ~ Τι θα συμβεί με τους πελάτες


Επανέρχονται στη ΔΕΗ οι περίπου 200.000 καταναλωτές που έπαιρναν λογαριασμούς από τις εταιρείες Energa και Hellas Power, καθώς οι ρυθμιστικές αρχές αφαίρεσαν από αυτές το δικαίωμα συναλλαγών στην ηλεκτρική ενέργεια, λόγω υψηλών οφειλών στη χονδρεμπορική αγορά.

Η ΡΑΕ και ο ΔΕΣΜΗΕ σε κοινή τους ανακοίνωση καθησυχάζουν τους καταναλωτές ότι δεν πρόκειται να έχουν οποιαδήποτε επίπτωση από την εξέλιξη αυτή. Από την πλευρά της η ΔΕΗ, εξέδωσε ανακοίνωση για τις ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβούν οι πελάτες των δύο εταιρειών.:

Πυρετός χρυσού και κερδοσκοπίας στην αρχαιότητα


Το κράνος του Φιλίππου και ο θώρακάς του είχαν κατασκευαστεί από ένα είδος σιδήρου που όταν είναι καθαρός από προσµείξεις λάµπει σαν ανοξείδωτο ατσάλι.

Στον τάφο του στη Βεργίνα η χρυσή λάρνακα µε τα καµένα οστά, αλλά κυρίως το χρυσό στεφάνι µε φύλλα βελανιδιάς, που αποτελεί την απόλυτη ένδειξη της βασιλικής ταυτότητας, αναδεικνύουν µέσα από την καθαρότητα του υλικού τους το κύρος του ηγεµόνα, τη σχεδόν θεϊκή του υπόσταση. Το χρυσάφι που θα συγκέντρωνε µερικά χρόνια αργότερα ο Μέγας Αλέξανδρος από τους βασιλικούς θησαυρούς της Περσίας µπορούσε να αποτιµηθεί µόνο µετρώντας το σε τόνους!:

Τεχνητά δέντρα θα «καθαρίζουν» την ατμόσφαιρα



Η ομάδα ενός νομπελίστα Αμερικανού χημικού ανέπτυξε ένα φθηνό πλαστικό υλικό που μπορεί να απορροφά σχετικά μεγάλες ποσότητες διοξειδίου του άνθρακα από την ατμόσφαιρα.

Στο μέλλον, το νέο υλικό θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση για τεχνητά δέντρα που καθαρίζουν την ατμόσφαιρα ενώ παράλληλα παράγουν καύσιμα.:

Η ανατομία ενός... μοσχαριού


Όταν πηγαίνετε στο κρεοπωλείο ή στο super market, είναι φορές που νιώθετε ότι… μιλάτε άλλη γλώσσα!

Παντού ταμπελάκια με λέξεις που λίγο καταλαβαίνετε, αν και αρκετές φορές έχετε ακούσει: κιλότο, σπάλα, νουά, κόντρα κ.ο.κ. Κι αν νομίζετε ότι όλα αυτά είναι χρήσιμα μόνο για τους κρεοπώλες, κάνετε λάθος. Για να επιλέξετε και να μαγειρέψετε ένα κομμάτι κρέας, θα πρέπει να ξέρετε τις ιδιότητές του, ώστε η συνταγή να είναι επιτυχημένη.:

Δημιουργήθηκε το πρώτο μαγνητικό σαπούνι



Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή Τζούλιαν Ιστόου του πανεπιστημίου του Μπρίστολ, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο γερμανικό χημικό περιοδικό "Angewandte Chemie", σύμφωνα με το BBC, δημιούργησαν ένα σαπούνι που μοιάζει απολύτως με κανονικό σαπούνι, όμως περιέχει μικροσκοπικά άτομα σιδήρου, με αποτέλεσμα να έλκεται από μαγνήτες, όταν τοποθετείται σε οργανικό διάλυμα.:

Παντρεύτηκε τη νεκρή φίλη του!



Προσοχή! Οι εικόνες παρακάτω είναι σοκαριστικές.

Ένας άνδρας παντρεύτηκε την νεκρή φίλη του σε μια διπλή τελετή που συνδύασε γάμο και κηδεία μαζί. Ο Chadil Deffy και η Sarinya "Anne" Kamsook σκόπευαν πολύ σύντομα να επισημοποιήσουν την μακρόχρονη σχέση τους αλλά η μοίρα είχε διαφορετική άποψη.: