Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Μην το ψάχνεις! Πίσω από κάθε έγκλημα κρύβεται...


 
...ένας Αλβανός.

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το βράδυ ο Νέος Κόσμος. Αφορμή, ο καυγάς μιας παρέας λαθροαλβανών που άρχισαν να καυγαδίζουν στη μέση του δρόμου.

Μάλιστα δεν άργησαν να βγουν τα όπλα....
Ένας από τους Αλβανούς πυροβόλησε με αποτέλεσμα μια από τις σφαίρες να βρει τον έναν ομοεθνή του στο πόδι.

Μια δεύτερη σφαίρα, όμως, εξοστρακίστηκε και βρήκε στην πλάτη έναν 50χρονο περαστικό.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Ο τραυματίας Αλβανός πήγε μόνο στο νοσοκομείο (το οποίο πληρώνουμε εμείς οι Έλληνες) για τις πρώτες βοήθειες.



Εξαρθρώθηκε σπείρα ρατσιστών Αλβανών που βασάνιζε και λήστευε ηλικιωμένους Ελλήνες μέσα στα σπίτια τους, σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της Κορινθίας

Σε πολλές περιπτώσεις ασκούσαν στα θύματά τους σωματική βία, προκειμένου να τους αποκαλύψουν τα σημεία που φύλασσαν χρήματα και τιμαλφή.
Συνελήφθησαν τρείς (3) αλλοδαποί Αλβανικής καταγωγής, μέλη της σπείρας.
Εξιχνιάσθηκαν δέκα (10) ληστείες 

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής σπείρα αλλοδαπών, που διέπραττε ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων μέσα στα σπίτια τους, σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της Κορινθίας. 

Συνελήφθησαν μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση το μεσημέρι της 15-2-2013 στην Κυψέλη, τρείς (3) αλλοδαποί Αλβανικής καταγωγής ηλικίας 31, 36 και 36 ετών, μέλη της σπείρας. 

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι ανωτέρω αλλοδαποί μαζί με συνεργούς τους που αναζητούνται, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση, με διακριτούς ρόλους και διαρκή δράση, τα μέλη της οποίας κατά τις νυκτερινές ώρες έμπαιναν, παραβιάζοντας τις πόρτες εισόδου ή τα παράθυρα, σε σπίτια που διέμεναν ηλικιωμένοι και τους λήστευαν. Σε πολλές περιπτώσεις ασκούσαν στα θύματά τους σωματική βία, προκειμένου να τους αποκαλύψουν τα σημεία που φύλασσαν χρήματα και τιμαλφή. 

Από την μέχρι στιγμής έρευνα εξακριβώθηκε ότι η παραπάνω σπείρα έχει διαπράξει δέκα (10) ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων μέσα στα σπίτια τους και συγκεκριμένα :
  • Τέσσερις (4) στα Μέγαρα
  • Τρείς (3) στον Ωρωπό
  • Δύο (2) στο Χαλκούτσι
  • Μία (1) στη Βρύση Κορινθίας
Σε έρευνες που έγιναν στις οικίες των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Εννέα (9) κινητά τηλέφωνα.
  • Τρείς (3) τηλεοράσεις.
  • Ένα (1) DVD player.
  • Τρείς (3) φορητοί υπολογιστές.
  • Μία (1) ψηφιακή βιντεοκάμερα.
  • Δύο (2) ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.
  • Το χρηματικό ποσό των διακοσίων (200) ευρώ.
  • Οκτώ (8) ρολόγια.
  • Ένα (1) πιστόλι REPLICA με γεμιστήρα και ένα φυσίγγιο κρότου.
  • Έξι (6) πλαστικά δεματικά ( tire up ).
  • Μία (1) μονωτική ταινία.
Η συνολική αξία των κλεμμένων ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 200.000 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Συνελήφθη στη Σκιάθο αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας 

Συνελήφθη σήμερα (21-02-2013) το πρωί στη Σκιάθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου Μαγνησίας, 34χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Χαλκίδας, για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας. 

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη χώρα.


Kαλαμάτα: Από τα δέντρα κατέβασαν τους Αλβανούς ληστές οι αστυνομικοί!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, όταν το βράδυ της Τετάρτης βρήκαν ληστές σκαρφαλωμένους στους... πανύψηλους ευκαλύπτους στην οδό Λακωνικής, έχοντας μαζί τους το πλαστικό πιστόλι με το οποίο λήστεψαν το παραδοσιακό παντοπωλείο στην οδό Θεοτόκου, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Ο λόγος για δύο Αλβανούς οι οποίοι στις 13 Φεβρουαρίου προσποιήθηκαν τους πελάτες και, μπαίνοντας αργά το βράδυ το παντοπωλείο, ζήτησαν να αγοράσουν κρασί.

Όταν ο ιδιοκτήτης του παντοπωλείου τούς έβαλε το κρασί, αυτοί, αφού πλήρωσαν κανονικά, έβγαλαν ένα όπλο απείλησαν αυτόν και μια πελάτισσα που μπήκε εκείνη τη στιγμή στο μαγαζί. Άρπαξαν περίπου 600 ευρώ και εξαφανίσθηκαν. Yστερα από πληροφορίες οι αστυνομικοί εντόπισαν το βράδυ της Τετάρτης δύο άτομα να έχουν σκαρφαλώσει στους ψηλούς ευκαλύπτους και να κάθονται. Αρχικά αρνήθηκαν να κατέβουν, όμως στη συνέχεια κατέβηκαν, προσπάθησαν να διαφύγουν, αλλά οι αστυνομικοί τούς εγκλώβισαν.

Σε έρευνα που τους έκαναν, βρήκαν να έχουν στην κατοχή τους ένα πλαστικό πιστόλι, ενώ χθες ο ιδιοκτήτης του παντοπωλείου αναγνώρισε τον έναν δράστη. Οι δύο Αλβανοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες, ενώ σήμερα αναμένεται να απολογηθούν στην ανακρίτρια.

Η έρευνα συνεχίζεται από την Αστυνομία, καθώς υπάρχουν υποψίες ότι οι δύο Αλβανοί είχαν ανέβει στα δέντρα για να παρακολουθήσουν καταστήματα της περιοχής, ενδεχομένως έχοντας στο μυαλό τους να κάνουν κι άλλη ληστεία.



Εξιχνιάστηκε μία (1) υπόθεση ληστείας σε κατάστημα στην Μεσσηνία 

Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για ληστεία και απείθεια 

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, υπόθεση ληστείας σε κατάστημα-παντοπωλείο, η οποία έγινε την 12-2-2013 το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αύτη, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 39 και 34 ετών αντίστοιχα. 

Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν, χθες (21-2-2013) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), για απείθεια, ενώ επιπλέον κατηγορούνται και για ληστεία. 

Ειδικότερα, χθες (21-2-2013) και πρώτες πρωινές ώρες, οι ανωτέρω, προκειμένου να αποφύγουν αστυνομικό έλεγχο, τράπηκαν σε φυγή, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν και συνελήφθησαν. 

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, η οποία διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, προέκυψε ότι την 12-2-2013 το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, αφού μπήκαν σε κατάστημα-παντοπωλείο ιδιοκτησίας ημεδαπού, με την απειλή όπλου αφαίρεσαν χρήματα και στην συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Κατά την έρευνα οι αστυνομικοί, βρήκαν και κατέσχεσαν ένα (1) όπλο (απομίμηση), μία μπλούζα και ένα ζευγάρι γάντια. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους σε άλλα παρόμοια αδικήματα.





Λαθροαλβανοί ρήμαζαν αντλιοστάσια και μετασχηματιστές στη Βοιωτία

Με συναρμολογούμενα κοντάρια που είχαν στην άκρη τους γάντζους με γείωση (!) ξήλωναν τα καλώδια από τους μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η. δύο 29χρονοι λαθροαλβανοί, οι οποίοι είχαν ρημάξει και τα αντλιοστάσια στην ευρύτερη περιοχή του Ορχομενού Βοιωτίας προκαλώντας ζημιές ύψους 44.000 ευρώ!

Οι  δυο λαθρομετανάστες συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., ενώ μετέφεραν τη λεία τους με ένα αυτοκίνητο σε αγροτικό δρόμο του Ορχομενού. Στο πορτ μπαγκάζ και τα πίσω καθίσματα, είχαν φορτώσει τα έξι ειδικά διασκευασμένα κοντάρια, εννέα κουλούρες καλωδίων χαλκού βάρους 200 κιλών, τρεις κόφτες με τους οποίους τα έκοβαν και ένα ζευγάρι γάντια.

Οι  πλιατσικολόγοι ομολόγησαν ότι τις  τελευταίες ημέρες είχαν ξηλώσει  τα καλώδια από τους μετασχηματιστές και τα αντλιοστάσια που εξυπηρετούσαν αρδευτικά έργα στις θέσεις Ακόντιο, Κερατοβούνι και Αραποχώρι Βοιωτίας και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές και φθορές. Το αυτοκίνητό τους κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς προϊόντων κλοπής, ενώ η προανάκριση που ανέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Λιβαδειάς διερευνά αν εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες κλοπές.



Συνελήφθη 23χρονος αλλοδαπός στην Κακαβιά Ιωαννίνων, αναζητούμενος με δύο εντάλματα σύλληψης για ληστεία και επικίνδυνες σωματικές βλάβες 

Συνελήφθη, σήμερα (22-02-2013) το πρωί στην Κακαβιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, 23 χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, την ώρα που επιχειρούσε να εισέλθει στη χώρα από το μεθοριακό σταθμό Κακαβιάς. 

Από τον έλεγχο των στοιχείων του συλληφθέντα προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν από τον Ιούλιο του 2012, δύο εντάλματα σύλληψης του Στ’ Τμήματος Πλημμελειοδικών Πειραιά, για ληστεία και επικίνδυνες σωματικές βλάβες από κοινού και κατά συρροή.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.


Εξιχνιάστηκαν εννέα (9) υποθέσεις ρατσιστικών επιθέσεων σε οικίες Ελλήνων και μία (1) κλοπή οχήματος στην Μεσσηνία 

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 29χρονου λαθροαλβανού, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και κλοπή χρήσης οχήματος 

Από την εγκληματική του δράση, είχε αφαιρέσει χρήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές και αντικείμενα, με συνολική αξία που αγγίζει τις -22.000- ευρώ 

Εξιχνιάστηκαν, μετά από πολύμηνη και μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, εννέα (9) περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών σε οικίες, καθώς και μία (1) κλοπή οχήματος, στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας. 

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, σε βάρος ενός (1) 29χρονου ρατσιστή, υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και κλοπή χρήσης οχήματος. 

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 29χρονος, από τον Σεπτέμβριο, έως και το Νοέμβριο του 2011, είχε διαπράξει τις παρακάτω διαρρήξεις και κλοπές σε οικίες, καθώς και κλοπή οχήματος.
  • Την 1-9-2011, στη Βέργα Μεσσηνίας, αφού μπήκε σε οικία ημεδαπής, αφαίρεσε χρήματα.
  • Την 7-9-2011, στην Βέργα Μεσσηνίας, αφού μπήκε σε οικία ημεδαπού, αφαίρεσε κοσμήματα.
  • Την 8-9-2011, στην Παλιόχωρα Αβίας Μεσσηνίας, αφού μπήκε σε οικία ημεδαπού, αφαίρεσε χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και έγγραφα.
  • Την 22-10-2011, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, αφού μπήκε σε οικία ημεδαπής, αφαίρεσε κοσμήματα και χρυσαφικά.
  • Την 1-11-2011, στο Αρχοντικό Αβίας Μεσσηνίας, αφού μπήκε σε οικία ημεδαπού, αφαίρεσε είδη ένδυσης.
  • Την 19-11-2011, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, αφού μπήκε σε οικία ημεδαπού, αφαίρεσε χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές καθώς και το όχημα του, το οποίο βρέθηκε την 25-11-2011 εγκαταλειμμένο στον Μελιγαλά Μεσσηνίας.
  • Την 19-11-2011, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, αφού μπήκε σε οικία αλλοδαπού, υπηκόου Γερμανίας, αφαίρεσε χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά έγγραφα.
  • Την 20-11-2011, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, αφού μπήκε σε οικία ημεδαπής, αφαίρεσε χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και είδη ένδυσης.
  • Την 27-11-2011, στην Βέργα Μεσσηνίας, αφού μπήκε σε οικία ημεδαπού, αφαίρεσε χρυσαφικά και μία ηλεκτρονική συσκευή.
Από την παραπάνω εγκληματική του δράση, είχε αποκομίσει περιουσιακό όφελος που αγγίζει τις -22.000- ευρώ.
Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ συνεχίζεται η αστυνομική ερεύνα για τον εντοπισμό του.
Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται και το προανακριτικό έργο από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.


Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διέπραττε ληστείες στην Ηλεία 

Συνελήφθησαν δυο (2) άτομα μετά από αστυνομική επιχείρηση στις Καμάρες Αιγίου
Από την έως τώρα έρευνα, η οποία είναι σε εξέλιξη, έχουν εξιχνιαστεί δύο περιπτώσεις ενόπλων ληστειών
Σε βάρος του ενός δράστη εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για διακίνηση ναρκωτικών
Εξαρθρώθηκε, μετά από μεθοδική και συστηματική έρευνα, του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης και του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας, εγκληματική ομάδα αποτελούμενη από τρία άτομα η οποία είχε διαπράξει πρόσφατα δυο τουλάχιστον ληστείες στην περιοχή της Γαστούνης.
Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν χθες (21-2-2013) το απόγευμα, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στις Καμάρες Αιγίου, δυο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 39 και 29 ετών σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για ένταξη σε εγκληματική ομάδα, διάπραξη ληστειών και παράνομη οπλοκατοχή.
Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει ένας ακόμα συνεργός των δυο συλληφθέντων ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές.
Ειδικότερα, από την εμπεριστατωμένη ερευνά προέκυψε ότι οι δράστες έχοντας καλλυμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους είχαν διαπράξει το τελευταίο διάστημα δυο ένοπλες ληστείες στη Γαστούνη. Αναλυτικότερα:
  • Την 2-2-2013 το βράδυ, με την απειλή πιστολιού, ακινητοποίησαν 55χρονο ημεδαπό έξω από την οικία του όπου χτυπώντας τον στο κεφάλι και στο σώμα και πυροβολώντας δυο φορές στον αέρα, προς εκφοβισμό, του αφαίρεσαν το χρηματικό πόσο των 1200 ευρώ.
  • Την 18-2-2013 αργά το απόγευμα, με την απειλή πιστολιού και ενός μεταλλικού λοστού μετέβηκαν σε ασφαλιστικό γραφείο 32χρονου ημεδαπού όπου αφαίρεσαν από τον ιδιοκτήτη και έναν φίλο του που βρισκόταν στο χώρο το χρηματικό των 1300 ευρώ, διάφορα έγγραφα, ένα ρολόι και δυο κινητά τηλέφωνα
Επίσης την 14-2-2013 αργά το απόγευμα, οι ίδιοι δράστες μετέβηκαν σε κατάστημα mini - market στη Γαστούνη με σκοπό την ληστεία, αλλά πριν την είσοδο τους έγιναν αντιληπτοί από περίοικους και τράπηκαν σε φυγή.
Για τη σύλληψη των δραστών οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης και του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας στις Καμάρες Αιγίου με αποτέλεσμα τη σύλληψη των δυο Αλβανών.
Σε έρευνα που ενεργήθηκε τόσο στην οικία όσο και στο όχημα των συλληφθέντων στις Καμάρες, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το ρολόι που οι δράστες είχαν αφαιρέσει από τον 32χρονο ασφαλιστή καθώς και το λοστό τον όποιο χρησιμοποιούσαν για τη διάπραξη των ληστειών.
Επίσης κατασχέθηκε το όχημα των δραστών ως μέσο διάπραξης αδικήματος.
Από τον έλεγχο των στοιχείων των συλληφθέντων προέκυψε ότι σε βάρος του 39χρονου, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Αμαλιάδας για διακίνηση ναρκωτικών καθώς και δυο καταδικαστικές αποφάσεις με συνολικό ύψος ποινής τεσσάρων μηνών για τροχονομικες παραβάσεις που είχε διαπράξει.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας και κρατούνται προκειμένου απολογηθούν ενωπιον του κ. Ανακριτή.
Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γαστούνης σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Αμαλιάδας.

Τον χαράκωσε με σπασμένο μπουκάλι στο πρόσωπο

Μετά από επτά μήνες κατάφεραν οι αστυνομικοί του τμήματος Μυκόνου να ανακαλύψουν τα στοιχεία του δράστη που είχε προκαλέσει τον σοβαρό τραυματισμό ενός νεαρού Αλβανού, χαρακώνοντάς τον στο πρόσωπο με ένα σπασμένο μπουκάλι!

Ο δράστης είναι και αυτός Αλβανός, ηλικίας 28 χρόνων, αλλά δεν γνωριζόταν με τον 29χρονο ομοεθνή του με τον οποίο καυγάδισε για ασήμαντη αιτία τα ξημερώματα της 19ης Ιουλίου 2012 στη Μύκονο. Ο καυγάς εξελίχθηκε σε συμπλοκή και ο 28χρονος άρπαξε ένα μπουκάλι, το έσπασε και τραυμάτισε με αυτό τον συμπατριώτη του.

Αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε. Το θύμα δεν γνώριζε τα στοιχεία της ταυτότητάς του κι έτσι απαιτήθηκε πολύμηνη έρευνα για να εντοπιστεί στο νησί. Ο δράστης αναγνωρίστηκε από τον 29χρονο, αλλά δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη που θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.



 

ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΝΑΡΚΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ 












0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου