Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Και το όσκαρ μ@λακίας πάει φυσικά στον... +Βίντεο


Άρχοντα της Μαλακίας, που τυγχάνει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στρατούλη.

Η χρήση πυρών από τους εξωτερικούς φρουρούς των φυλακών κατά την απόπειρ απόδρασης του Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων, προκάλεσε και πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Δημ. Στρατούλη στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA", όπου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: "Το αν έπεσαν δικαιολογημένα, λιγότερες οι περισσότερες σφαίρες θα υπάρξουν οι εκθέσεις πιστεύουμε των αρμόδιων υπηρεσιών, διότι υπάρχουν κανονισμοί όπως ξέρετε για αυτές τις περιπτώσεις".


Η Νέα Δημοκρατία, σχολίασε τις δηλώσεις με ανακοίνωσή της στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων: "Άραγε τί θα προτιμούσε ο κ. Στρατούλης και ο ΣΥΡΙΖΑ; Να μπαινοβγαίνουν όποτε θέλουν και με όποιο τρόπο στις φυλακές επικίνδυνοι βαρυποινίτες, με την αστυνομία, απλώς να τους κοιτάζει; Κατανοούμε την αγωνία του κ. Στρατούλη να υπερασπιστεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που επιθυμεί την αστυνομία άοπλη".

Ο ΣΥΡΙΖΑ σήκωσε το γάντι και απάντησε αναφέροντας: "Στη ΝΔ ασχολούνται από τη μία με το να κόβουν μισθούς και συντάξεις και από την άλλη να κόβουν και να ράβουν δηλώσεις στελεχών μας. Δεν τους έχουμε για κάτι καλύτερο".


Από την πλευρά του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Ψυχάρης, προτείνει τη δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας στη χώρα μας και τονίζει: "Δεν είναι δυνατόν τρομοκράτες και δολοφόνοι να βρίσκονται στην ίδια φυλακή με ανθρώπους που χρωστάνε στο Δημόσιο ή που έχουν ακάλυπτες επιταγές".

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει: «Είναι αδιανόητες οι σημερινές δηλώσεις του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Στρατούλη που, ούτε λίγο, ούτε πολύ, αμφισβήτησε την επιχειρησιακή δυνατότητα της ΕΛ.ΑΣ. και της εξωτερικής φρουράς των φυλακών να χρησιμοποιούν τα όπλα τους εναντίον επικίνδυνων, οπλισμένων ποινικών κρατουμένων που επιχείρησαν να αποδράσουν. Άραγε, τι θα προτιμούσε ο κ. Στρατούλης και ο ΣΥΡΙΖΑ; Να μπαινοβγαίνουν όποτε θέλουν και με όποιον τρόπο στις φυλακές επικίνδυνοι βαρυποινίτες, με την αστυνομία, απλώς να τους κοιτάζει; Κατανοούμε την αγωνία του κ. Στρατούλη να υπερασπιστεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που επιθυμεί την αστυνομία άοπλη. Όμως, ας γνωρίζει ο ίδιος και όσοι έχουν αντίστοιχες με αυτόν απόψεις, ότι στην Ελλάδα υπάρχει οργανωμένη πολιτεία, που τηρεί τους νόμους και προασπίζεται το δικαίωμα όλων των πολιτών στην ασφάλεια».















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου