Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Χωρίς τέλος οι ρατσιστικές επιθέσεις


Πιο… σβέλτοι αποδείχθηκαν οι δύο συνεργοί του 30χρονου λαθρομετανάστη Αλβανού που κατάφεραν να ξεφύγουν μετά την ρατσιστική επίθεση σε βάρος ενός 51χρονου Έλληνα στο Άργος. Εκείνον τον πρόλαβαν οι αστυνομικοί της 
Ασφαλείας πριν απομακρυνθεί και βρέθηκε με χειροπέδες.

Οι τρεις κακοποιοί επιτέθηκαν στον άτυχο άνδρα ενώ κινούνταν πεζός και, αφού...
τον εξουδετέρωσαν χτυπώντας τον, του άρπαξαν όσα χρήματα είχε πάνω του και τράπηκαν σε φυγή. 
Όμως, ο 30χρονος εντοπίστηκε, συνελήφθη και ομολόγησε τη συμμετοχή του στην επίθεση, ενώ αποκαλύφθηκε ότι βρισκόταν παράνομα στην χώρα.



Ο αλλοδαπός ρατσιστής λαθρομετανάστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου που του άσκησε δίωξη για ληστεία και απλές σωματικές βλάβες και κίνησε τη διαδικασία για την απέλασή του, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του και για να διαλευκάνουν τυχόν άλλες επιθέσεις που έχουν διαπράξει.

Κρήτη:Εφιάλτης σε 12χρονη Ελληνίδα - Αλβανοί ρατσιστές, την κρατούσαν όμηρο μαζί με τον πατέρα της!

Η μικρή έκλαιγε ασταμάτητα αλλά οι Αλβανοί ρατσιστές δεν έδειχναν έλεος - Τους έβλεπε να απειλούν και να βάζουν ένα μαχαίρι στο λαιμό του πατέρα της...

Τον πανικό σκόρπισαν τα ξημερώματα στην Αμμουδάρα δύο νεαροί ρατσιστές, που σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών είναι Αλβανοί. 

Οι δράστες, μπήκαν σε μονοκατοικία στην Αμμουδάρα και κράτησαν ομήρους τον 55χρονο ιδιοκτήτη και τη 12χρονη κόρη του!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας "Πατρίς" οι δύο Αλβανοί μπήκαν στο σπίτι των Ελλήνων και με την απειλή μαχαιριού ζητούσαν επιτακτικά χρήματα και κοσμήματα, μπροστά στα μάτια της 12χρονης, η οποία έκλαιγε ασταμάτητα.

Τελικά πήραν 600 ευρώ και όλα τα κοσμήματα της οικογένειεας και αφού κλείδωσαν τον 55χρονο στο μπάνιο, έφυγαν... ανενόχλητοι με το πολυτελές αυτοκίνητό του, το οποίο μάλιστα λίγη ώρα αργότερα τράκαραν. Το ΙΧ βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην Αγία Πελαγία.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή τους, καθώς οι δύο νεαροί φέρονται υπέυθυνοι για πολλές ρατσιστικές επιθέσεις, αλλά και διαρρήξεις στην περιοχή...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου