Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Κουπόνι 5 ευρώ για αγορές από σούπερ μάρκετ Μασούτης


 
Μπαίνει και ο Μασούτης στο παιχνίδι...

Ο «Αγγελιοφόρος της Κυριακής» και τα καταστήματα λιανικής «Μασούτης» προσφέρουν από τις 10 Μαρτίου με κάθε φύλλο της εφημερίδας ένα κουπόνι έκπτωσης 5 ευρώ για κάθε αγορά 25 ευρώ.

Το κάθε κουπόνι θα ισχύει για ψώνια κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που ακολουθεί τη δημοσίευσή του, από Δευτέρα ώς Σάββατο.

 Οι όροι χρήσης του εκπτωτικού κουπονιού είναι:

 - Ενα εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5€ ισχύει για συναλλαγές ύψους 25€ και άνω σε μία απόδειξη με τη Mas Card.

- Αν ο καταναλωτής δεν είναι ήδη κάτοχος της Mas Card, θα πρέπει πριν από τη συναλλαγή του να ζητήσει να αποκτήσει μία, εντελώς δωρεάν, από το κατάστημα στο οποίο πρόκειται να εξυπηρετηθεί.
- Ο καταναλωτής έχει δυνατότητα να εξαργυρώσει πολλαπλάσια κουπόνια (έως 3 τεμάχια) σε μία απόδειξη/λογαριασμό (με πλαφόν τα 25 ευρώ ανά απόδειξη για τη χρήση μίας εκπτωτικής επιταγής).


Για συναλλαγή, λόγου χάρη, αξίας άνω των 25€ μπορεί να εξαργυρωθεί ένα κουπόνι αξίας 5€, για συναλλαγή αξίας άνω των 50€ μπορούν να εξαργυρωθούν έως και 2 κουπόνια (συνολικό κέρδος 10€), για συναλλαγή αξίας άνω των 75€ μπορούν να εξαργυρωθούν έως και 3 κουπόνια (συνολικό κέρδος 15€).

Το εκπτωτικό κουπόνι δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.

Η εξαργύρωσή του μπορεί να γίνει σε όλα τα καταστήματα λιανικής «Μασούτης» (εξαιρούνται τα καταστήματα Cash & Carry) και μόνο με απόδειξη λιανικής (όχι με τιμολόγιο). Το εκπτωτικό κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές καυσίμων, τσιγάρων, Τύπου/περιοδικών και καρτών χρόνου ομιλίας/Internet.

Η χρονική ισχύς του εκπτωτικού κουπονιού της προσεχούς Κυριακής 10 Μαρτίου είναι από 11/3/2013 έως και 16/3/2013.












0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου