Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Το κωλοχαράτσι της ΕΡΤ πότε θα σταματήσουμε να το πληρώνουμε;




Δεν φτάνει που τους έχουμε χρυσοπληρώσει τόσες δεκαετίες, τουλάχιστον να αφαιρέσουνε τα χρήματα όταν οι εργαζόμενοι  βολεμένοι της ΕΡΤ απεργούνε.

Νέα απεργία στην ΕΡΤ
Σε τριήμερη απεργία προχωρούν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ από...
τις 6 πμ του Σαββάτου 23 Μαρτίου και ως τις 6 π.μ. της Τρίτης 26 Μαρτίου 2013, με εξαίρεση τους δημοσιογράφους που θα καλύψουν την παρέλαση κατά την 25η Μαρτίου, διαμαρτυρόμενοι για την ενέργεια της ΕΡΤ ΑΕ να μην τους καταβάλει οφειλόμενα για εργασία σε Κυριακές και αργίες, όπως και υπερωρίες, από τον περασμένο Νοέμβριο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜ-Θ, «τριήμερη απεργία στην ΕΡΤ3 και τους περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΑ στη Μακεδονία και τη Θράκη κηρύσσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ, διαμαρτυρόμενο για την ενέργεια της ΕΡΤ ΑΕ να μην καταβάλει στους δημοσιογράφους οφειλόμενα για εργασία σε Κυριακές και αργίες, όπως και υπερωρίες, από τον περασμένο Νοέμβριο. Η απεργιακή κινητοποίηση αρχίζει στις 6 π.μ. του Σαββάτου 23 Μαρτίου και λήγει στις 6 π.μ. της Τρίτης 26 Μαρτίου 2013. Εξαιρούνται οι δημοσιογράφοι που θα καλύψουν τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου».
Ανακοίνωση εξέδωσε και το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, στην οποία αναφέρει πως «αποφάσισε την κήρυξη δίωρης στάσης εργασίας από 18.30 μ.μ. έως 20.30 μ.μ. της Παρασκευής 22 Μαρτίου 2013 όλων των δημοσιογράφων, που εργάζονται στην τηλεόραση της ΕΡΤ και απεργίας από 06.00 πμ. του Σαββάτου 23 Μαρτίου 2013 έως 06.00 πμ. της Τρίτης 26 Μαρτίου 2013 όλων των δημοσιογράφων, που εργάζονται στην ΕΡΤ (τηλεόραση, ραδιόφωνο και ιστοσελίδα) (με εξαίρεση των συναδέλφων που θα καλύψουν την παρέλαση κατά την 25 η Μαρτίου) αντιδρώντας στην εντελώς αντεργατική συμπεριφορά της ΕΡΤ, και στα σχέδια «εξόντωσης» των συναδέλφων μέσω της εφαρμογής της ΚΥΑ, η οποία είδε το φως της

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου