Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Τι κάνουν οι γυναίκες όταν δεν τις βλέπουν!


16 πράγματα που κάνουν οι γυναίκες όταν δεν τις βλέπουν

Συνηθίζουμε να θεωρούμε τους άνδρες ως αυτούς που κάνουν παιδιάστικα, παράλογα και αηδιαστικά πράγματα όταν είναι μόνοι τους (ή μεταξύ τους).

Η αλήθεια, όμως, είναι πως και οι γυναίκες έχουν τις αλλόκοτες, κρυφές στιγμές τους, τις οποίες θα προτιμούσαν να πεθάνουν από το να αποκαλύψουν στους άνδρες.

Το δίκαιο, όμως, είναι να γνωρίζουν όλοι ότι υπάρχουν τουλάχιστον 16 πράγματα που οι γυναίκες κάνουν όταν δεν τις βλέπουν, όσο κι αν δεν το πιστεύετε...

Τρεις μέρες το ίδιο κολάν

Είναι βολικό, ταιριάζει με πολλά ρούχα, δεν έχει λεκέδες και δε μυρίζει άσχημα. Κι αν μυρίζει, το ψεκάζουν με λίγη κολόνια. Οπότε, ποιος ενοχλείται αν κάποιες γυναίκες φορούν τρεις μέρες σερί το ίδιο κολάν;

Αναπροσαρμογή μπούστου

Μπορεί να φταίει το σουτιέν ή οι έντονες χορευτικές κινήσεις, πάντως το γυναικείο μπούστο συχνά φεύγει από την «θέση» του και χρειάζεται αναπροσαρμογή, όπως ακριβώς και οι ανδρικοί όρχεις.

Στόλισμα

Οι περισσότερες γυναίκες φροντίζουν το πρόσωπο ή τα μαλλιά τους σε ανύποπτη στιγμή, όταν οι άνδρες δεν τις κοιτούν. Για παράδειγμα, δεν είναι λίγες αυτές που σηκώνονται αρκετά πριν τον σύντροφό τους το πρωί, για να βαφτούν και να φτιάξουν τα μαλλιά τους, πριν τις δει με μαύρους κύκλους και μαλλί-αφάνα. Όλα αυτά, βέβαια, πριν τον γάμο...

Χασμουρητό-κάλυψη

Σε ποια γυναίκα δεν έχει τύχει να φύγει από το σπίτι έχοντας ξεχάσει να βάλει αποσμητικό; Μόλις το συνειδητοποιεί, βέβαια, την πιάνει πανικός και ανησυχεί πως κάθε «περίεργη» οσμή προέρχεται από εκείνη. Τι κάνει; Υποδύεται πως χασμουριέται, τεντώνει τα χέρια ψηλά και γέρνει ελαφρώς το κεφάλι προς τη μασχάλη για να τσεκάρει...

Ανάλυση μηνυμάτων

Ειδικά αν το μήνυμα προέρχεται από «εκείνον», μία γυναίκα μπορεί να το διαβάζει και να το ξαναδιαβάζει αμέτρητες φορές, να αναλύει το παραμικρό emoticon, την ορθογραφία (προσοχή στα ορθογραφικά λάθη!) ή την όποια αόριστη φράση μπορεί να υπονοεί κάτι που θα ήθελε (ή όχι). Συχνά προωθεί το μήνυμα και στις φίλες της για να ακούσει περισσότερες απόψεις. Δεν πρόκειται για μία έξυπνη ή φυσιολογική συνήθεια, απλά για κάτι που πολλές γυναίκες πραγματικά κάνουν.

Αυνανισμός

Όσο κι αν εκπλήσσει τους άνδρες, και οι γυναίκες, μερικές φορές, όταν έχουν πολύ καιρό να κάνουν σεξ "αναγκάζονται" να το κάνουν μόνες τους. Επιπλέον, πώς αλλιώς θα μπορέσουν να καταλάβουν τι ακριβώς τους αρέσει στο σεξ, αν δεν το βρουν μόνες τους; Επίσης, οι γυναίκες -όταν δεν τις βλέπουν- βλέπουν πορνό. Μην πιστέψετε καμία που θα ισχυριστεί ότι δεν έχει δει ποτέ της πορνό.

Μπούκωμα

Όσο κι αν μπροστά στους άνδρες τρώνε σαν πουλάκια, δεν είναι λίγες οι γυναίκες που πέφτουν «με τα μούτρα» στις αγαπημένες τους λιχουδιές όταν είναι μόνες τους. Καμία, βέβαια, δεν θα παραδεχτεί ότι έχει καταβροχθίσει μία οικογενειακή συσκευασία παγωτού στην καθισιά της. Το χειρότερο, μάλιστα, είναι ότι θα κάνει την «πάπια» όταν θα ερωτηθεί πού εξαφανίστηκε το παγωτό...

Τσίσα στο ντους

...για εξοικονόμηση χρόνου!

Σκάλισμα μύτης

Κυρίες μου, παραδεχτείτε το. Το ότι σκαλίζετε και εσείς τη μύτη σας όταν δεν σας κοιτούν δεν σας κάνει αηδιαστικές. Απλά δεν θέλετε να υπάρχει τίποτα ενοχλητικό μέσα στα ρουθούνια σας.

Διάβασμα στην τουαλέτα

Όλοι κάνουν κακά. Για κάποιους, μάλιστα, ανεξαρτήτως φύλου η διαδικασία καταλαμβάνει περισσότερο χρόνο από άλλους, με αποτέλεσμα να βρίσκουν ευκαιρία, τη συγκεκριμένη στιγμή, να χαζέψουν είτε από το κινητό είτε από το laptop τις ειδήσεις, να μπουν στο Facebook ή απλά να παίξουν.

Ο «τρόμος» της εγκυμοσύνης

Όλες οι γυναίκες που κάνουν σεξ χωρίς την παραμικρή αντισύλληψη ζουν κάθε μήνα με τον «φόβο» ότι έμειναν έγκυες. Για κάποιες, βέβαια, δεν πρόκειται για φόβο αλλά για ελπίδα. Όπως και να έχει, όλες το σκέφτονται, ακόμα και αφού δουν τα πρώτα σημάδια της περιόδου.

Αυτό-φωτό

Από τότε που τα κινητά τηλέφωνα απέκτησαν κάμερα, δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει βγάλει αμέτρητες φωτογραφίες τον εαυτό της, με κάθε πιθανή γκριμάτσα (συνήθως κάποια που υποτίθεται ότι την κολακεύει). Αν κάποιος δει όλες αυτές τις φωτογραφίες πιθανώς πιστέψει ότι η γυναίκα είναι ψυχωτική. Ωστόσο, ακόμα και με αυτόν τον φόβο, καμία γυναίκα δεν θα σταματήσει να το κάνει.

Στήθος με στήθος

Δεν αγαπούν μόνο οι άνδρες το γυναικείο στήθος. Οι γυναίκες ενδέχεται να το αγαπούν περισσότερο, καθώς -έχοντάς το- μπορούν να αναλωθούν σε πολύωρες συζητήσεις περί μεγέθους, σχήματος, ενοχλήσεων κ.λ.π., τις οποίες οι άνδρες ούτε που φαντάζονται. Μάλιστα, δεν διστάζουν ακόμα και να πιάνουν η μία το στήθος της άλλης, ως μέρος της ανάλυσης.

Ξύρισμα (not)

Αν μία γυναίκα δεν χρειάζεται να ξυρίσει τα πόδια της (π.χ. είναι χειμώνας και δεν έχει σύντροφο), κατά 99.9% δεν θα τα ξυρίσει μέχρι... νεωτέρας!

Κατοικοεδρεύοντας στο μπάνιο

Αν δεν είχε τίποτε άλλο να κάνει, μία γυναίκα θα μπορούσε να περάσει όλη την ημέρα της στο μπάνιο: Να κοιτάζεται στον καθρέφτη, να κάνει αφρόλουτρο, να δοκιμάζει μακιγιάζ, να αλλάζει τα μαλλιά της, να τραγουδάει με τη βούρτσα για μικρόφωνο... (θέλετε κι άλλο;).

Σπυράκια

Υπάρχουν γυναίκες που λατρεύουν να σπάνε σπυράκια (!). Ω ναι, όσο παράξενο ή αηδιαστικό κι αν ακούγεται, τρελαίνονται να το κάνουν, είτε στον εαυτό τους είτε στον φίλο τους. Και θεωρούν υπέρτατο κατόρθωμα να βγάλουν όλο το σμίγμα από τον πόρο, χωρίς να αφήσουν σημάδι.


 από Έλενα Μπούλια / mama365.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου