Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Αλληλεγγύη στην sexy 24χρονη ρωσίδα hacker +pics


Η νεαρή κατηγορείται για την συμμετοχή της σε διεθνές κύκλωμα που χρησιμοποιούσε εκατοντάδες πλαστούς λογαριασμούς για να κλέψει εκατομμύρια δολάρια από τράπεζες.
Η 24χρονη φέρεται να άνοιξε λογαριασμούς με ψευδώνυμο, στους οποίους κατέθεσε 35.000 δολάρια και έκανε ανάληψη 11.000. Η ίδια μάλιστα εμφανίζεται να χρησιμοποίησε πλαστά διαβατήρια.
Τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται μπορεί να της στοιχίσουν συνολικά...
40 χρόνια ζωής στην φυλακή.
Παρά τον τίτλο που της έχει αποδοθεί, η Svechinskaya για τους γνώστες δεν θεωρείται «χάκερ». Ο όρος που χρησιμοποιείται για όσους εμπλέκονται σε ανάλογες υποθέσεις είναι: «μουλάρια που κουβαλούν λεφτά».
Η εμφάνιση της κοπέλας την βοηθούσε στο να εξαπατήσει τα θύματα.
newsbomb.gr

















4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάντως η … προϊστορία, παρόμοιων περιπτώσεων, έχει αποδείξει ότι αστεράκια σαν αυτή, συνήθως προσλαμβάνονται άμεσα και μάλιστα με πολύ καλό μισθό. Από της ίδιες της τράπεζες ή ακόμα και από κρατικές υπηρεσίες. Για ψάξτε για την Γαλάζια ταξιαρχία των Κινέζων, και θα καταλάβετε τι λέω.
Krateros Pap

Ανώνυμος είπε...

Άλλες φωτογραφίες της δεν είχατε;

Κρασοπατήρ είπε...

Μπα, όλες φορώντας ρούχα ήταν.

Κρατερέ, η συγκεκριμένη μάλλον γλάστρα ήταν, και όπως λέει και το άρθρο είναι "μουλάρι" που κουβαλά τα λεφτά. Τον τεχνολογικό τομέα τον έχουνε άλλοι.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα διαφωνήσω … μάλλον παρασύρθηκα για την συγκεκριμένη. Πάντως Έλληνας χάκερ που έκανε … μπάχαλο, Μεγάλη και Σίγουρη Ασφαλιστική Εταιρεία. Και αφού επί ένα χρόνο τους έκανε να παραμιλάνε, στην συνέχεια προσελήφθη και έγινε στέλεχος της.
Krateros Pap

Δημοσίευση σχολίου