Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Ρατσιστικές επιθέσεις στο κέντρο της Αθήνας




Συνελήφθη στις 12-4-2013 το μεσημέρι στον Άγιο Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 26χρονος μαύρος ρατσιστής λαθρομετανάστης υπήκοος Γκάνας, ο οποίος λίγο πριν είχε αφαιρέσει, με χρήση σωματικής βίας, από ηλικιωμένη Ελληνίδα...
το χρηματικό ποσό των -2.000- ευρώ, που μόλις είχε κάνει ανάληψη από υποκατάστημα Τράπεζας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ο 26χρονος μαζί με έναν (1) συνεργό του, διέπρατταν ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων χρησιμοποιώντας παρόμοιο τρόπο δράσης. Συγκεκριμένα, επιτίθονταν σε άτομα που λίγο πριν είχαν πραγματοποιήσει ανάληψη από τράπεζα, συνήθως στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμεναν. 

Μέχρι στιγμής, έχει διαπιστωθεί ότι το τελευταίο τετράμηνο διέπραξαν στη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα δύο (2) ληστείες σε βάρος δύο (2) ημεδαπών από τους οποίους αφαίρεσαν συνολικά -3.275- ευρώ. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.




Τον έλουσαν με οινόπνευμα και λάδι και τον έκαψαν, για να τον ληστέψουν!

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών αγνώστων, που χτύπησαν και τραυμάτισαν έναν ηλικιωμένο στα Εξαμίλια Κορινθίας.
Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής, τρεις άγνωστοι, φορώντας κουκούλες, μπήκαν στο σπίτι ενός 80χρονου στα Εξαμίλια και τον χτύπησαν, προκειμένου να τους αποκαλύψει που έχει χρήματα.

Ο ηλικιωμένος τους έλεγε πως δεν έχει λεφτά, δεν τον πίστεψαν όμως και τότε άρχισε το μεγαλύτερο μαρτύριο για τον άτυχο άντρα...

Οι δράστες τον βασάνισαν, αφού του έριξαν οινόπνευμα και λάδι στα πόδια και του έβαλαν φωτιά. Ο 80χρονος αναγκάστηκε να τους υποδείξει που είχε χρήματα και οι ληστές πήραν 600 ευρώ κι εξαφανίστηκαν.

Ο ηλικιωμένος από τη φωτιά που του έβαλαν έχει υποστεί εγκαύματα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ εξετάζεται από τους θεράποντες ιατρούς το ενδεχόμενο να διακομιστεί σε νοσοκομείο των Αθηνών.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

απελαση ΟΛΩΝ των λαθροεποικων

Unknown είπε...

ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ

Δημοσίευση σχολίου