Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Τι καιρό θα κάνει φέτος το Πάσχα σε όλη την Ελλάδα;


 
Σύμφωνα με τις νέες προγνώσεις ο καιρός στη Θεσσαλονίκη τη Μεγάλη Παρασκευή αναμένεται ηλιόλουστος. Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. 

Η θερμοκρασία το Μεγάλο Σάββατο, το οποίο προβλέπεται ελαφρώς συννεφιασμένο, θα πέσει στους 15 το μεσημέρι. Την Κυριακή του Πάσχα, θα ανέβει λίγο και θα έχει επίσης μερική συννεφιά. Την Δευτέρα του Πάσχα οι πρώτες προγνώσεις δείχνουν περιόδους με βροχή το απόγευμα. 

Στην Αθήνα τη Μεγάλη Παρασκευή θα είναι καλός και η υψηλότερη θερμοκρασία θα φθάσει τους 17 βαθμούς. Το Μεγάλο Σάββατο ο καλός καιρός θα συνεχιστεί, με την θερμοκρασία στα ίδια επίπεδα, όπως και την Κυριακή του Πάσχα. Τα ελάχιστα σύννεφα, δεν θα φέρουν βροχή. Τη Δευτέρα του Πάσχα με 17 βαθμούς Κελσίου περισσότερα σύννεφα θα κάνουν την εμφάνισή τους πάνω από τον αττικό ουρανό.

Λίγη συννεφιά, θα έχει στο Ηράκλειο την Μεγάλη Παρασκευή με 15 βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι. Το Μεγάλο Σάββατο θα είναι περισσότερο ηλιόλουστο με η θερμοκρασία περίπου στα ίδια επίπεδα, όπως και την Κυριακή του Πάσχα. Λίγες νεφώσεις θα εμφανιστούν την Δευτέρα του Πάσχα, αλλά η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ηλιόλουστος θα είναι και ο καιρός στην Πάτρα από την Μεγάλη Παρασκευή ως και την Κυριακή του Πάσχα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19-20 βαθμούς Κελσίου. Τα σύννεφα που θα εμφανιστούν την Κυριακή του Πάσχα, την Δευτέρα αναμένεται να γίνουν ψιλόβροχο το απόγευμα, χωρίς η θερμοκρασία να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ηλιοφάνεια προβλέπεται για την Μεγάλη Παρασκευή στην Κέρκυρα με 17 βαθμούς Κελσίου. Ευχάριστος θα είναι ο καιρός το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα με τη θερμοκρασία κοντά στους 18 βαθμούς. Οι λίγες νεφώσεις της Κυριακής θα φέρουν τελικά βροχή τη Δευτέρα του Πάσχα.

Στη Μυτιλήνη ηλιόλουστη θα είναι η Μεγάλη Παρασκευή με 16 βαθμούς Κελσίου. Το Μεγάλο Σάββατο ο καλός καιρός θα συνεχιστεί, ενώ και την Κυριακή του Πάσχα η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα. Η Δευτέρα του Πάσχα προβλέπεται κατά περιόδους συννεφιασμένη, ενώ η θερμοκρασία θα βρίσκεται κοντά στους 17 βαθμούς Κελσίου.

Ζεστός θα είναι ο καιρός στη Ρόδο το τετραήμερο του Πάσχα. Τη Μεγάλη Παρασκευή η θερμοκρασία θα αγγίξει στους 20 βαθμούς Κελσίου και θα έχει κυρίως ηλιοφάνεια. Το Μεγάλο Σάββατο θα είναι ακόμη πιο ηλιόλουστο, όπως και η Κυριακή του Πάσχα. Τη Δευτέρα του Πάσχα η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα με απόλυτο ήλιο.

Παρόμοιος θα είναι ο καιρός από τη Μεγάλη Παρασκευή ως και τη Δευτέρα του Πάσχα στον Βόλο. Ηλιόλουστη η Μεγάλη Παρασκευή με 16 βαθμούς Κελσίου, κυρίως ηλιοφάνεια αλλά χαμηλότερη θερμοκρασία το Μεγάλο Σάββατο και καλούτσικη μέρα με ήλιο την Κυριακή του Πάσχα. Η Τη Δευτέρα του Πάσχα θα σημειωθούν αυξημένες νεφώσεις.

Αν είστε στην Ξάνθη, την Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο θα έχει απόλυτη ηλιοφάνεια, ενώ την Κυριακή του Πάσχα προβλέπονται λίγες περίοδοι με συννεφιά. Τη Δευτέρα του Πάσχα τα σύννεφα θα είναι περισσότερα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί το μεσημέρι από τους 16 - 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Λάρισα η Κυριακή του Πάσχα προβλέπεται κυρίως ηλιόλουστη με 19 βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι. Απόλυτη ηλιοφάνεια θα έχει τη Μεγάλη Παρασκευή, ελάχιστα συννεφιασμένο κατά περιόδους το Μεγάλο Σάββατο και περισσότερο η Δευτέρα του Πάσχα. Η θερμοκρασία θα βρίσκεται ανάμεσα στους 18 – 20 βαθμούς Κελσίου. 





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου