Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Γυμνή διαμαρτυρία Μανιτάκη μπροστά στη Μέρκελ


Τις γυμνόστηθες διαδηλώτριες θέλησε να μιμηθεί ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης που εμφανίστηκε μπροστά στην Αγκελα Μέρκελ γυμνός, με τη φράση «Λιβ Δε Έπιορκς Αλόουν» («Αφήστε τους επίορκους ήσυχους»), γραμμένη στην πλάτη, γράφει το protagon σε μια χιουμοριστική εκδοχή της πραγματικότητας.


Το protagon επικρίνει έμμεσα τον Αντώνη Μανιτάκη για την εμμονή του στο θέμα των επίορκων και για την καθυστέρηση στην υλοποίηση του μεταρρυθμιστικού προγράμματος.
Γράφει λοιπόν χιουμοριστικά:


Τη μέθοδο του «γυμνού ακτιβισμού» επέλεξε ως ύστατο μέσο ο κ. Μανιτάκης, προκειμένου να στείλει ένα τελευταίο διάβημα στην Αγκελα Μέρκελ, για τη σωτηρία των Επίορκων Δημοσίων Υπαλλήλων, που κινδυνεύουν με απόλυση!

Η διαμαρτυρία του Ελληνα υπουργού, έγινε κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης του Ρώσου Προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν, όσο οι άντρες της ασφάλειας ήταν απασχολημένοι με τη σύλληψη της γυμνόστηθης διαδηλώτριας που είχε προηγηθεί.

Αν και απομακρύνθηκε σχεδόν αμέσως μπροστά από την εντυπωσιασμένη γερμανίδα Καγκελάριο, ωστόσο, ο κ. Μανιτάκης θεωρεί ότι έχει ευαισθητοποιήσει τη διεθνή κοινή γνώμη και ότι μετά από το γεγονός αυτό, θα κινητοποιηθούν σύλλογοι επιόρκων από όλη την Ευρώπη.

Ως γνωστόν, το αίτημα του κ. Μανιτάκη, είναι να προσληφθούν ειδικευμένοι επίορκοι από το εξωτερικό, οι οποίοι θα απολυθούν στη θέση των Ελλήνων, ώστε να μη διαταραχθεί η εργασιακή ειρήνη.

Και σημειώνει στο τέλος:

Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα!





Αφήστε ήσυχους τους επίορκους! γράφει το σύνθημα του Αντώνη Μανιτάκη στην πλάτη.
Προσοχή: Εντελώς χιουμοριστικό



 http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου