Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Ακροαριστερά - φασιστικά νέα ~ Far-left & facsists news

Ακροαριστεροί ή ισλαμοφασίστες αλβανοί βεβήλωσαν το Μνημείο του «Υψώματος 731»
Επίθεση με μολότοφ εναντίον ΜΑΤ στα Εξάρχεια 
Βρήκαν βόμβες μολότοφ σε γραφεία συνδέσμου γαύρων
Πιάσανε τον ισλαμοφασίστα ρωσοτσετσένο βομβιστή της Βοστώνης +Βίντεο
Το ίδιο σκηνικό στην ΑΣΟΕΕ με λαθρομετανάστες μαϊμουπωλητές & ακροαριστερούς


Ακροαριστεροί ή ισλαμοφασίστες ναζί-αλβανοί βεβήλωσαν το Μνημείο του «Υψώματος 731»

Εγγονός του ηρωικού ταγματάρχη Δημητρίου Κασλά, επισκέφτηκε το θρυλικό «Ύψωμα 731» και έμεινε εμβρόντητος, όταν είδε ξεθεμελιωμένο και κομματιασμένο το λιτό μνημείο

Picture 0 for Βεβήλωσαν το Μνημείο του «Υψώματος 731»
Το εν λόγω ύψωμα (υψόμετρο 731 μ.) βρίσκεται περί τα 20 χλμ. βόρεια της Κλεισούρας. Ήταν ένα από τα ισχυρότερα ερείσματα που κατέλαβε ο ελληνικός Στρατός κατά τους χειμερινούς αγώνες με τους Ιταλούς και Αλβανούς, κλειδί της όλης τοποθεσίας, στον κεντρικό τομέα της Βορείου Ηπείρου.
Η παραμονή σε ελληνικά χέρια του υψώματος αυτού καταδίκαζε κάθε προσπάθεια των Ιταλών. Η αρχή της ιταλικής επίθεσης, που έγινε νωρίς το πρωί της 9ης Μαρτίου, με σφοδρή δράση του πυροβολικού με όλμους και αεροπορικό βομβαρδισμό των ελληνικών θέσεων, είχε ως αποτέλεσμα πάνω από 500 νεκρούς και τραυματίες Έλληνες, και πολλαπλάσιους Ιταλούς.
Επρόκειτο για έναν τιτάνιο αγώνα, στον οποίο έλαβαν μέρος οι άνδρες του 5ου Συντάγματος της I Μεραρχίας, οι οποίοι κατάγονταν κυρίως από την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα. Σε ανάμνηση αυτού του αγώνα, στήθηκε από τους συγγενείς των νεκρών ένα πρόχειρο μνημείο, με την ελπίδα ότι θα ευαισθητοποιηθεί κάποτε η ελληνική πολιτεία να τιμήσει τους ήρωές της.
Προ ημερών, εγγονός του ηρωικού ταγματάρχη Δημητρίου Κασλά, επισκέφτηκε το θρυλικό "ύψωμα 731", και έμεινε εμβρόντητος, όταν είδε ξεθεμελιωμένο και κομματιασμένο το λιτό μνημείο, που είχε στηθεί εκεί πριν από κάμποσα χρόνια. Αψευδείς μάρτυρες οι φωτογραφίες που έστειλε και δημοσιοποιεί το trikalanews.gr.
Στον τίτλο του παρόντος σημειώματος κάναμε λόγο για «ακραίους Αλβανούς». Η συμπεριφορά όμως των Αλβανών πολιτικών -και εν όψει του προεκλογικού αγώνα τους- πολλαπλασιάζει αυτούς τους "ακραίους", με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ανεπίτρεπτες καταστάσεις.

Προφανώς και υπάρχουν ακραίοι σε κάθε χώρα, μηδέ της Ελλάδας εξαιρουμένης, αλλά στην γείτονα υπάρχει ένα στοιχείο ανησυχητικό. Ότι ενώ παντού στις δυτικές χώρες, τα ακραία φαινόμενα καταδικάζονται και οι δράστες τιμωρούνται, οι Αλβανοί πολιτικοί όχι μόνον δεν πράττουν το ίδιο, αλλά υπάρχουν και κόμματα που «ρίχνουν λάδι στη φωτιά» επιδιώκοντας την δημιουργία έντασης.
Εχθές, στο "Lajmet.com", δημοσιεύθηκε η είδηση πως το κόμμα της "Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας" ίδρυσε στην Ελλάδα "μυστικό" παράρτημα με την ονομασία "Ερυθρόμαυρη συμμαχία-Τσαμουριά", στην Θεσπρωτία. Το αλβανικό πρακτορείο κάνει λόγο για "εκατοντάδες νέους" που το συγκρότησαν, αλλά αυτό απέχει της αληθείας, γνωστού όντος πως το εν λόγω κόμμα μίλησε και για μεγαλειώδη συγκέντρωση σε γραφεία που δήθεν άνοιξε στην Αθήνα, ενώ οι παρευρισκόμενοι μετριούνταν στα δάχτυλα.
Αυτό όμως δεν σημαίνει, πως δεν απαιτείται επαγρύπνηση, πολύ περισσότερο που οι βουλευτές του ακραίου αυτού κόμματος χρειάζονται σε όποιο κόμμα εξουσίας κερδίσει τις αλβανικές εκλογές για σχηματισμό κυβέρνησης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο να καλύπτονται οι ανθελληνικές συμπεριφορές του, αλλά και να το συναγωνίζονται τα άλλα, βλέποντας την απήχηση που έχει σε ορισμένα στρώματα του αλβανικού λαού.
Στην ανακοίνωσή της η «Ερυθρόμαυρη συμμαχία», αναφέρει τα εξής: «Εκατοντάδες νέοι πατριώτες της Αλβανίας κατάφεραν μετά από αρκετές εβδομάδες προσπάθειας στην δημιουργία παρατήματος του κόμματος στην "Τσαμουριά" και την ίδρυση κόμματος για την προστασία των δικαιωμάτων, των συμφερόντων και της αξιοπρέπειας των περισσότερων από ενός εκατομμύριου συμπολιτών μας Αλβανών που ζουν, εργάζονται και σπουδάζουν στη γειτονική χώρα την Ελλάδα».

Η "Ερυθρόμαυρη Συμμαχία", ανακοινώνει πως εκτός από την Ηγουμενίτσα θα διευρύνει την δραστηριότητα της σε όλη την Ελλάδα, με επίκεντρο την Θεσπρωτία. Ασκεί δε, και πολεμική κατά των άλλων αλβανικών κομμάτων: «Για πρώτη φορά, ένα αλβανικό πολιτικό κόμμα δημιουργεί το παράρτημά του στην Ελλάδα, δείχνοντας όλη την προσοχή και την φροντίδα του σε όλους τους Αλβανούς μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα, όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις. Πολλοί Αλβανοί πολιτικοί έχουν μιλήσει για λογαριασμό των μεταναστών αυτά τα 23 χρόνια δημοκρατίας, αλλά κανένας και τίποτα δεν υλοποιήθηκε γι’ αυτούς, ακόμη και το πιο βασικό δικαίωμα "του εκλέγειν" στο κράτος καταγωγής τους».
Τέλος, η "Ερυθρόμαυρη Συμμαχία-Τσαμουριά", δηλώνει ότι προτίθεται «Να λάβει μέρος σε εκλογικές αναμετρήσεις στην γειτονική Ελλάδα, ακόμη στις τοπικές εκλογές. Αναμένεται ότι πάνω από 500 χιλιάδες Αλβανοί με δικαίωμα ψήφου θα υποστηρίξουν το κόμμα στην Ελλάδα».

Ο Μακεδών






Επίθεση με μολότοφ εναντίον ΜΑΤ στα Εξάρχεια 
 
Επίθεση με βόμβες μολότοφ, πραγματοποίησε ομάδα ακροαριστερών φασιστών, χτες στις 11 το βράδυ, εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ, στην οδό Ναυαρίνου στα Εξάρχεια.

Από την επίθεση δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ η αστυνομία συνέλαβε ένα άτομο, το οποίο οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα.




Βρήκαν βόμβες μολότοφ σε γραφεία συνδέσμου γαύρων


Βόμβες μολότοφ βρήκαν αργά το βράδυ άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας που πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο στα γραφεία συνδέσμου του Ολυμπιακού στα Χανιά που βρέθηκαν πολλές μολότοφ έτοιμες για χρήσημεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας της Super league, σε κεντρικό δρόμο των Χανίων.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν, στην ταράτσα του κτιρίου που στεγάζεται ο σύνδεσμος, 26 βόμβες μολότοφ έτοιμες για χρήση, ενώ η μια από αυτές ήταν συνδεδεμένη με κινεζική κροτίδα και περιείχε και καρφιά. Επίσης, βρέθηκε μεγάλος αριθμός καπνογόνων και ένα πτυσσόμενο γκλόμπ και 23 σπρέι γκράφιτι.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον υπεύθυνο λειτουργίας του συνδέσμου, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Oι αστυνομικοί στην ταράτσα του κτιρίου, βρήκαν 26 βόμβες μολότοφ έτοιμες για χρήση, ενώ η μια από αυτές ήταν συνδεδεμένη με κροτίδα και περιείχε και καρφιά !!





Πιάσανε τον ισλαμοφασίστα ρωσοτσετσένο βομβιστή της Βοστώνης

Συνελήφθη από τις αστυνομικές δυνάμεις και ο δεύτερος ύποπτος για την βομβιστική ενέργεια στο μαραθώνιο της Βοστώνης.

Στην Eλλάδα βουλευτές του σύριζα μαζί με αλληλέγγυους θα ήταν ήδη έξω από τη ΓΑΔΑ και την Ευελπίδων να συμπαρασταθούν στον αγωνιστή... Η μάνα του θα δήλωνε περήφανη για το καμάρι της που είναι μάρτυρας, και όλοι εμείς αντί να χαιρόμαστε που τον πιάσανε θα μπλέκαμε σε κάποια θεωρητική κουβέντα για τις ευθύνες του κράτους και της αστυνομίας στη διαπαιδαγώγηση του συλληφθέντος, στη σύλληψη του, στην φυλάκιση του, στη μεταχείρισή του και πάει λέγοντας.

Ο 19χρονος ρωσοτσετσένος ισλαμοφασίστας Τζοχάρ Τσαρνάεφ, εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές στην πρύμνη ενός σκάφους, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή ενός σπιτιού σε προάστιο της Βοστόνη, ανακοίνωσε ο Ντέιβιντ Προκόπιο, εκπρόσωπος της αστυνομίας της Μασαχουσέτης.

Οι αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τον ύποπτο μετά από πληροφορία που έδωσε στην αστυνομία ένας κάτοικος, ο οποίος παρατήρησε αίμα κοντά στο σκάφος.

Ο Τσαρνάεφ συνελήφθη, σοβαρά τραυματισμένος  από την συμπλοκή που είχε προηγηθεί λίγες ώρες νωρίτερα στο ΜΙΤ και διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Μασαχουσέτης εξαιτίας αιμορραγίας, δήλωσε η κρατική αστυνομία.

Κλείσαμε ένα σημαντικό κεφάλαιο σε αυτή την τραγωδία, ωστόσο παραμένουν ακόμη αναπάντητα ερωτήματα, δήλωσε ο αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, σε διάγγελμά του από το Λευκό Οίκο.
Ο Ομπάμα εξήρε τη συνεργασία των αστυνομικών δυνάμεων και των απλών πολιτών της Βοστώνης. «Τα θύματα του Μαραθωνίου και ο αστυνομικός που πέθανε στο ΜΙΤ, αξίζουν απαντήσεις και αυτές θα βρεθούν. Πως οργανώθηκε η επίθεση και αν υπήρξε «έξωθεν» βοήθεια για αυτή. Το FBI και οι υπηρεσίες θα συνεχίσουν την έρευνα», ανέφερε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.


BINTEO- Πανηγυρισμοί στη Βοστώνη μετά τη σύλληψη

Στους δρόμους βγήκαν οι κάτοικοι της Βοστώνης έπειτα από τη σύλληψη του δεύτερου υπόπτου για την βομβιστική επίθεση στον Μαραθώνιο.
Με το άκουσμα της είδησης ότι ο 19χρονος βομβιστής συνελήφθη οι κάτοικοι, οι οποίοι ήταν αποκλεισμένοι στα σπίτια τους, σε μία πόλη – «φάντασμα», βγήκαν στους δρόμους πανηγυρίζοντας. 

   


ΒΙΝΤΕΟ- Η στιγμή της σύλληψης του βομβιστή

Είναι η στιγμή που ο δεύτερος ύποπτος για τη βομβιστική ενέργεια στο Μαραθώνιο της Βοστώνης βρίσκεται στα χέρια του FBI. Όπως θα δείτε στο βίντεο από το CNN, ο 19χρονος Τσετσένος Τζοχάρ Τσαρνάεφ, βρίσκεται στο έδαφος τραυματισμένος, με χειροπέδες και οι αστυνομικοί του έχουν βάλει μάσκα οξυγόνου.


 



Το ίδιο σκηνικό στην ΑΣΟΕΕ με λαθρομετανάστες μαϊμουπωλητές & ακροαριστερούς
 
Τεταμένη ήταν η ατμόσφαιρα χθες βράδυ έξω από την ΑΣΟΕΕ, ανάμεσα στην αστυνομία και λαθρομετανάστες μαϊμουπωλητές που τους προστατεύουν ακροαριστεροί μέσα στο πανεπιστήμιο.
Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να προβούν σε ελέγχους, με τους μαϊμουπωλητές να αντιδρούν έντονα, γεγονός που προκάλεσε ένταση και "αντεγκλήσεις" ανάμεσα στις δύο πλευρές.










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου