Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

Πώς θα ψήσεις τον οβελία; ~ Ακόμα δεν κατέβασες το pdf;






Όλα όσα  πρέπει να γνωρίζεις για το ψήσιμο του αρνιού - κατσικιού με έγχρωμες φωτογραφίες και οδηγίες βήμα-βήμα, θα το βρεις στο ειδικό ένθετο του "Γαστρονόμου" που κυκλοφόρησε...


 πριν 3 χρόνια. Πληροφορίες και σύνδεσμος για το αρχείο, στην παλαιότερερη σχετική ανάρτηση ΕΔΩ.






Περισσότερες συνταγές για το Πάσχα μπορείτε να κατεβάσετε από ΕΔΩ.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου