Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Δολοφονούν χωρίς έλεος μετανάστες στην Αθήνα!

-Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 24χρονου αλλοδαπού στη Νέα Φιλαδέλφεια (τον περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό την ώρα που κοιμόταν!)

-Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 41χρονης Γεωργιανής υπηκόου στον Άγιο Παντελεήμονα (την σκότωσε με 3 σφαίρες για μια λογομαχία).


Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 24χρονου αλλοδαπού στη Νέα Φιλαδέλφεια
Συνελήφθη ο 41χρονος αλλοδαπός δράστης 
Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής σε συνεργασία με το Τ.Α. Νέας Φιλαδέλφειας, η ανθρωποκτονία 24χρονου αλλοδαπού υπηκόου Πακιστάν, που διαπράχθηκε πρωινές ώρες της 29-5-2013, εντός της οικίας του στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Πρωινές ώρες της 29-5-2013 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Σερίφου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που επελήφθησαν για την κατάσβεση, βρέθηκε μέσα σε δωμάτιο 24χρονος αλλοδαπός, ένοικος του διαμερίσματος, με εγκαύματα σε όλο του το σώμα. Διακομίσθηκε άμεσα με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο και πρωινές ώρες χθες (30-5-2013) κατέληξε συνεπεία των εγκαυμάτων του.
Από την έρευνα που διενεργήθηκε προέκυψε ότι δράστης του εμπρησμού και της ανθρωποκτονίας είναι ένας 41χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, συγκάτοικος του θύματος, ο οποίος συνελήφθη χθες (30-5-2013) το απόγευμα και ομολόγησε τις πράξεις του.
Όπως διαπιστώθηκε ο δράστης προκάλεσε την πυρκαγιά αφού περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό το θύμα την ώρα που κοιμόταν. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του οδηγήθηκε στην ενέργεια αυτή γιατί είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα, καθώς επίσης και γιατί τον είχε προσβάλει.
Σε βάρος του 41χρονου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, του εμπρησμού και των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 


Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 41χρονης Γεωργιανής υπηκόου στον Άγιο Παντελεήμονα
Συνελήφθη ο δράστης, ενώ αναζητείται ο συνεργός του 
Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 41χρονης αλλοδαπής υπηκόου Γεωργίας, που διαπράχθηκε το βράδυ της 6-12-2012, μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε, στην οδό Αλκιβιάδου στον Άγιο Παντελεήμονα.
Δράστης είναι 32χρονος αλλοδαπός Γεωργιανής καταγωγής, ο οποίος το βράδυ της 6-12-2012 μετέβη, μαζί με ομοεθνή συνεργό του, στο διαμέρισμα που διέμεναν μαζί με το θύμα και μετά από λογομαχία που είχε με την 41χρονη, για προσωπικές διαφορές, την πυροβόλησε με περίστροφο τρείς (3) φορές, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.
Ο 32χρονος συνελήφθη, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, την 28-5-2013, μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε στην Άνω Κυψέλη και ομολόγησε την πράξη του. Μετά από έρευνα στο διαμέρισμα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) μαχαίρια, καθώς και μία (1) ταυτότητα Βουλγαρικών Αρχών, με τη φωτογραφία του και στοιχεία τρίτου προσώπου.
Ο δράστης είχε συλληφθεί, κατά το παρελθόν, για κλοπές και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό του συνεργού του συνεχίζονται.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου