Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Πιάσανε δύο παρανοϊκούς ρατσιστές δολοφόνους


Οι δολοφόνοι ρατσιστές Αλβανοί δραπέτες των Τρικάλων πέταξαν χειροβομβίδες στους αστυνομικούς. (Tα όπλα των αστυνομικών δουλεύουν;)

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ένας από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.

Ο συλληφθείς όταν οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είναι ο Λίτα Ερμάλ.


Ο δραπέτης συνελήφθη στο Περιστέρι μετά από ληστεία σε σούπερ μάρκετ. Σύμφωνα με πληροφορίες δύο άτομα εισέβαλαν στο κατάστημα και με την απειλή όπλων επιχείρησαν να αρπάξουν τις εισπράξεις. Οι υπεύθυνοι του σούπερ μάρκετ ενεργοποίησαν τον συναγερμό και στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο Λίτα (σύμφωνα πάντα με δική του δήλωση), συνελήφθη μετά από καταδίωξη στη διασταύρωση των οδών Μυστρά και Λαγανά, αφού πρώτα είχε πετάξει προς τους αστυνομικούς τρεις χειροβομβίδες, οι οποίες δεν εξερράγησαν. Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για τον εντοπισμό του δεύτερου δράστη, που πιθανότατα είναι και αυτός δραπέτης των φυλακών Τρικάλων.

Ενημέρωση:
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται και ο δεύτερος άνδρας που μαζί με τον Ερμάλ Λίτα, δραπέτη των φυλακών Τρικάλων, λήστεψαν σουπερ μάρκετ στο Περιστέρι, όπως μεταδίδει ο ALPHA.
Όταν βγήκαν από το κατάστημα οι δυο κακοποιοί στη θεά των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ προσπάθησαν να διαφύγουν πεζοί.
Για να ξεφύγουν ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους . Οι αστυνομικοί καταφέρνουν να ακινητοποιήσουν τον Λίτα στη συμβολή των οδών Μυστρά και Λαγανά.
Ο συνεργός του όμως ενώ είχε ξεφύγει γύρισε στο σημείο για να δει τι συμβαίνει. Τότε έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς, οι οποίοι και τον ακινητοποίησαν.
Αυτό που εξετάζουν οι Αρχές είναι εάν πρόκειται για δραπέτη των φυλακών Τρικάλων.


Η απόδραση από τις φυλακές
Το βράδυ της 22ης Μαρτίου οι φυλακές Τρικάλων θύμιζαν εμπόλεμη ζώνη. Δύο βαν και ένα αυτοκίνητο πρόσεγγισαν την εξωτερική μάντρα και άνοιξαν πυρ κατά των εξωτερικών φρουρών. Την ίδια ώρα 11 κρατούμενοι κατάφεραν να αποδράσουν. Τρεις συνελήφθησαν μέσα σε λίγα 24ώρα και οι υπόλοιποι οκτώ αναζητούνταν από την ΕΛΑΣ.


Καρτέρι θανάτου για την Κατερίνα
Στις 30 Μαρτίου τρεις κουκουλοφόροι εισβάλλουν σε ταβέρνα στη Μάνδρα. Από εκεί αρπάζουν το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη και εξαφανίζονται. Λίγη ώρα μετά εντοπίζονται στην εθνική οδό από αστυνομικούς, ακολουθεί καταδίωξη και ανταλλαγή πυρών. Μία από τις σφαίρες των επικίνδυνων κακοποιών σκοτώνει την 25χρονη Κατερίνα, που επέστρεφε σπίτι της με το αυτοκίνητο της μετά τη δουλειά. Τα ίχνη τους χάθηκαν και τότε και με ένα άλλο αυτοκίνητο επέστρεψαν πάλι στη Μάνδρα.


Ανταλλαγή πυροβολισμών στη Μάνδρα
Στις 18 Απριλίου αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντοπίζουν ένα λευκό αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες στη Μάνδρα. Κάνουν νόημα στους επιβαίνοντες να σταματήσουν για έλεγχο, αυτοί όμως απαντούν με πυροβολισμούς. Και σε αυτή την περίπτωση ξεφεύγουν από τους αστυνομικούς, που εντοπίζουν το αυτοκίνητο στον Άγιο Θωμά Βοιωτίας.

Σήμερα εμφανίστηκαν στο Περιστέρι και συνελήφθη ένας από αυτούς. Οι αρχές εκτιμούν ότι και οι υπόλοιποι βρίσκονται στην Αττική.
Πριν από λίγο έγινε προσαγωγή υπόπτου ατόμου στο Περιστέρι. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές εξετάζεται το ενδεχόμενο συμμετοχής του στη ληστεία του σούπερ μάρκετ.

http://www.enikos.gr





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου