Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Ποιος ακροαριστερός τιμώρησε τη Σία;


Διέγραψε προσωρινά η ΕΣΗΕΑ 8 δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, ύστερα από αυτεπάγγελτη δίωξη του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου, για αντιδεοντολογική (αντισυνδικαλιστική) συμπεριφορά..

Σύμφωνα με ανακοίνωση διατηρούνται ομόφωνα οι πρωτοβάθμιες ποινές: για 6 μήνες διαγράφεται από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ...
ο Άρης Πορτοσάλτε, 3 μήνες προσωρινή διαγραφή επιβλήθηκε στον Δημήτρη Γιατζόγλου και τον Δημήτρη Οικονόμου, ενώ για 2 μήνες διαγράφονται οι Μανώλης Βουλαρίνος, Γιώργος Ψάλτης, Νίκος Υποφάντης, Σία Κοσιώνη και Βασίλης Λυριτζής.

«Εγκαλούνται για το ότι ενώ η ΕΣΗΕΑ με την από 15.12.11 ανακοίνωσή της, κήρυξε 24ωρη απεργία στον Ρ/Σ ΣΚΑΪ στις 15 και 16 Δεκεμβρίου 2011, αναφορικά με την τακτική της εργοδοσίας να υπογραφούν άμεσα ατομικές συμβάσεις εργασίας, με στόχο τη μείωση μισθών κατά 20%, εκείνοι εργάστηκαν κανονικά, παραβιάζοντας την κηρυχθείσα απεργία του Σωματείου μας», σημειώνεται στην ανακοίνωση.


Απάντηση στην είδηση της διαγραφής της από την ΕΣΗΕΑ μαζί με άλλους έξι δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ έδωσε η Σία Κοσιώνη
 
Με μήνυμά της στο Twitter η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ αφήνει αιχμές για τον χρόνο κατά τον οποίο ανακοινώθηκε η διαγραφή τους παρά το γεγονός ότι είχε αποφασιστεί από τις 23 Μαΐου.

Η Σία Κοσιώνη γράφει χαρακτηριστικά: «Τυχαίο γεγονός ή επιχείρηση τεχνητής σύγχυσης η ανακοίνωση της από 23 Μαΐου διαγραφής μας από την ΕΣΗΕΑ σήμερα; Λυπάμαι πολύ που σε τόσο δύσκολες ώρες η Ένωσή μου λειτουργεί με όρους… εμπορικούς. Συναδελφικά… Αναστα(Σία)».




***O κ. Τρίμης, τύπικα πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, ουσιαστικά προπαγανδιστής και πειθήνιο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος διέγραψε τον μισό ΣΚΑΙ για μια απεργία που ήδη κηρύχθηκε παράνομη από τη δικαιοσύνη μπορώ να μάθω εάν έχει διαγράψει από την ΕΣΗΕΑ τον δημοσιογράφο κ. Δελατόλλα, στον οποίο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και χρηματοδότηση των εφημερίδων του από τα κλεψιμέϊκα του Λαυρεντιάδη; Βέβαια ο κ. Δελατόλλας είναι αντιμνημονιακός και οι εφημερίδες του στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ οπότε εδώ αλλάζει το πράγμα.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου