Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Ωχ! Τελειώνει ο Dexter ~ 3 σενάρια +video


Ακόμη 3 επεισόδια μείνανε για να ολοκληρωθεί η 8η και (ανεβασμένη) τελευταία σαιζόν της εξαιρετικά δημοφιλούς σειράς "Dexter".

Αυτήν την εβδομάδα δεν θα υπάρξει επεισόδιο, ενώ την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, θα προβληθεί το grand finale. Βάσει του τρέιλερ που κυκλοφόρησε, ο Ντέξτερ θα επιχειρήσει να την κοπανήσει από το Μαϊάμι για Αργεντινή με την σεξοβόμβα Χάνα, αλλά ακραία καιρικά φαινόμενα φαίνεται να τους εμποδίζουν την φυγή. Ο κατά συρροή δολοφόνος γιος της "πνευματικής του μητέρας", καθηγήτριας Βόγκελ, θα είναι...
ο νέος αντίπαλός του και μάλλον δολοφονεί την Χάνα.

Στο τελευταίο υποψιάζομαι ότι θα αποκαλυφθεί ο σκοτεινός Dexter, μιας και το επεισόδιο έχει τίτλο Remember the Monsters?


Προσωπικά προβλέπω ένα τραγικό φινάλε με τον θάνατο του Dexter μπροστά στο πιτσιρίκι του & την υιοθεσία του από την θεία του Ντεμπ.

Δεύτερο σενάριο: να δολοφονήσει η Χάνα την Ντεμπ και μετά να τη σκοτώσει ο Ντέξτερ.

Τρίτο σενάριο: Σκοτώνονται όλοι οι πρωταγωνιστές και τον πιτσιρίκο Χάρισον υιοθετεί η καθηγήτρια Βόγκελ, για να τον γαλουχήσει κι αυτόν ως serial killer... (Eνημέρωση 1η: Άκυρο το σενάριο αυτό, διότι η Βόγκελ μας άφησε χρόνους στο τέλος του 10ου επεισοδίου).

Εσείς τι λέτε;



Δείτε το σχετικό τρέιλερ:







Περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα:
http://www.sho.com/sho/dexter/home

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου