Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Αριστερών πεποιθήσεων (φυσικά) ο δολοφόνος του 34χρονου στο Κερατσίνι ~ Δείτε βίντεο

 
*Το ανέφερε συνάδελφος του φτωχού βιοπαλεστή, εργάτη και πατέρα δύο παιδιών, δολοφόνου του... Killah. Το δήλωσε κι ο ίδιος ο φονιάς ότι ήταν ΚΚΕ...

Πέσανε από τα σύννεφα πριν λίγο στον ΣΚΑΙ (ειδικά η Καλογεροπούλου). Φυσικά οι υπόλοιποι γνωρίζουμε ότι η πολιτική της Χρυσής Αυγής είναι ΑΡΙΣΤΕΡΗ. Μιλάμε για εθνικοΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ... Ξεμπερδέματα ακροαριστερών συμμοριών ήταν τα χθεσινά.

-Όχι, η Καλογεροπούλου δεν κάνει το σταυρό της στο screenshot :)



Στη Χρυσή Αυγή πήγε για να βγάζει κάνα μεροκάματο με κουβαλήματα τροφίμων, κρατώντας το κυλικείο, κλπ.

Περιμένουμε με αγωνία τα ευρήματα των ερευνών μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.






Αντιφάσεις και περίεργες πτυχές με πολιτικές προεκτάσεις αποκαλύπτουν διαρροές από τις καταθέσεις τόσο του 45χρονου που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα, όσο και από τη σύζυγό του.
Ο 45χρονος Γιώργος Ρουπακιάς ανήκε στον αριστερό χώρο και το τελευταίο διάστημα είχε αρχίσει να δραστηριοποιείται ενεργά στις ενέργειες της «Χρυσής Αυγής». Αυτό αποκαλύπτουν οι διαρροές που γίνονται από αστυνομικές πηγές αλλά και από πρόσωπα που τον γνωρίζουν, όπως ο υπεύθυνος εταιρείας πετρελαιοειδών του Αιγάλεω, στην οποία εργάστηκε ο φονιάς.
Ο παλιός συνάδελφος του Ρουπακιά δέχθηκε να μιλήσει πριν από λίγη ώρα σε δελτίο ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού και επιβεβαίωσε ότι ο 45χρονος ανήκε στον αριστερό χώρο.










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου