Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Βίντεο της ΕΛ.ΑΣ. από τη διπλή δολοφονία στο Ν. Ηράκλειο

 
Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία και νέο ντοκουμέντο από την δολοφονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 22χρονου Μάνου Καπελώνη και του 27χρονου Γιώργου Φουντούλη, καθώς και τον σοβαρό τραυματισμό του 29χρονου Αλέξανδρου Γέροντα.


Πρόκειται για ένα ακόμη βίντεο από το μοιραίο βράδυ της διπλής δολοφονίας που έγινε το βράδυ της Παρασκευής έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Στο νέο οπτικοακουστικό υλικό διακρίνονται οι δύο δράστες τη στιγμή που κατεβαίνουν από την κλεμμένη μηχανή, στη συνέχεια ο ένας πυροβολεί και έπειτα φεύγουν τρέχοντας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «παρακαλούνται όσοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικό με το περιεχόμενο του βιντεοληπτικού υλικού και τους δύο δράστες να επικοινωνήσουν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 1014 και 10414 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ctu@hellenicpolice.gr της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας».


Στο βίντεο φαίνεται να έρχονται από τα δεξιά τρέχοντας οι δυο εκτελεστές, οι οποίες όπως είχε γίνει και τις προηγούμενες ημέρες γνωστό, ο ένας φορούσε λευκό τζόκεϊ και ο δεύτερος μαύρο κράνος.
Με το που βλέπουν τα μέλη της ΧΑ ο εκτελεστής τους σημαδεύει και τους πυροβολεί εν ψυχρών και στη συνέχεια τρέπεται μαζί με το συνεργό του στη φυγή
Η επίθεση, όπως φαίνεται και στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. διήρκεσε μόλις επτά δευτερόλεπτα.
Οι πρώτοι πυροβολισμοί φαίνονται στο 0:32'' του βίντεο και δευτερόλεπτα μετά οι δύο δράστες φεύγουν τρέχοντας από το σημείο της δολοφονίας.




Και νέο σοκαριστικό βίντεο που δείχνει τη δολοφονία πεντακάθαρα


video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου