Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Ακροαριστερούς τρομοκράτες «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ


Στον οπλισμό που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία, το βράδυ της Παρασκευής, των δύο νεαρών μελών της Χρυσής Αυγής, στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, αναζητούν οι υπεύθυνοι της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας τα στοιχεία που ενδεχομένως να τους οδηγήσουν στην ταυτότητα της ομάδας στην οποία ανήκουν.

 Έως αργά το βράδυ της Παρασκευής δεν είχε γίνει γνωστό ποια ομάδα μπορεί να βρίσκεται πίσω από την ενέργειά αυτή, με τους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ να ερευνούν προς κάθε κατεύθυνση για την ταυτότητα των δραστών: Από το να πρόκειται για οργάνωση που έχει δράσει και κατά το παρελθόν, έως κάποια πρωτοεμφανιζόμενη ή ακόμη και για κάποιον καταζητούμενο τρομοκράτη.

Όπως είπαν, απαντήσεις στα ερωτηματικά τους ίσως πάρουν μετά τα αποτελέσματα των βαλλιστικών εξετάσεων από τους δώδεκα κάλυκες των εννέα χιλιοστών που βρέθηκαν στο σημείο του φόνου των δύο νεαρών.

Παράλληλα, αναλύουν με προσοχή τον τρόπο που ενήργησαν τα δύο άτομα που πυροβόλησαν τα θύματα, προκειμένου να διακρίνουν ομοιότητες με τρομοκρατικές ενέργειες που έχουν εκδηλωθεί κατά το παρελθόν και να τους οδηγηθούν σε κάποιες εκτιμήσεις για το χώρο από τον οποίο προέρχονται οι δράστες.

Όπλα πάντως των εννέα χιλιοστών έχουν χρησιμοποιήσει επανειλημμένα η «Σέχτα Επαναστατών», η οποία εδώ και 3,5 χρόνια δεν έχει εκτελέσει κάποια τρομοκρατική ενέργεια.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειμαστε ολοι χρυσαυγιτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειμαστε ολοι φασιστες!!!!!!!!!

ζητω ο ηρωικος φασιστικος ελληνικος λαος που ειπε το ΟΧΙ και πολεμησε ιταλους και γερμανους εισβολεις, οταν οι κομουνιστες λεγαν- οι γερμανοι ειναι φιλοι μας και η μακεδονια θρακη και ηπειρος ειναι βουλγαρικη!!!!!!!!

το 22 τα κομουνιστικα κτηνη ηταν με τον κεμαλ κατ εντολην του αρχηγου τους του λενιν, πολεμουσαν ενατιον της ελλαδας και πανηγυριζαν για τα εκατομυρια σφαγμενων ελληνων,

δεν θα περασει ο αναρχοκομουνισμος!!!!!!!!!!!!

ποτε ξανα μπολσεβικισμος!!!!!!!

οπλατζηδες κομουνιστες του ιντιμιντια φονιαδες του ελληνικου λαου θα πληρωσετε στο δισεκατομυριαπλασιο!!!!!!!!!!!!!

κραταμε το λυσσασμενο ιερο δολοφονικο μισος μας για οταν βρεθουμε σε θεση ισχυος.....

Δημοσίευση σχολίου