Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Πακιστανός βρήκε τραυματισμένο Έλληνα σε τροχαίο και...


Μια απίστευτη υπόθεση εξιχνιάστηκε από τις αστυνομικές αρχές της Ηλείας.

Ένας 33χρονος ρατσιστής λαθρομετανάστης βρήκε τραυματισμένο από τροχαίο έναν 30χρονο Έλληνα και αντί να τον βοηθήσει ή να ειδοποιήσει τις αρχές, του έκλεψε προσωπικά αντικείμενα και διέφυγε με τη μηχανή του θύματος!...


Ο δράστης, με καταγωγή από το Πακιστάν, διερχόμενος από το 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Καρδιακαυτίου – Δήμητρας βρήκε τον 30χρονο πεσμένο μετά από τροχαίο, που προηγήθηκε από την πτώση της μοτοσυκλέτας του, και του αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και τη δίκυκλη μοτοσικλέτα του.

Εν συνεχεία έκρυψε το ποδήλατό του κοντά στο χώρο του ατυχήματος και διέφυγε. Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Πύργου εντόπισαν τον Πακιστανό σήμερα το πρωί στην περιοχή του Μάχου, κοντά σε στάβλο όπου κατοικούσε, και τον οδήγησαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη αλλοδαπός στην Ηλεία για παράλειψη κινδύνου ζωής
Ο δράστης βρήκε πεσμένο 30χρονο ημεδαπό, μετά από τροχαίο και τον έκλεψε
Η υπόθεση εξιχνιάστηκε μετά από ενδελεχή και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών Αρχών της Ηλείας
Συνελήφθη, σήμερα (11-11-2013) το πρωί, στο Μάχου Βαρθολομιού Ηλείας, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης και του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, ένα αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Πακιστάν, ηλικίας 33 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράλειψη λύτρωσης από κίνδυνο ζωής και κλοπή. 

Ειδικότερα χθες (10-11-2013) το πρωί, σε χωμάτινο θαμνώδες πρανές, στο 2ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Καρδιακαυτίου - Δήμητρας βρέθηκε από πολίτες θανάσιμα τραυματισμένος ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 30 ετών. 

Από την ενδελεχή και εμπεριστατωμένη έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικές Αρχές της Ηλείας, προέκυψε ότι ο 33χρονος αλλοδαπός διερχόμενος με ποδήλατο από το σημείο, βρήκε τον 30χρονο πεσμένο μετά από τροχαίο – έκτροπη δίκυκλης μοτοσικλέτας - και παρέλειψε να τον βοηθήσει.
Επίσης, ο 33χρονος Πακιστανός αφαίρεσε από τον οδηγό άγνωστο χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και τη δίκυκλη μοτοσικλέτα του, ενώ έκρυψε κοντά στο χώρο του ατυχήματος το ποδήλατο που οδηγούσε. 

Για τη σύλληψη του δράστη ενεργήθηκαν άμεσες και συντονισμένες αναζητήσεις από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του σήμερα το πρωί και τη σύλληψη του. 

Σε ελαιοστάσιο στη περιοχή του Μάχου, κοντά σε στάβλο όπου κατοικούσε ο 33χρονος Πακιστανός, βρέθηκε και κατασχέθηκε η δίκυκλη μοτοσικλέτα, ενώ στη κατοχή του οι αστυνομικοί βρήκαν το κινητό τηλέφωνο του 30χρονου θανάσιμα τραυματισμένου οδηγού και το χρηματικό πόσο των 25 ευρώ. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ οι έρευνες για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνεχίζονται.








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου