Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Νέο φασιστικό παραλήρημα ~ Βουλευτές της Χρυσής Αυγής πρωταγωνιστές σε επεισόδια στο Περιφερειακό Συμβούλιο

 

 
Ομόφωνη καταδίκη της δολοφονικής φασιστικής βίας και των τραμπούκων βουλευτών από όλο τον πολιτικό και καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας...



Νταξ, οι Συριζαίοι βουλευτές τα κάνανε, αλλά αυτοί δεν είναι φασίστες, τραμπούκοι δολοφόνοι, οπότε το πιθανότερο είναι να τους κυρίεψε κάποιο "κακό πνεύμα" χρυσαυγίτη κλπ...

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες βράδυ και συγκεκριμένα λίγο πριν την ψήφιση από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την αξιοποίηση του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης και Δημήτρης Τσουκαλάς ξεκίνησαν φραστικές επιθέσεις εναντίον του Περιφερειάρχη, Γιάννη Σγουρού, συνεπικουρούμενοι από τους καταληψίες του κάμπινγκ Βούλας και εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ Βάρης Βούλας - Βουλιαγμένης.

Για οργανωμένο σχέδιο μπαχαλοποίησης, ώστε να μην περάσει η Μελέτη, έκανε λόγο ο συνεργάτης του Γιάννη Σγουρού, Χάρης Πασβαντίδης. Ο κ. Πασβαντίδης αντέδρασε βίαια όταν μέλος των καταληψιών του κάμπινγκ Βούλας, του επιτέθηκε, βρίζοντας παράλληλα χυδαία τον Γιάννη Σγουρό.
Οι κ.κ. Σγουρός και Τσουκαλάς ήρθαν στα χέρια, ενώ εκτός εαυτού, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και περιφερειακός σύμβουλος Στάθης Παναγούλης επιτέθηκε σε άλλους συναδέλφους του.







Το επεισόδια προκλήθηκε, όταν οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης και Δημήτρης Τσουκαλάς επιτέθηκαν φραστικά εναντίον του περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού, του στενού του συνεργάτη και πρώην αναπληρωτή νομάρχη Χάρη Πασβαντίδη και του διευθυντή του γραφείου του περιφερειάρχη.

Παρά τις τραμπούκικες επιθέσεις των ακροαριστερών φασιστών, ψηφίσθηκε τελικά το βράδυ της Παρασκευής από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τον Λαιμό Βουλιαγμένης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου