Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Τα σώβρακα στα μανταλάκια κορόιδα αστοί



Τελικά το βρήκα. Νομίζω πως όταν οι υπουργοί (τύπου Πάκη και μεταγενέστεροι) λένε: 

"Να μην υπάρξει ατύχημα και να μην έχουμε νεκρό" και "καεί η Αθήνα" να εννοούν "να μην έχουμε ΑΡΙΣΤΕΡΟ νεκρό. 

Σας πήραν τα σώβρακα οι "αριστεροί" αγαπητοί "αστοί"...

Από το να ανοίγουν κάποια μαγαζιά κάποιες Κυριακές, από το να γίνουν διεθνή ιδιωτικά πανεπιστήμια που θα έφερναν χρήμα στη χώρα και θα επαναπάτριζαν ουκ ολίγο αριθμό νεοελλήνων της αλλοδαπής, από το να κατασκευαστούν ψηλά και μεγαλειώδη κτίρια σε κεντρικές λεωφόρους εκτός ιστορικού κέντρου και ιστορικού αναγλύφου, από το ότι υπάρχει οργανωμένο κύκλω μα-lobby του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ το οποίο κάνει συνεχείς μα συνεχείς προσφυγές με περιβαλλοντικά προσχήματα αλλά μόνον σε επενδύσεις που δεν ταιριάζουν στην ιδεοληψία τους και όταν γνωμοδοτήσει ακόμα και το ΣτΕ θετικά, τότε αναλαμβάνουν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς, μέχρι τόσα και τόσα πράγματα, σας έχουν πάρει τα βρακιά και σας τα έχουν κρεμάσει στα μανταλάκια. 

Δολοφονείται ένας που ανήκει στο "χώρο" και καίγεται η Αθήνα. Δολοφονούνται άλλοι εκτός "χώρου" και δεν κουνιέται φύλλο. 

Αν η κοινωνία αυτή δεν ήταν ένας λαός-πολτός παρτάκηδων, θα έπρεπε να είχε ήδη γίνει διαδήλωση 1 εκατομμυρίου αχρωμάτιστων ανθρώπων κατά της βίας, να σταματήσει ΕΔΩ το φαινόμενο. Αλλά ξέχασα, αυτοί που σκοτώθηκαν ήταν "φασίστες" οπότε... 

Τα σώβρακα στα μανταλάκια κορόιδα αστοί.




Αηδία!

Δολοφονείται ένας νεαρός, την επόμενη γίνονται πορείες στην Μνήμη του σε όλην την χώρα. Φυσικά και γίνονται φασαρίες..

Δολοφονιούνται 2 νεαροί (και ο τρίτος χαροπαλεύει). Τίποτα... 


Σάπια κοινωνία.

Η κοινωνία που δακρύζει αναλόγα με τις πολιτικές πεποιηθήσεις του θύματος/θύτη βρίσκεται σε αποσύνθεση.

Είστε υποκριτές!

ΥΓ Κ. Δένδια και Σαμαρά, δείξατε πυγμή στην υπόθεση της ΧΑ, έχετε ΗΘΙΚΗ και ΝΟΜΙΚΗ υποχρέωση να δείξετε την αμεροληψία σας και να βρείτε τους ενόχους και να τους ρίξετε ισόβια, και στους ομοιδεάτες τους.

ΥΓ 2 αυτή η εκτέλεση είναι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ πράξη

ΥΓ 3 είμαι σίγουρος ότι κάποιοι υπάνθρωποι που φώναζαν πριν ένα μηνα : το ΑΙΜΑ ΚΥΛΑΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙ, ότι θα νίωθουν ικανοποιημένοι..


 

Kapital-dog ΚΚ2 / Το Παρατηρητήριο 




 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου