Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Εργένηδες εκτός συνόρων ~ Στην Ουκρανία για «αγάπη» (Βίντεο NG)

 
O John Adams είναι ιδιοκτήτης του πρακτορείου γνωριμιών A Foreign Affair που εδρεύει στις Η.Π.Α.  

Βγάζει (το πλούσιο) μεροκάματό του φέρνοντας σε επαφή υποψήφιες νύφες (σχεδόν όλες τους εκπληκτικά όμορφες) από την Ουκρανία, με εργένηδες από τις Η.Π.Α.

Η διαδικασία είναι απλή: Οι υποψήφιες νύφες που ενδιαφέρονται να βρουν σύζυγο στις Η.Π.Α. εγγράφονται στο...
site του πρακτορείου δωρεάν. Οι αμερικανοί υποψήφιοι γαμπροί επίσης μπορούν να κάνουν... περιήγηση στην ιστοσελίδα δωρεάν αλλά εάν επιθυμούν να έρθουν σε αρχική επαφή με κάποια από τις κοπέλες θα πρέπει να πληρώσουν κάποιο αντίτιμο.'Ετσι θα μπορέσουν να έχουν μια πρώτη ηλεκτρονική γνωριμία με την κοπέλα που τους ενδιαφέρει.

Στη συνέχεια αν οι ίδιοι το επιθυμούν συμμετέχουν σε οργανωμένη εκδρομή του πρακτορείου στην Ουκρανία. Η εκδρομή διαρκεί 10 μέρες και το αντίτιμο είναι 5000 δολάρια.

Στο 10ήμερο αυτό το πρακτορείο κανονίζει πολλές συναντήσεις σε μεγάλα κέντρα διασκέδασης. Εκεί οι Ουκρανίδες έχουν ελεύθερη είσοδο και τα ποτά κερασμένα Σε κάθε τέτοια συγκέντρωση ο αριθμώς των γυναικών που μαζεύονται είναι περίπου 200. Το γκρουπ των αμερικανών γαμπρών δεν ξεπερνάει τους 20. Το πρακτορείο διαθέτει και αρκετούς διερμηνείς έτσι ώστε οι εργένηδες να μπορέσουν να συνομιλήσουν με τις κοπέλες.

Εκτός από αυτές τις εκδηλώσεις που γίνονται σε διαφορετικές πόλεις και μπορεί το γκρουπ με τους εργένηδες να επισκεφθούν έως και 3 πόλεις της Ουκρανίας κατά τη διάρκεια τους ταξιδιού τους, το πρακτορείο κανονίζει και prive ραντεβού σε κάποιο εστιατόριο για όσους Αμερικανούς έχουν προχωρήσει αρκετά μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων με κάποια από τις κοπέλες πριν το ταξίδι τους.

Όλοι οι εργένηδες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν με αυτόν τον τρόπο πολλές κοπέλες και εδώ να σημειώσω ότι οι Ουκρανίδες είναι σχεδόν όλες τους εκπληκτικά όμορφες.Τα υπόλοιπα επαφίενται όπως λέει και ο ίδιος ο John Adams στην χημεία που θα αναπτυχθεί σε κάθε περίπτωση.












thnx to Iapetos :)









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου