Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Ζώα ~ Κάδος σκουπιδιών σε κεφάλι μπασκετμπολίστα - Δείτε το σοκαριστικό βίντεο


Κάδος σκουπιδιών σε κεφάλι μπασκετμπολίστα. Μην είναι στην Αργεντινή; Μην είναι στην Ουρουγουάη; Μην είναι στη Χιλή; Μην είναι στα Γκάνα;
 
ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ είναι. Της Αθήνας των δικαιωμάτων χωρίς υποχρεώσεις, της ανωνυμίας χωρίς ευθύνες, της αλητείας χωρίς φραγμό.

 
Της Αθήνας που χλευάζει το Βενιζέλο όταν μιλήσει για "τσογλαναρία" για να πάει την ίδια ώρα να το επιβεβαιώσει εμπράκτως.
 
Σε γήπεδα, σε πεζοδρόμια, στους δρόμους, στο περίπτερο, στο λεωφορείο, στην ταβέρνα, στο γυμναστήριο, στο σούπερ μάρκετ, η ελληνική αλητεία σε συνδυασμό με την ξετσιπωσιά έχει γίνει σήμα κατατεθέν της χώρας.




Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στην αναμέτρηση της Σπόρτινγκ με τον Προμηθέα για τη 10η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Νότου.

Συγκεκριμένα, ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ 75-76, σε τάιμ άουτ που ακολούθησε, οπαδοί της Σπόρτινγκ πέταξαν ένα κάδο στον Γιάννη Ντιπ, ο οποίος λιποθύμησε αιμόφυρτος.


Μετά την εκκένωση του γηπέδου, ο Σπόρτιγκ είχε την τελευταία επίθεση. Αν πετύχαινε καλάθι, θα έμενε μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας και θα έπαιρνε μια τεράστιας σημασίας νίκη. Κι όμως, ο προπονητής Αλέξης Καρατζάς και οι σοκαρισμένοι παίκτες της ομάδας αποφάσισαν να κρατήσουν τη μπάλα μέχρι να μηδενίσει το χρονόμετρο. Ο αρχηγός Σεραφείμ Παπάνογλου την πήρε στα χέρια του και δεν σκέφτηκε ποτέ να σουτάρει.
"Δεν υπήρχε περίπτωση. Ημασταν όλοι σοκαρισμένοι και θέλαμε με αυτόν τον τρόπο να δείξουμε τη στήριξή μας στο παιδί. Στη θέση του, άλλωστε, θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε εμείς. Ξέραμε ότι ενδεχόμενη νίκη θα ισοδυναμεί με θρίαμβο για εμάς, όμως η υγεία είναι σημαντικότερη από το μπάσκετ και από οποιαδήποτε βαθμολογική θέση. Εύχομαι κι ελπίζω να μην ξαναδούμε ποτέ στο μέλλον, σε κανένα γήπεδο παρόμοιο περιστατικό" υποστήριξε στο Sport24.gr ο έμπειρος φόργουορντ.
Αυτό που είναι ακόμη πιο απίστευτο είναι ότι ο χούλιγκαν που τραυμάτισε χωρίς κανένα λόγο τον μπασκετπολίστα Γιάννη Ντιπ παραμένει ασύλληπτος...








Μιχαήλ Σερασκέρης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου