Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Ρατσιστική επίθεση εις βάρος κι άλλου μαύρου


Ακόμη μια αιματηρή συμπλοκή, με έναν σοβαρά τραυματία σημειώθηκε χθες στις φυλακές Δομοκού.

Στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου στην πτέρυγα Ε2 διαπληκτίστηκαν έντονα ένας 30χρονος Ιρακινός λαθρομετανάστης και ένας 26χρονος Σενεγαλέζος λαθρομετανάστης.


Ο διαπληκτισμός όμως δεν σταμάτησε στη φραστική αντιπαράθεση και οι δυο κρατούμενοι ήρθαν στα χέρια, με αποτέλεσμα ο Σενεγαλέζος να τραυματιστεί σοβαρά στην κοιλιά από αυτοσχέδιο μαχαίρι που είχε πάνω του ο Ιρακινός.

Ο 26χρονος διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Λαμίας με ασθενοφόρο του Κ.Υ Δομοκού και μπήκε κατευθείαν στο χειρουργείο.

Οι υπάλληλοι των φυλακών βρήκαν και κατάσχεσαν το αυτοσχέδιο φονικό όπλο, ενώ σε βάρος του 30χρονου Ιρακινού θα σχηματισθεί δικογραφία.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη 30χρονος υπήκοος Ιράκ, κρατούμενος των Φυλακών Δομοκού Φθιώτιδας, για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου για τα όπλα
Ο 30χρονος χθες το πρωί, σε πτέρυγα των Φυλακών, χρησιμοποιώντας αυτοσχέδιο αιχμηρό μεταλλικό αντικείμενο, τραυμάτισε σοβαρά έναν υπήκοο Σενεγάλης
Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού, ένας 30χρονος υπήκοος Ιράκ, κρατούμενος του Καταστήματος Κράτησης Δομοκού Φθιώτιδας, ο οποίος χθες (21-12-2013) το πρωί, τραυμάτισε σοβαρά έναν 26χρονο υπήκοο Σενεγάλης, επίσης κρατούμενο των Φυλακών.
Ειδικότερα, χθες περίπου στις 11:50΄ το πρωί, σε πτέρυγα των Φυλακών, έλαβε χώρα διαπληκτισμός του 30χρονου με τον 26χρονο, κατά τη διάρκεια του οποίου ο 30χρονος, χρησιμοποιώντας αυτοσχέδιο αιχμηρό μεταλλικό αντικείμενο, έπληξε τον 26χρονο στην κοιλιακή χώρα.
Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην ανωτέρω πτέρυγα από σωφρονιστικούς υπαλλήλους του Καταστήματος Κράτησης Δομοκού, βρέθηκε το αυτοσχέδιο αιχμηρό μεταλλικό αντικείμενο, το οποίο κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού.
Σε βάρος του 30χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου για τα όπλα.
Ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.
Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Δομοκού, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου