Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Δείτε πως έκαναν τα (πραγματικά) τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς τον άτυχο φαντάρο

 
Ρατσιστική βία χωρίς τέλος...

Ένα πραγματικά απίστευτο γεγονός έλαβε χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο κατά την διάρκεια της παράνομης αντισυγκέντρωσης ελληνόφωνων ακροαριστερών στο κέντρο της Αθήνας.

Ο αδειούχος στρατιώτης που υπηρετούσε στην 2η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών έτυχε να είναι για έναν περίπατο στο Μοναστηράκι. Μη γνωρίζοντας ο νεαρός πως το κούρεμα έχει “ποινικοποιηθεί” από συγκεκριμένους...
πολιτικούς χώρους ξυλοκοπήθηκε με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί επί 4 ημέρες στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Το defencenews.gr δημοσιεύει την ακόλουθη επιστολή και σας την παραθέτουμε αυτούσια:

“Είναι φανταράκι. Σειρά και φίλος του γιου μου. Βρέθηκε στο Σύνταγμα κουρεμένος και με στρατιωτικό σακίδιο κατά λάθος τη μέρα που γινόταν το αντιφασιστικό συλλαλητήριο. Και κάποιοι ‘Δημοκράτες’ αποφάσισαν ότι είχε φάτσα που δεν τους άρεσε. Σαν τους άλλους τους φασίστες που δεν αρέσουν οι φάτσες άλλων ανθρώπων μαυριδερών η μη. Και τους φώναζε ότι είναι φαντάρος… Έκατσε 5 ήμερες στο 401 με σπασμένη μούρη και δεν κινήθηκε φύλο στα μίντια ή στα κατά τα άλλα ευαίσθητα δημοκρατικά κόμματα…”





ΣΟΚ στο Μοναστηράκι! Αναρχικοί ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ φαντάρο και η αστυνομία ήταν παντελώς ΑΔΙΑΦΟΡΗ!!! (Δείτε το VIDEO με τον προπηλακισμό)


Αναρχικά στοιχεία με κράνη, ρόπαλα και μαχαίρια προπηλάκιζαν διερχόμενους πολίτες στο Μοναστηράκι, με την αστυνομία παντελώς αδιάφορη. Ένας άτυχος Έλληνας φαντάρος περνούσε τυχαία από το σημείο και οι θρασύδειλοι αριστεριστές του επιτέθηκαν μαζικά και ένας τον μαχαίρωσε. 

Στην συνέχεια κάψανε τα πράγματά του σε δημόσια θέα ισχυριζόμενοι ότι ίσως να ψήφιζε Χρυσή Αυγή. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην αντισυγκέντρωση των αριστεριστών για τα Ίμια ανάμεσά τους βρίσκονταν και τούρκοι, όπως απεδείχθη στη συνέχεια.







fantaros1

Συγκλονίζει η μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα που είδε χθες έναν όχλο από «αναρχικούς, αντιεξουσιαστές και αντιφασίστες» να δέρνουν, να ξεγυμνώνουν, να κλέβουν και να καίνε στο τέλος τα ρούχα και όλα τα προσωπικά αντικείμενα φαντάρου που βρέθηκε τυχαία στο σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι. Το λάθος του ήταν ότι κράταγε στα χέρια του τη στρατιωτική τσάντα και τον «καταδίκασαν» ως χρυσαυγίτη!

Ο αυτόπτης μάρτυρας ανήρτησε την μαρτυρία του στη γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου κάνοντας λόγ0 για την ντροπή που ένιωσε από την φασιστική συμπεριφορά των δήθεν «αναρχικών» και «αντιφασιστών» όπως σημειώνει.
Ολόκληρη η συγκλονιστκή μαρτυρία:
«Ο Μιχάλης ήταν εκεί, την λάθος στιγμή, στον λάθος τόπο. Βρέθηκε στο Μοναστηράκι την ώρα που εκεί βρισκόντουσαν -ανάμεσα σε άλλους χωρίς εισαγωγικά- και άτομα του «αντιεξουσιαστικού», «αναρχικού», «αντιφασιστικού» χώρου -με μεγάλα εισαγωγικά-. Ο ίδιος φαντάρος σε κάποιο νησί, είχε πάρει πενθήμερη άδεια και στο δρόμο για το χωριό κάπου στη βόρεια Ελλάδα, έκανε αναγκαστική στάση στην Αθήνα. Απ το πλοίο, στο σταθμό, με όλα του τα υπάρχοντα και παρέα ένα φίλο απ την ίδια μονάδα, κατέβηκαν για ένα καφέ στην πλατεία.
Το «λάθος» του όμως ήταν πως κουβαλούσε στον ώμο του μια στρατιωτική τσάντα. Μια τσάντα που έγινε το «κόκκινο» πανί στα μάτια κάποιων απ τους παρευρισκομένους και η αφορμή για να πέσουν πάνω του. Αυτή ήταν το μόνο κριτήριο για να τον θεωρήσουν χρυσαυγίτη και να τον δικάσουν σε μια δίκη του δευτερόλεπτου, ως φασίστα, χωρίς να ακούσουν ούτε για μια στιγμή την απολογία του «Δεν είμαι φασίστας, φαντάρος είμαι».
Η τύχη του φίλου του αγνοείτε. Όσοι ώρα βρισκόμασταν στο σημείο δεν τον είδαμε τριγύρω. Ο ίδιος δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του, το κινητό του όπως και όλα του τα ρούχα, μαζί με τα έγγραφά του και άλλα προσωπικά αντικείμενα, καιγόντουσαν λίγο παραδίπλα. Ένα σάκος με κάποια άλλα πράγματα και ένα λάπτοπ είχε «απαλλοτριωθεί».
Μπόρεσε να ανασύρει από μνήμης ένα τηλέφωνο φίλου του για να έρθει να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Το πρόσωπό του έσταζε συνέχεια αίμα από διάφορα σημεία, αλλοιωμένο απ τα χτυπήματα, μα ο ίδιος ευτυχώς σε κατάσταση που μπορούσε να έχει επαφή με το περιβάλλον.
Στον ίδιο προσπάθησα όση ώρα περιμέναμε, να τον πείσω πως αυτές δεν είναι ενέργειες ανθρώπων που πρεσβεύουν τον αναρχισμό. Πως το χειρότερο για αυτόν θα ήταν ένα ακόμα πιο δυνατό χτύπημα, αυτό που θα τον οδηγούσε η οργή και ο θυμός, του να πάει στην άλλη πλευρά.
Όταν έφτασαν οι φίλοι του και τον είδαν σοκαρίστηκαν από το θέαμα. Σε όλη την διαδρομή μέχρι να φτάσουν, μας έλεγαν πως τους ήταν αδύνατο να πιστέψουν πως έγινε κάτι τέτοιο από αναρχικούς. Μας ρωτούσαν αν ήταν όντως αναρχικοί, μήπως κάναμε λάθος, μήπως ήταν άλλοι.
ΥΓ. Ειρωνεία… Κάποια στιγμή εμφανίστηκε ένα πιτσιρίκι Ρομά κρατώντας λίγα λουλούδια για πούλημα. Κοίταζε τριγύρω και ρώτησε.
Αυτοί εδώ είναι χρυσαυγίτες;
Όχι απάντησε κάποιος. Εδώ είναι αναρχικοί.
Α! είπε το πιτσιρίκι δείχνοντας πως καταλαβαίνει την διαφορά. Και συνέχισε… Αυτοί που μας προστατεύουν!!!
Κάποιοι σήμερα μπέρδεψαν τον τόπο συγκέντρωσης των χρυσαυγιτών και έβγαλαν τον φασισμό τους σε αντιφασιστική συγκέντρωση.»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΙΣΤΕ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ «ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ» ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ. ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΑ. ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ...
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
ΑΛΛΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, ΤΟ ΚΥΡΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?

Δημοσίευση σχολίου