Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Κάντο όπως ο Κιμ Γιονγκ Ουν!


Απ’ ότι φαίνεται, οι άνδρες στη Βόρειο Κορέα δεν θα ταλαιπωρούνται από εδώ και στο εξής με τη σκέψη: “Tι κούρεμα να επιλέξω;” Όλοι ανεξαιρέτως καλούνται να κουρευτούν όπως ο ανώτατος ηγέτης, Κιμ Γιονγκ-ουν, όπως μετέδωσε το BBC.

Έτσι όχι μόνο  η πρωτεύουσα Πιονγιάνγκ, αλλά και ολόκληρη η χώρα θα γεμίσει με σωσίες του, που θα έχουν το κλασικό κούρεμα  "καπελάκι" με ξυρισμένα τα πλαϊνά της κεφαλής και σχήμα...
περουκίνι στην κορυφή.

Οι άντρες στη Βόρειο Κορέα δεν φαίνεται να βλέπουν με καλό μάτι αυτή την αλλαγή. «Το κούρεμα του ηγέτη μας είναι πολύ συγκεκριμένο» είπε ένας πολίτης στο Radio Free Asia, προσθέτοντας. «Δεν ταιριάζει σε όλους, καθώς ο καθένας έχει διαφορετικό πρόσωπο και σχήμα κεφαλιού» .



Ένας άλλος Βορειοκορεάτης, που ζει μόνιμα πλέον στην Κίνα είπε στην εφημερίδα Korea Times ότι το κούρεμα αυτό δεν είναι καθόλου δημοφιλές, γιατί οι πολίτες πιστεύουν ότι θυμίζει εκείνο Κινέζων λαθρεμπόρων. Ευτυχώς για τις γυναίκες, δεν θα είναι αναγκασμένες να κουρευτούν σε στυλ Κιμ Γιονγκ ουν, αφού-προς το παρόν-  καλούνται να επιλέξουν ένα από τα 18 επισήμως εγκεκριμένα από την κυβέρνηση χτενίσματα μαλλιών.

clickatlife.gr











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου