Σάββατο, 15 Απριλίου 2017

Όλα στη σούβλα λέμε... ~ Κατεβάστε Πάσχα: Οδηγός βήμα-βήμα


 


Ο πληρέστερος οδηγός για σουβλιστά κρεατικά που φτιάχτηκε ποτέ.

Οδηγίες για επιτυχημένο αποτέλεσμα, συμβουλές από τους εξπέρ του είδους, και δοκιμασμένα μυστικά για τέλεια σουβλιστά.



Σουβλίζουμε και ψήνουμε βήμα-βήμα:
Ολόκληρο αρνί - Μισό αρνί - Κοκορέτσι - Κοντοσούβλια (χοιρινό, από αρνί, μοσχαρίσιο, από ζυγούρι κ.λπ.) - Κοτόπουλο

Αφού μπορούμε να παραγγείλουμε κοντοσούβλι και κοκορέτσι απέξω, γιατί να κάνουμε τον κόπο να τα φτιάξουμε μόνοι μας;
Γιατί τα σπιτικά είναι νοστιμότερα και φτιαγμένα με υλικά της επιλογής μας.

Σουβλίζουμε αρνί κάθε χρόνο και άρα γνωρίζουμε όλα τα «κόλπα».
Ακόμη και οι πιο έμπειροι μπορεί να μάθουν κάτι χρήσιμο για το σούβλισμα και το ψήσιμο του αρνιού. Για παράδειγμα, αν χαλάσουν οι δαγκάνες που σταθεροποιούν το αρνί πάνω στη σούβλα, το ξέρατε ότι μπορούμε να φτιάξουμε έναν αυτοσχέδιο νάρθηκα με πηχάκια και σύρμα;

Και αν αποτύχουμε;
Με τις οδηγίες που σας δίνουμε βήμα-βήμα, τα ποσοστά αποτυχίας είναι μικρά. Αλλά και αν κάτι πάει στραβά, ένα πρέπει να ξέρουμε: με την επανάληψη, θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι.



 

Κατεβάστε το αρχείο από εδώ.











Ακόμη:

Κατεβάστε ~ Συνταγές για Πάσχα & ψήσιμο οβελία (Νέο πακετάκι)


Περιοδικό Κουζίνα του Η. Μαμαλάκη (6ο τεύχος)





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου