Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Καμία σχέση ~ Δείτε πως είναι σήμερα ο "Ιησούς από τη Ναζαρέτ"


Έχουν περάσει αρκετές δεκαετίες από το 1977, οπότε και ο 30χρονος τότε Πάουελ βρέθηκε στα γυρίσματα του Ιησού από τη Ναζαρέτ, του διάσημου Φράνκο Τζεφιρέλι.

Και παρά την σφραγίδα που άφησε ο Πάουελ ως Ιησούς, αυτό που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουμε είναι πως ο ρόλος του ήρθε κατόπιν εορτής. Ο Πάουελ είχε καταφέρει να πάρει το ρόλο του Ιούδα, αλλά στην πρώτη εμφάνισή του στα γυρίσματα, με τα μακριά μαλλιά και το μούσι του, ήταν...
εμφανές πως όλοι ταύτισαν τη μορφή του με εκείνη που έχουμε στο νου μας για το Θεάνθρωπο!

Και παρόλο που ο ρόλος αυτός του χάρισε παγκόσμια φήμη, ο Πάουελ εξομολογείται πως η ερμηνεία του αυτή έμελλε να του περιορίσει τις επαγγελματικές του επιλογές. Ο ίδιος φρόντισε αμέσως να παίξει κόντρα ρόλους και παραδέχεται:

''Ήθελα αμέσως να ξεπεράσω την δουλειά του Ιησού"!

Πάντως, όσο κι αν ήθελε να υποδυθεί το κακό παιδί μετά τον Ιησού, ο Πάουελ δεν κατάφερε να πάρει άλλους μεγάλους ρόλους. Φέτος, έκανε το comeback του στο θέατρο υποδυόμενος τον ντετέκτιβ των μυθιστορημάτων της Άγκαθα Κρίστι, εξ' ού και το τσιγκελωτό του μουστάκι.

Όσο για την προσωπική του ζωή και παρά τα όσα έχουν ακουστεί για την ζωή του ως μοναχός, ο Πάουελ παραμένει εδώ και 38 χρόνια παντρεμένος με την ίδια γυναίκα, την λατρεμένη του Babs!
Για πολλά χρόνια φημολογούνταν πως ήταν απαίτηση του παραγωγού Lew Grade να παντρευτούν προτού ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Ιησού από τη Ναζαρέτ, για λόγους ηθικής σχετικά με τον άνθρωπο που θα υποδυόταν το γιο του Θεού

Ο Πάουελ ξεκαθαρίζει τα πράγματα:
''Όχι δεν είναι αλήθεια. Είχα συζητήσει με την Babs το να παντρευτούμε αλλά η αλήθεια είναι πως με τα γυρίσματα του Ιησού που θα κρατούσαν περίπου έξι μήνες, θέλαμε όντως να παντρευτούμε για να νιώθουμε εμείς οι ίδιοι πιο ασφαλείς και για να δείξουμε τη δέσμευσή μας, ο ένας στον άλλο"!

Επιμέλεια Κατερίνα Π.
e-go.gr
express.co.uk




Φυσικά είναι θεός, πίνοντας ουίσκι στα γυρίσματα και πάνω στον σταυρό!













0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου