Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Ο Στοχ σκοτώνει gay γαύρους στην Τούμπα


Δίωξη στον άσο του ΠΑΟΚ, Μίροσλαβ Στοχ άσκησε σήμερα Παρασκευή (11/4) ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος για δημοσίευση στο προφίλ του στο Instagram μετά τον 1ο ημιτελικό με Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:


«Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή Μίροσλαβ Στοχ και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3, 25 παρ. 1, 2 και 3 και 18 του Π.Κ. της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 28-6-2013 (δημοσίευση στο Instagram μετά τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ)».


Για όσους το αγνοούν, ο Σλοβάκος άσος παρουσιαζόταν στο προφίλ του να υβρίζει με τον πλέον χυδαίο τρόπο τους παίκτες του Ολυμπιακού και να καλεί τους συμπαίκτες του να τους «σκοτώσουν» μέσα στην Τούμπα...
 

Ως γεγονός ήταν λογικό και αναμενόμενο να σχολιαστεί, όμως τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο παίκτης θεωρούν δεδομένο και ισχυρίζονται πως πρόκειται είτε για σκέψη κάποιου επιτήδειου ή για προϊόν φωτομοντάζ.

sentragoal.gr



















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου