Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Διαγωνισμός: Έχεις Vodafone CU; Δωράκι από το Krasoblog κούτρα 7200 λεπτά & 7200 SMS για 1 χρόνο ~Τελευταίος~


Έπεσαν στα χέρια μου, από προωθητική ενέργεια της Vodafone, κωδικοί που σου δίνουνε 600 λεπτά και 600 SMS εντελώς δωρεάν από καρτοκινητό Vodafone CU προς άλλα καρτοκινητά Vodafone CU, κάθε μήνα επί έναν ολόκληρο χρόνο!

Επειδή δεν έχω CU, φυσικά θα τα μοιράσω σε εσάς. Κάθε εβδομάδα έδινα από έναν κωδικό. Δόθηκαν αρκετοί και εκτός διαγωνισμού σε όσους με ειλικρίνεια ζήτησαν έναν για προσωπικούς λόγους. Δυστυχώς δεν έχω άλλους, παρά έναν ακόμη. Κερδίστε τον τελευταίο κωδικό...


στέλνοντάς e-mail στο krasomak@hotmail.com  γράφοντας ως θέμα "Κωδικός Vodafone CU".

Η διαδικασία για την ενεργοποίηση των δωρεάν λεπτών και SMS είναι πολύ απλή: Θα πρέπει να στείλετε μία φορά SMS με τον κωδικό στο 1378 (χωρίς χρέωση) έως 15 Μαΐου 2014.

Παράκληση: Εάν δεν έχετε Vodafone CU, μην στέλνετε e-mail και στερείτε από κάποιον που έχει, την ευκαιρία να γλυτώσει κάνα φράγκο. Μιλάμε για περίπου 60 ευρουλάκια όφελος :). Εννοείται ότι όποιος προλάβει έναν κωδικό, δεν θα μπορεί να διεκδικήσει δεύτερο.


Σημείωση: Καμία δημοσιοποίηση στοιχείων δεν θα γίνει (όνομα & e-mail), όποιος προλάβει τον κωδικό, εάν θέλει, ας πει ένα εύχαριστώ στα σχόλια :).

Τέλος, διευκρινίζω ακόμη μία φορά ότι ο δωρεάν χρόνος & SMS είναι από καρτοκινητά CU προς CU, δεν είναι δηλαδή προς όλα τα δίκτυα.





3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κέρδισα;;;;;;;λία! :) :) :)

Κρασοπατήρ είπε...

Ναι Λία, είσαι η τυχερή αυτής της εβδομάδος. Σου έστειλα e-mail...

Ανώνυμος είπε...

όλα οκ!!σ ευχαριστώ πάρα πολύ!!καλό πάσχα!!! :)

Δημοσίευση σχολίου