Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Γαβριήλ Σακελλαρίδης ~ Δεν είμαι (ή μήπως είμαι) ο Καροτάκιας;


Υπόψιν ότι ΔΕΝ το αρνείται...

Για «οργανωμένη επίθεση» εναντίον του κάνει λόγο ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο οποίος... με ανάρτησή του στο facebook καταγγέλλει πολιτικούς εκβιασμούς από συγκεκριμένους μηχανισμούς πίσω από υπόθεση με επίμαχο βίντεο στο οποίο φημολογείται ότι συμμετέχει ο ίδιος και ένα καρότο, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Σημειωτέον ότι λίγες ημέρες πριν από τον δεύτερο γύρο των ευρωεκλογών γινόταν λόγος για ένα υποτιθέμενο βίντεο στο οποίο φέρεται να απεικονίζεται ο νεαρός πολιτικός σε ερωτικές περιπτύξεις, ωστόσο, το βίντεο αυτό δεν φάνηκε πουθενά, παρά τη φημολογία ότι θα δημοσιευόταν μετά τις εκλογές.

Τώρα ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης περνάει στην αντεπίθεση και καταγγέλλει οργανωμένη επίθεση εναντίον του, μιλώντας για πολιτικό εκβιασμό και μηχανισμούς που παραπέμπουν σε παρακράτος, εμφανιζόμενες με δημοσιογραφικό μανδύα.



Αναλυτικά η ανάρτησή του στο facebook:

«Το τελευταίο διάστημα, και αμέσως μετά τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, σχεδιάστηκε και εξαπολύθηκε εναντίον μου επίθεση με όλα τα χαρακτηριστικά του πολιτικού εκβιασμού.

Δεν ενέδωσα και δεν πρόκειται να ενδώσω σε τέτοιες πρακτικές.

Από την πρώτη στιγμή επιλέξαμε να μην συνδιαλλαγούμε με όσους επιδιώκουν τον εκφασισμό της πολιτικής ζωής και την επιβολή του νόμου της ζούγκλας.

Η επίθεση αυτών των μηχανισμών που παραπέμπουν σε μεθόδους παρακράτους και πολιτικού περιθωρίου, εμφανιζόμενες μάλιστα με δήθεν δημοσιογραφικό μανδύα, στοχεύει στη χειραγώγηση τη δική μου και του κόμματός μου.

Αυτοί οι όροι δημόσιας συζήτησης δεν πρέπει να γίνουν ανεκτοί ούτε για εμένα, ούτε για κανέναν πολίτη.

Τέτοιες σκοτεινές πρακτικές δε θα επικρατήσουν στην πολιτική ζωή.
Η Αριστερά δεν εκβιάζεται».

http://taxalia.blogspot.gr/2014/06/gay-video.html

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ούστ σιχαμένε ανθέλληνα Σακελλαρίδη! ΠΟΥΣΤΗ Ε ΠΟΥΣΤΗ!!!

Δημοσίευση σχολίου