Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Αιφνιδιασμένοι για ακόμη μια φορά οι Έλληνες από σπάνιο φυσικό φαινόμενο



Σε απόγνωση βρίσκονται χιλιάδες Έλληνες εξαιτίας ενός σπάνιου φυσικού φαινομένου που πλήττει από τις πρώτες πρωινές ώρες τη χώρα. 

Όπως αναφέρουν οι ειδικοί, το μυστήριο αυτό φαινόμενο κατά το οποίο...
σταγόνες νερού πέφτουν με ανεξήγητο τρόπο από τον ουρανό, ονομάζεται "βροχή" και είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο για τη χώρα μας, καθώς συμβαίνει μόλις 112 μέρες το χρόνο.

Η εμφάνιση του φαινομένου έσπειρε αμέσως τον τρόμο στους κατοίκους της χώρας, οι οποίοι κατά χιλιάδες αποφάσισαν να μην διακινδυνεύσουν την επικίνδυνη μετάβαση στο χώρο εργασίας τους και να παραμείνουν κλεισμένοι στα σπίτια τους, έως ότου παρέλθει ή τους τελειώσουν τα αποθέματα νεσκαφέ.

Σε έκτακτο τηλεοπτικό του διάγγελμα, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, έσπευσε να καθησυχάσει τους πολίτες δηλώνοντας ότι "το πρωτοφανές αυτό συμβάν δεν θα κάμψει την προσπάθεια μας για ακόμα καλύτερο καιρό", ενώ σύσσωμη η αντιπολίτευση κατήγγειλε την βροχή ως συνωμοσία της παγκόσμιας ομπρελοβιομηχανίας και κάλεσε την κυβέρνηση να μην υπάρξουν μέτρα φορολόγησης της γαλότσας.

Τέλος, έντρομοι χρήστες των κοινωνικών δικτύων σε μία προσπάθεια να απαθανατίσουν το φαινόμενο, ανάρτησαν χιλιάδες φωτογραφίες της λεγόμενης βροχής, σε πολλές περιπτώσεις ξεχνώντας από τον πανικό τους να χρησιμοποιήσουν τα κατάλληλα φίλτρα. Άμεση ήταν και η κινητοποίηση των ρομαντικών συμπολιτών μας, οι οποίοι με την εμφάνιση του φαινομένου έσπευσαν να σταθούν δίπλα σε παράθυρο με μελαγχολικό βλέμμα.

 

http://theblob.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο. Πρέπει να έχεις πολύ καλές πηγές... Βρήκες την φόρμα που χρησιμοποιούν για τις "ειδήσεις" τα "μεγάλα" ελληνικά κανάλια. Λες και άκουγα την εκφωνήτρια (να μην λέμε ονόματα) με το πάντα σοβαρό της ύψος να μας "ενημερώνει" για το τόσο σοβαρό αυτό θέμα.

Ανώνυμος είπε...

μήπως δεν ήταν βροχή; μήπως τους έφτυναν;

Δημοσίευση σχολίου