Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Ανεβάζουν τον πήχη στην Αμερική ~ Τhe Sex Factor: Γίνε πορνοστάρ & κέρδισε... +vid


Ρόλο... ΟΑΕΔ φαίνεται να αναλαμβάνει η αμερικανική ερωτική βιομηχανία του θεάματος με τη νέα φιλόδοξη “παραγωγή” της, ένα ριάλιτι ονόματι The Sex Factor! Όπως καταλάβατε δεν πρόκειται για ένα ακόμη βαρετό ριάλιτι, αφού ο διαγωνισμός αναλαμβάνει να δώσει σε σένα την προικισμένη με τα απαραίτητα... προσόντα νεαρά (ή το νεαρό) να γράψεις ιστορία στο χώρο των ΧΧΧ εταιρειών κερδίζοντας στην πορεία 1 εκατ. δολάρια ως νικήτρια/ής!


Η “κριτική επιτροπή” που θα κρίνει τους διαγωνιζομένους (οχτώ νεαρούς και οχτώ κοπέλες) και θα προσφέρει θέσεις εργασίας στη δοκιμαζόμενη από την κρίση νεολαία, καταφέροντας πλήγμα στην ανεργία στις ΗΠΑ, αν μη τι άλλο αποτελείται από ονόματα που έχουν γράψει... χιλιόμετρα στο χώρο των ερωτικών ταινιών, όπως οι Μπελ Νοξ, Λέξι Μπελ, Τόρι Μπλακ, Ρεμί Λακρουά και ο “πολύς” Κίραν Λι που έχει... ασφαλίσει το μόριό του με 1 εκατ. δολάρια!

Όπως σε κάθε ριάλιτι που σέβεται τον εαυτό του, οι αμερικανοί τηλεθεατές θα κρίνουν ποιοι/ ποιες αξίζουν να παραμείνουν στο διαγωνισμό και ποιοι θα είναι οι τελικοί νικητές για το 1 εκατομμύριο. Επίσης, ο νικητής και η νικήτρια του "διαγωνισμού" θα έχουν αμφότεροι την... τιμή να γυρίσουν μια σκηνή με την Μπελ Νοξ!

ΥΓ. Και, ναι, υπήρχαν πολλές αιτήσεις συμμετοχής στο “διαγωνισμό”...




 
skai.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου