Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Η ρατσιστικές επιθέσεις τις ημέρας +λάθρο-news today


Φρίκη στην Κρήτη από τον παρανοϊκό λαθροΠακιστανό δολοφόνο με τον μπαλτά.

Απαθής και αδίστακτος φαίνεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να ήταν ο 25χρονος Πακιστανός που αιματοκύλησε το βράδυ του Σαββάτου την Ιεράπετρα, αφήνοντας πίσω του έναν νεκρό, ένα σοβαρά τραυματισμένο και όλη την περιοχή σε κατάσταση σοκ. 


Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η δράση του ξεκίνησε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου, όταν, εκμεταλλευόμενος την απουσία ιδιοκτήτη θερμοκηπίου στην περιοχή της Γρα Λυγιάς, όπου εργαζόταν, επιχείρησε να βιάσει τη 40χρονη γυναίκα του! Εκείνη αντιστάθηκε και κατάφερε να του ξεφύγει. Πριν προλάβει να ενημερώσει τον σύζυγό της, ωστόσο, ο 25χρονος είχε ήδη απομακρυνθεί και ήταν έτοιμος για όλα. 


 
Πώς έγινε το φονικό
Λίγο μετά τις 11 το βράδυ και έπειτα από την απόπειρα βιασμού, όπου ο 25χρονος αλλοδαπός δεν πήρε αυτό που ήθελε, κρατώντας ένα μπαλτά στο χέρι εμφανίστηκε στην παραλία της Ιεράπετρας και ήταν αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση για όλα. Έτοιμος να βάψει τα χέρια του με αίμα πήγε στην ταβέρνα του 54χρονου ομοεθνή του με τον οποίο -όπως λένε οι πληροφορίες- είχε οικονομικές διαφορές και τον κατακρεούργησε! Όμως, η φονική του δράση δεν σταμάτησε εκεί.

Στη συνέχεια αναζήτησε τον 50χρονο Έλληνα, που μαζί με την οικογένειά του γευμάτιζαν στην ίδια ταβέρνα, και μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου και της κόρης του άρχισε να τον χτυπάει με ρατσιστική μανία στο κεφάλι με τον μπαλτά. Όλοι είχαν παγώσει. Όμως, η κόρη του 50χρονου βλέποντας τον πατέρα της να δέχεται ανελέητα την οργή του Πακιστανού, χωρίς να σκεφθεί ότι κινδυνεύει και η δική της ζωή και δρώντας ενστικτωδώς σηκώθηκε και άρχισε να σπρώχνει τον δολοφόνο. Τότε, ο δράστης έφυγε τρέχοντας αφήνοντας πίσω τον 50χρονο αιμόφυρτο, με τρία χτυπήματα με μπαλτά στο κεφάλι.  Ο άτυχος άνδρας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Και σε αυτή την περίπτωση, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι οικονομικές διαφορές ήταν η αφορμή.

 

Το αμόκ του παρανοϊκού Πακιστανού, ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί καθώς φεύγοντας από την ταβέρνα ο Πακιστανός πήγε προς το αστυνομικό τμήμα και άρχισε να χτυπάει με το μπαλτά του ένα περιπολικό, ψάχνοντας ίσως για το επόμενο του θύμα. 


Ένας αστυνομικός που τον αντιλήφθηκε, τον ακινητοποίησε, τον αφόπλισε και τον συνέλαβε, δίνοντας έτσι τέλος στη φονική δράση του λαθρομετανάστη.








Μάχη με τον δεύτερο ληστή των ΕΛ.ΤΑ. στην Ήπειρο!

Πάλεψαν, τον έπιασαν, αλλά τους ξέφυγε αφήνοντας πίσω του το όπλο του! Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ιωαννίνων και της ΕΚΑΜ που συμμετέχουν σε ευρεία επιχείρηση ανάλογη με αυτή για το Μάριον Κόλα και τους συνεργούς του στην περιοχή της Θεσπρωτίας, κατάφεραν προσωρινά να συλλάβουν έναν από τους ληστές των ΕΛΤΑ Καναλακίου Πρέβεζας. Όμως, κατάφερε να διαφύγει!

Κατά τη διάρκεια της νυχτερινής επιχείρησης κοντά στα διόδια της Τύριας στην Εγνατία Οδό, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν στις 3 τα ξημερώματα το νεαρό Αλβανό που συμμετείχε στη ληστεία και προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν παλεύοντας μαζί τους. Όμως, εκείνος έσκισε το μπουφάν που φορούσε αφήνοντάς το στα χέρια τους και τράπηκε σε φυγή! Μάλιστα, του έπεσε ένα πιστόλι Tokarev που είχε περασμένο στη ζώνη του.

Ακολούθησε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό του καταζητούμενου, η οποία επικεντρώθηκε στην περιοχή γύρω από το χωριό Πετούσι στη Θεσπρωτία. Οι δυνάμεις της Αστυνομίας είχαν φτάσει το Σάββατο στα ίχνη του επικίνδυνου κακοποιού, ο οποίος είχε καταφύγει σε σπίτια στην περιοχή των Γραμμενοχωρίων και ζητούσε από τους κατοίκους τροφή και νερό.

Είχε προηγηθεί η σύλληψη του 28χρονου ομοεθνούς συνεργού του σε δασώδη περιοχή της Κληματιάς Ιωαννίνων το βράδυ της περασμένης Τρίτης, ενώ στην παλιά εθνική οδό Ιωαννίνων- Ηγουμενίτσας είχε βρεθεί το αυτοκίνητο της διαφυγής που ανήκει σε 38χρονο Έλληνα ο οποίος αναζητείται. Μέσα, είχαν κατασχεθεί δύο πολεμικά τυφέκια Καλάσνικοφ με τρεις γεμιστήρες, ένα πιστόλι διαμετρήματος 0.22 mm με γεμιστήρα, δύο χειροβομβίδες αμυντικού τύπου F1 και δύο πυροκροτητές.



















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου