Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Ποιός είναι ρε μάγκες ο Καροτάκιας; +vid


Εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο ανθρώπινης υπομονής και δημοσιογραφικής ευπρέπειας, περιμένοντας την αντίδραση του κόμματος όπου ανήκει το πολιτικό πρόσωπο, του οποίου τα διαδικτυακά καπρίτσια αποκαλύψαμε με σειρά δημοσιευμάτων. Συμπεριφορές αδιανόητες από άνθρωπο ο οποίος αποφασίζει να εκτεθεί δημόσια, για να διεκδικήσει αξιώματα.

Ενημερώσαμε τέσσερα στελέχη του κόμματος στο οποίο ανήκει ο πρωταγωνιστής, εκ των οποίων τα τρία φέρουν την ιδιότητα του βουλευτή. Τέσσερις πολιτικούς συντρόφους του.

Οι τρεις εξέφρασαν τον αποτροπιασμό και την αγανάκτησή τους. Ο ένας εξ αυτών, μάλιστα, μπήκε στον κόπο να δει τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας. Ακούμπησε πάνω από μισή ώρα σοκαρισμένος και αμίλητος σε έναν καναπέ, αδυνατώντας να πιστέψει πως ό,τι είδε ήταν αληθινό. Έσπευσε επί τόπου να τηλεφωνήσει στον αρχηγό του, τον οποίο θα συναντούσε άμεσα, όπως μας διαβεβαίωσε, προκειμένου να τον ενημερώσει για τη σοβαρότητα του πράγματος.

Ο τέταρτος, αφού πρώτα μας ζήτησε να κάνουμε υπομονή μέχρι την Κυριακή των εκλογών- το υλικό περιήλθε στα χέρια μας δύο εικοσιτετράωρα νωρίτερα-, αμέσως μετά έσπευσε να μας υπενθυμίσει ότι οι αποκαλύψεις μας περιέχουν στοιχεία προσωπικών δεδομένων και να μας αποτρέψει να προχωρήσουμε σε δημοσιοποίηση του θέματος υπενθυμίζοντάς μας ότι θα… μπλέξουμε!

Με λίγα λόγια, είχε την άποψη ότι, όταν ένας πολιτικός επισκέπτεται ένα site γνωριμιών, ανοίγει την κάμερα σε έξι άτομα άγνωστα σε αυτόν και, χωρίς καν να τα βλέπει, αρχίζει να κάνει στριπτίζ, να αυτοϊκανοποιείται και να… καταπίνει καρότα, κάνοντας στη συνέχεια πράγματα τα οποία η αισθητική και η ευπρέπεια δεν μας επιτρέπουν να περιγράψουμε, αυτό εμείς οφείλουμε να το εκλάβουμε ως προσωπικό δεδομένο. Να δεχθούμε ότι είναι ένα υπεύθυνο και ικανό άτομο με αρχές και ήθος για να υπηρετεί τους πολίτες και να επιλύει τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους.

Μέχρι σήμερα που γράφονται αυτές οι σειρές δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία και αντίδραση.

Αντίθετα, κυκλοφορούν μόνον ψίθυροι ότι κουκουλώσαμε την υπόθεση και υπονοούμενα πως η όλη ιστορία έκλεισε για εμάς με το… αζημίωτο. Κατανοούμε τους ψιθύρους και τα υπονοούμενα, ακόμα και όταν θίγουν τη δημοσιογραφική μας τιμή. Ο κόσμος υποφέρει και έχει δικαίωμα να υποψιάζεται τους πάντες.

Αδυνατούμε, όμως, να κατανοήσουμε τη σιωπή της ηγεσίας ενός κόμματος.

Εμείς δώσαμε σε υπερθετικό βαθμό τη δυνατότητα τόσο στον ίδιο τον πρωταγωνιστή όσο και στο κόμμα του να πράξουν το αυτονόητο, έστω και κατόπιν εορτής.  

Έπειτα από αυτό, όπως οφείλουμε, θα δημοσιοποιήσουμε τα στοιχεία που οι μεν πολίτες έχουν δικαίωμα να πληροφορηθούν, ο δε δημοσιογράφος υποχρέωση να τα παραδώσει στην κρίση των πολιτών. Πάνω από το τραπέζι και όχι από κάτω.

Υπονοούμενα, μισόλογα και μεσοβέζικες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στο περιβάλλον του zougla.gr.






1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο γαβριηλ σακελαριδης ειναι η πουστρα κοπρολαγνα ο υποψηφιος δημαρχος αθηνων του τσυριζα

λενε ακομα οτι χεζει στο στομα της κοπρολαγνας ρενας δουρου και ολοι μαζι γλυφουν τα σκατα απο τη κωλαρα του οβρεου δισεκατομυριουχου αμερικανοκομουνιστη δολοφονου εγκυων γυναικων της μαρφιν τσιπρα ο οποιος κλανει στα μουτρα του παιδιου του, του μικρου ερνεστο τσε παπαρα

καλε ζητω η αριστερα και η υπερπροοδος καλε!!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου