Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Έχεις 3η σαιζόν και trailers για Vikings & Arrow



Όπως όλες οι δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, έτσι και το «Vikings» είχε το δικό του panel στο Comic Con που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο San Diego της California.

Εκτός απο τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, η παρουσίαση περιλάμβανε και το πρώτο trailer απο την τρίτη σαιζόν της επιτυχημένης σειράς του History Channel.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην τρίτη σαιζόν ο Βασιλιάς Ragnar θα διευρύνει τους ορίζοντες του πέρα απο την Αγγλία, καθώς θα κινηθεί εναντίον του ισχυρού Βασιλιά Charles της Γαλλίας.

Δημιουργός της σειράς είναι ο Michael Hirst («The Tudors», «Camelot»), ενώ πρωταγωνιστούν οι Travis Fimmel, Katheryn Winnick, Clive Standen, Jessalyn Gilsig, Gustaf Skarsgård, Nathan O’Toole, Alyssa Sutherland, George Blagden, Alexander Ludwig, Linus Roache.

Τα νέα πρόσωπα της τρίτης σαιζόν θα είναι ο Lothaire Bluteau («The Tudors»), που θα υποδυθεί τον αυτοκράτορα Charles της Γαλλίας, η Morgane Polanski («Oliver Twist») στο ρόλο της Πριγκήπισσας Gisla και ο Kevin Durand («Lost», «The Strain») που θα υποδυθεί τον Wanderer, ένα μυστηριώδη άνδρα που δεν είναι αυτός που φαίνεται.

Η τρίτη σαιζόν του «Vikings» θα αποτελείται απο δέκα επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2015.

Δείτε το trailer:





Πρώτο Trailer Απο Την 3η Σαιζόν Του «Arrow»



Κατά την διάρκεια της παρουσίασης του panel στο Comic-Con, το δίκτυο CW παρουσίασε και το πρώτο trailer απο την τρίτη σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς «Arrow», που είναι βασισμένη στο δημοφιλή ήρωα και μέλος της Justice League, Oliver Queen ή Green Arrow της D.C. Comics.
«Ο Oliver Queen, ένας δισεκατομμυριούχος playboy, ύστερα απο την πενταετή του περιπέτεια σαν ναυαγός σε ένα ερημονήσι της Νότιας Κινεζικής Θάλασσας, επιστρέφει σπίτι στην αγαπημένη του Starling City με σκοπό την εξόντωση του εγκλήματος που έχει «μολύνει» τους δρόμους της. Με την βοήθεια του έμπιστου σωματοφύλακα του John Diggle, τις ικανότητες της Felicity Smoak στο computer-hacking και την διστακτική βοήθεια του αστυνομικού Quentin Lance, ο Oliver έχει εξαπολύσει ένα πόλεμο ενάντια στο έγκλημα.»
Δημιουργοί της σειράς είναι οι Greg Berlanti («Green Lantern»), Andrew Kreisberg (Warehouse 13) και Marc Guggenheim («Eli Stone»).

Πρωταγωνιστούν οι Stephen Amell, David Ramsey, Emily Bett Rickards, Willa Holland, Paul Blackthorne, Katie Cassidy, Caity Lotz, Colton Hayne, John Barrowman, Bex Taylor-Klaus, Manu Bennett.

Τα νέα πρόσωπα της τρίτης σαιζόν θα είναι ο Peter Stormare («Fargo», «The Big Lebowski»), Devon Aoki («Sin City») και Brandon Routh («Superman Returns»).

Η τρίτη σαιζόν του «Arrow» θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Οκτωβρίου, ενώ η spin-off σειρά «The Flash» θα κάνει πρεμιέρα στίς 7 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:





cinemode.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου