Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Προσοχή! Στην φυλακή και ο Κασιδιάρης Ηλίας


Προκλητική και απαράδεκτη είναι η απόφαση προφυλάκισης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, που αποδεικνύει πολιτική συνωμοσία εις βάρος της τρίτης πολιτικής δύναμης της Ελλάδος.

Με μια απαράδεκτη και αστεία κατηγορία - επειδή κατείχε δύο κυνηγετικά όπλα - οι δύο ανακρίτριες Κλάπα και Δηματρακοπούλου και ο εισαγγελέας Ντογιάκος έλαβαν απόφαση ύστερα από μαραθώνια σύσκεψη....που αποτελεί πολιτικό και δικαστικό πραξικόπημα.

Ο Η. Κασιδιάρης, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της διακεκριμένης οπλοκατοχής με σκοπό τη διάθεση σε εγκληματική οργάνωση,  κατά την απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες, τις οποίες χαρακτήρισε αστείες.

Στην Ελλάδα υπάρχουν 250 χιλιάδες κυνηγοί και περίπου 850 χιλιάδες όπλα εκ των οποίων τα 350 χιλ δεν έχουν δηλωθεί.

Η απόφαση των ανακριτριών και του εισαγγελέα είναι απαράδεκτη και αποδεικνύει ότι βρίσκονται σε διατεταγμένη αποστολή.

Συνολικά 8 βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι προφυλακισμένοι.

Αυτή την ώρα υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής έχουν συγκεντρωθεί στο εφετείο. Προσερχόμενος, ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωσε προφητικά στους δημοσιογράφους:

«Θα σας κάνω τώρα δήλωση, γιατί ίσως να μην μπορώ μετά».

Ο Η. Κασιδιάρης επέδειξε άδειες κυνηγετικών όπλων για τα οποία, όπως είπε, κατηγορείται και έκανε λόγο για πολιτική δίωξη.

Σημειώνεται πως χθες ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος, τέθηκε χθες σε κατ' οίκον περιορισμό έως ότου το Συμβούλιο Εφετών αποφανθεί για την προφυλάκισή του ή μη, μετά τη διαφωνία για την ποινική του μεταχείριση μεταξύ των ανακριτριών και του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανακρίτριες της υπόθεσης Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου είχαν την άποψη ότι πρέπει να κριθεί προφυλακιστέος, ενώ ο αρμόδιος εισαγγελέας Ισ. Ντογιάκος γνωμοδότησε υπέρ του να αφεθεί ελεύθερος με όρους.

Τη διαφωνία τους καλείται να λύσει τις επόμενες ημέρες το Συμβούλιο Εφετών.



Συγκεντρωμένοι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής στα δικαστήρια φώναζαν «αλήτες, ρουφιάνοι, παραδικαστικοί».




 

Προετοιμασία για τη μεταγωγή του Ηλία Κασιδιάρη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου