Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Ψηφίστε ~ Είναι το νεοελλαδιστάν απλώς ένα δημοσιοϋπαλληλικό μπουρδέλο;


Έλεος ρε Νεοδημοκρατικές γλίτσες...





Είναι το νεοελλαδιστάν απλώς ένα δημοσιοϋπαλληλικό μπουρδέλο;
  
pollcode.com free polls 


Α. Ντινόπουλος: "Συμμαχία με το διάβολο" για να προστατευτούν ΔΥ
 
19/7/2014
10:04
«Επειδή έχουμε 1,5 εκατομμύριο ανέργους, έχω ως υπουργός το ιερό δικαίωμα να συμμαχήσω ακόμα και με το διάβολο, για να διατηρήσω θέσεις εργασίας στο δημόσιο, έστω και αν αυτές δεν είναι ιδιαίτερα παραγωγικές» διεμήνυσε στο Mega ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, όπως μεταδίδει το skai.gr.

Πρόσθεσε πάντως ότι πρέπει να τηρηθούν οι δεσμεύσεις της χώρας και να γίνουν οι απολύσεις που έχουν συμφωνηθεί με την τρόικα για το 2013 και 2014.

Επανέλαβε δε, πως ό,τι είχε να προσφέρει η αυτοδιοίκηση στο θέμα των απολύσεων το πρόσφερε με τους δημοτικούς αστυνομικούς.
  «Υπό αυτή την έννοια είπα ότι η αυτοδιοίκηση μάτωσε» σημείωσε.

Ο υπουργός αποκάλυψε ότι όταν ερωτήθηκε από την τρόικα τι θα πράξει αν δεν πετύχει ο στόχος της εθελούσιας ενδοδημοτικής κινητικότητας απάντησε ότι «θα την πετύχουμε».

«Όταν λες ότι η ενδοδημοτική κινητικότητα είναι εθελούσια δεν μπορείς να πάρεις διοικητικά μέτρα αν δεν γίνει... Ο άλλος το κάνει αν το γουστάρει» ανέφερε χαρακτηριστικά, και πρόσθεσε ότι ευθύνη έχουν οι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες ώστε να πείσουν τους υπαλλήλους για την ενδοδημοτική κινητικότητα.

«Ο νόμος για την αξιολόγηση πρέπει να εφαρμοστεί όπως έχει» δήλωσε επίσης για την αξιολόγηση ο υπουργός Εσωτερικών. Έσπευσε όμως να προσθέσει ότι «πρέπει να μεταφέρει τον προβληματισμό διακοσίων Δημοτικών Συμβουλίων που έχουν ταχθεί κατά της αξιολόγησης».

«Αυτοί είναι αιρετοί, είπε, δεν είναι διορισμένοι όπως στις ΔΕΚΟ. Ο κ. Ντινόπουλος» πρόσθεσε, διαβεβαιώνοντας ότι η αξιολόγηση δεν υποκρύπτει απολύσεις υπάλληλων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου