Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Το ήξερες; Ποιό αυτοκοκίνητο ταιριάζει σε κάθε ζώδιο;






Τα ζώδια μπορούν να επηρεάσουν το τι και το πώς οδηγείτε...



Κριός
Αυτό το ζώδιο της φωτιάς, θα περιμένατε να οδηγεί κάτι γρήγορο και συναρπαστικό. Οδηγεί Volvo. Συνήθως επιλέγει το S60, με το «δυνατό και αξιόπιστο» Σουηδικό προφίλ που ταιριάζει με το δυνατό και υπεύθυνο χαρακτήρα του. Τουλάχιστον το τελευταίο μοντέλο είναι και όμορφο.


Ταύρος
Ο ταύρος είναι πολυέξοδος όσων αφορά στο αυτοκίνητό του. Θα αναφερθούμε μόνο στην έκφραση «ταύρος εν υαλοπωλείο» ενδεικτικά για το πόση ζημιά μπορεί να κάνει αυτό το ζώδιο. Και το άρθρο τον συμβουλεύει να οδηγεί Subaru Impreza. Κάτι δεν πάει καλά.


Δίδυμος
Ο συνδυασμός που κάνει η έρευνα για τον δίδυμο μας ξενίζει λίγο. Αρχικά κατηγοριοποιεί τον δίδυμο ως διψασμένο για γνώση και παιχνιδιάρη, ενώ του συστήνει ένα Honda Civic, το οποίο είναι γνωστό για την αξιοπιστία του.


Καρκίνος
Ευαίσθητος και περιποιητικός ο Καρκίνος, προτιμάει το Fiat Punto, σύμφωνα με το άρθρο. Κάποιος πρέπει να το προτιμάει και αυτό μαλλον. Είναι ίσως από τα πιο προσγειωμένα ζώδια, με το χαμηλότερο μέσο όρο εισπράξεων από ατυχήματα, κάτι που συνάδει με την προσεκτική συμπεριφορά των Καρκίνων στους δρόμους.

Λέων
Τα λιοντάρια είναι αυτά που κινδυνεύουν πιο πολύ από ατυχήματα στους δρόμους με 13% των οδηγων της Confused.com που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, να έχουν πραγματοποιήσει εισπράξεις από την ασφαλιστική τους. Το αγαπημένο τους όχημα (ή συγκρουόμενο αν προτιμάτε) είναι το MINI Cooper, ένδειξη και τις επιδεικτικής συμπεριφοράς τους.


Παρθένος
Οι παρθένοι είναι σεμνοί και πρακτικοί. Εμείς θα τους συγχαρούμε γιατί σύμφωνα με την έρευνα οδηγουν το ταπεινό Ford Focus. Λέμε ταπεινό γιατί το Focus ήταν το πρώτο σε πωλήσεις αυτοκίνητο στην Μ.Βρετανία για μία δεκαετία, και για πολύ καλό λόγο. Τέλειο στην οδήγηση, οικονομικό στην κατανάλωση και εύκολο να το βρεις. Μιλάμε ακόμα για το αυτοκίνητο;


Ζυγός
Ο μέσος ζυγός επιλέγει Peugeot 207, που συνδυάζεται καλά με την περιγραφή του ζωδίου ως ευδιάθετο και παιχνιδιάρικο. Ανεξάρτητο και κοινωνικό ζώδιο, αλλά αυτό είναι προφανές και από την επιλογή του αυτοκινήτου. Τουλάχιστον, το χαρακτηριστικό τους να πιστεύουν εύκολα τους άλλους και να μην υποψιάζονται το δόλο, τους κάνει ιδανικούς αγοραστές μεταχειρισμένων.


Σκορπιός
Οι περιπετειώδεις σκορπιοί, με την δυναμική και αποφασιστική προσωπικότητά τους επιλέγουν Nissan Terrano II. Μπορεί να είναι όντως «δυναμικό» και αξιόπιστο, αλλά δεν βλέπουμε πως αυτό το αυτοκίνητο μπορεί να ανταποκρίνεται τόσο μαζικά, όσο «αποφασισμένο» και αν είναι.


Τοξότης
Οι τοξότες όμως είναι αυτοί με τις μεγαλύτερες εισπράξεις από τις εταιρίες τους, με μέσο όρο £2,464 λίρες Αγγλίας. Σαν αποτέλεσμα της ενθουσιώδους συμπεριφοράς τους, της έντονης κοινωνικότητας τους και της παιχνιδιάρικης φύσης τους, ο τοξότες επιλέγουν ακριβά αυτοκίνητα και συχνά τα καταστρέφουν ολοσχερώς.


Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι είναι πρακτικοί και μετρημένοι και θα τους εντοπίσετε γιατί είναι οι ιδιοκτήτες των Toyota Avensis. Η άνεση και η αξιοπιστία τους αντισταθμίζουν το μειονέκτημα της έλλειψης αδρεναλίνης όταν τα οδηγείτε.


Υδροχόος
Άλλο ένα περιπετειώδες ζώδιο, συχνά εκκεντρικό και αντισυμβατικό, με προφανή προτίμηση στα 4Χ4 -το οποίο μπορεί να αποβεί πολύ χρήσιμο όταν ανεβαίνει η στάθμη του νερού.


Ιχθείς
Οι ιχθείς πιθανότατα αρέσκονται σε κάτι «φανταχτερό», όπως μια BMW Σειρά 1, και είναι από τα ζώδια που θα πιαστούν εύκολα να υπερβαίνουν το όριο ταχύτητας...



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου