Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Μάστορα, πιάσε ένα κρασί Game Of Thrones


Game_of_thronesAν είστε φαν του Game of Thrones θα ξέρετε ότι το μόνο πράγμα που αρέσει στους πρωταγωνιστές του Games of Thrones(εκτός από το να σκοτώνουν και να κάνουν σεξ) είναι ένα: Να πίνουν!

Αν σας αρέσει και εσάς να πίνετε, τώρα μπορείτε να το κάνετε με κρασιά εμπνευσμένα από την σειρά.


Η παραγωγή κρασιών από την φανταστική ήπειρο Westeros ήταν μια ιδέα της αυστραλιανής εταιρίας CommonVentures. Η σειρά από 12 διαφορετικά κρασιά θα περιλαμβάνει εκδοχές που θα αντιπροσωπεύουν τους οίκους  Tyrell, Lannister, Stark, Greyjoy, Arryn, Martell, Baratheonand Targaryen όπως επίσης και τους Wildlings, White Walkers, Night’s Watch και Dothraki.

Σύμφωνα με την εταιρία η σειρά με τα κόκκινα κρασιά θα συνδέονται με τους οίκους που είναι πιο δυναμικοί και πεισματάρηδες. Η σειρά με τα λευκά, από την άλλη, θα αντιπροσωπεύει τους οίκους που είναι πιο μυστηριώδης και πονηροί. Τα κρασιά που θα είναι εμπνευσμένα από το Game of Thrones θα κοστίζουν περίπου 20 δολάρια η κάθε φιάλη και θα αποτελούνται από ποικιλίες όπως Sauvignon Blanc, Chardonnay, Cabernet, Merlot, Pinot Noir και Shiraz.  Θα κυκλοφορήσουν την επόμενη άνοιξη, μαζί με την έναρξη της πέμπτης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς.

Και όπως λένε οι πρωταγωνιστές της σειράς: “When you play the “Game of Thrones,” you wine or you die.”


 http://www.krasiagr.com/?p=58739

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου