Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Φωτοτρολλάρισμα Κιμ + Μη ζητάς ποτέ από αγνώστους να επεξεργαστούν τη φωτογραφία σου


Κάποιοι οφείλουν να ευχαριστήσουν θερμά το βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων για τις φωτογραφίες υπαρκτού σοσιαλρεαλισμού που κατά καιρούς δημοσιεύει.

Το υπερσύγχρονο εργοστάσιο λιπαντικών της Τζοντζί στη Βόρεια Κορέα επισκέφθηκε προ ημερών ο ηγέτης της κομμουνιστικής χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν, και στις φωτογραφίες φάνηκε ιδιαιτέρως... συνεπαρμένος από την παραγωγή λιπαντικών στη χώρα του.


Εννοείται δε, ότι μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας με τον ευτραφή Κιμ να παρακολουθεί... εκστασιασμένος (ούτε παραγωγή καραμέλας να ήταν) μια ποσότητα του ημίρευστου υγρού να καταλήγει σε ένα βαρέλι υπό το αδιάφορο βλέμμα ενός εργάτη στο εργοστάσιο (αλήθεια, πού βρίσκεται τώρα αυτός;) το... Photoshop πήρε φωτιά! Και ορισμένοι χρήστες τού έκαναν το καλύτερο δυνατό σατιρικό “φωτοτρολλάρισμα”!

ΥΓ. Κάποιοι οφείλουν να ευχαριστήσουν θερμά το βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων για τις φωτογραφίες υπαρκτού σοσιαλρεαλισμού που κατά καιρούς δημοσιεύει.

Yhw4nmu

Al8jbo0

Iye9ycd

Xysahal

Unjjuix

Uhldggt

3c9lkg3

Xz4zy0t

Th6umup

F7a


Μη ζητάς ποτέ από αγνώστους να επεξεργαστούν τη φωτογραφία σου - Ο νεαρός κατάλαβε γιατί
 
Ένας κανόνας: Μην ζητάς ποτέ από αγνώστους στο διαδίκτυο να επεξεργαστούν ψηφιακά τη φωτογραφία σου (λέγε με και photoshop). Ο συγκεκριμένος νεαρός κατάλαβε γιατί έκανε λάθος. Δείτε το και εσείς...





Tι ήθελε αυτός ο αγαθός νεαρός; Τον... "ήλιο και τη θάλασσα"; Όχι. Να επεξεργαστεί κάποιος την φωτογραφία που είχε τραβήξει στις διακοπές του, ώστε ο ήλιος να βρίσκεται ανάμεσα στα δάχτυλά του. Απλό αν γνωρίζεις από "φωτοσοπιές" έτσι; Θα έπρεπε να ξέρει καλύτερα όμως. Γιατί ανάρτησε τη φωτογραφία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ζήτησε από... αγνώστους να την επεξεργαστούν ψηφιακά! Λάθος. Μέγα λάθος, γιατί επακολούθησε... γερό "φωτοτρολάρισμα!"

Ηθικό δίδαγμα: Ποτέ μην εμπιστεύεσαι αγνώστους, με φωτογραφίες σου. Την υπογραφή σου, τη φωτό σου και κάτι άλλο... πρέπει να προσέχεις που τα βάζεις.

To αίτημα:


"Μπορεί κάποιος να βάλει Τον Ήλιο ανάμεσα στα δάχτυλά μου;"


Και τα... τρολαρίσματα:


"Ορίστε. Ο ήλιος ανάμεσα στα δάχτυλά σου όπως ζήτησες. ΧΑΧΑ"


"Τόσο λίγο χρειαζόταν για να έχεις τον ήλιο στα δάχτυλα"


"Ήθελες Τον Ήλιο (Τhe Sun), σου έδωσα Τον Ήλιο"


"Σού έδωσα πολλούς ήλιους, διάλεξε ένα"
skai.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου