Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Ας μαζέψει κάποιος τον εμετικό βλάκα aka Βενιζέλο σκάσε


Ο απίστευτος γλίτσας που πριν λίγους μήνες ευλογούσε τους τζιχαντιστές (που εξόπλισαν οι Αμερικανοί και οι Τούρκοι εναντίον του Άσαντ) έκανε ακόμη μία ηλίθια δήλωση.

Πρέπει να εκδιωχθεί από το Υπουργείο Εξωτερικών, γιατί μόνο κακό κάνει στη χώρα μας με τις κωλοτούμπες και την "εσκεμμένη άγνοια":



«Δεν έχουμε πρόβλημα τζιχαντιστών μαχητών στην Ελλάδα», ξεκαθάρισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, Μπαν Κι-μουν, ερωτηθείς σχετικά με ρεπορτάζ που κάνουν λόγο για διασυνδέσεις επτά ατόμων ελληνικής καταγωγής με τζιχαντιστές από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.

«Η Ελλάδα μετέχει στη διεθνή κινητoποίηση κατά του Ισλαμικού Κράτους* [...]

Δεν έχουμε πρόβλημα τζιχαντιστών μαχητών στην χώρα**, αλλά υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών.


Πρώτον:
*Η σημερινή κυβέρνηση Βενιζέλου με την στήριξη του Σαμαρά (μη μου πείτε ότι είναι αλλιώς), στάθηκε στο πλευρό των ισλαμιστών εναντίον του καθεστώτος Άσαντ και υπέρ της πολιτικής Νταβούτογλου.


O Ευάγγελος δήλωσε ότι πρέπει να επέμβει η στρατιωτική μηχανή των ΗΠΑ εναντίον του Άσαντ, όπως είχε συμφωνήσει πριν ακόμη το αποφασίσει ο Ομπάμα.

Επέλεξε δηλαδή να κάνει εχθρό μας τη Συρία και να στηρίξει πρώτος σαν πιστό σκυλί την απόφαση των ΗΠΑ για περαιτέρω ενίσχυση των Τζιχαντιστών και την πολεμική επέμβαση στη Συρία μετά την τουρκική προβοκάτσια με τα χημικά.

Διασυρμός της Ελλάδας από τον ”πολεμοχαρή”, άσχετο και ανεύθυνο υπουργό των Εξωτερικών της.




Δεύτερον:
** Μια αξιοπρόσεκτη εκδοχή εκφράστηκε σε εβδομαδιαία εκπομπή του EURO Channel (Παρασκευή 19.9.2014), σχετικά με την απουσία δυναμικών εκδηλώσεων ισλαμιστών λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.

Παρατήρησε ο παρουσιαστής, ότι ενώ σε όλη την Ευρώπη υπάρχουν εθνοτικά επεισόδια με μετανάστες, στις χώρες της Μεσογείου (Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα και Κύπρο) τα πράγματα είναι ήσυχα.

Η εξήγηση που έδωσε ο παρουσιαστής είναι ότι, αυτές οι χώρες είναι οι πύλες εισόδου των λαθρομεταναστών από Ασία και Αφρική. Αν δημιουργηθούν εκτεταμένα έκτροπα σ’ αυτές, θα υπάρξει δυναμική αντίδραση από τους Έλληνες που θα καλύψει την προσπάθεια κάποιων ΜΚΟ και πολιτικών φορέων που ευνοούν την προσέλευση λαθρομεταναστών, και οι πύλες αυτές ευνόητο είναι να κλείσουν.

Έτσι, όμως, θα χαλάσει το σχέδιο για την διάλυση της Ευρώπης με την επικράτηση σε βάθος χρόνου του μουσουλμανικού στοιχείου. Αναμένονται εξελίξεις στις μεσογειακές χώρες, όταν ο αριθμός των ισλαμιστών στην Ευρώπη θα θεωρηθεί αρκετός για μετατροπή του στάτους στην Ευρώπη.

Η προσπάθεια καθησυχασμού του λαού από την πολιτεία δεν πείθει, επειδή θεωρείται ανοησία να πιστεύει κάποιος ότι σ’ όλες τις ευρωπαϊκές χώρες εκδηλώνονται οι υποψήφιοι τζιχαντιστές, ενώ στην Ελλάδα φαίνεται ότι μας έρχονται μόνον ήσυχοι οικογενειάρχες (το βλέπουμε από τους βιασμούς και τους φόνους μετά ληστειών).





Πέστο ρε Λιάκο:










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου