Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Θα έρθει η στιγμή που το πολιτικό σύστημα και οι δημοσιογράφοι θα ζητήσουν συγνώμη από την Χρυσή Αυγή


Όταν η δημοκρατία αμαυρώνει την ψήφο 536 χιλιάδων ελλήνων πολιτών, τότε υπάρχει άλλο πρόβλημα στην Ελλάδα...

Ξεπερνώντας την υβριστική αριστερίζουσα προσέγγιση... φασίστας, ακραίος, ακροδεξιός και άλλα συναφή, την οποία ορισμένοι θα χρησιμοποιήσουν για να αντικρούσουν τον τίτλο του κειμένου που ακολουθεί, σπεύδουμε να αναφέρουμε ότι δεν μπορεί να το παίζουμε δημοκράτες και ταυτόχρονα να αποκλείουμε 536,10 χιλιάδες έλληνες και ελληνίδες που ψήφισαν από επιλογή την Χρυσή Αυγή και την κατέστησαν τρίτο κόμμα.
Π.χ. δεν μπορεί το Ποτάμι να απολαμβάνει προβολή, να συνομιλεί με την...
κυβέρνηση, η ηγεσία του να συναντάει υπουργούς, να αναλαμβάνει πολιτικές δράσεις και αυτό να θεωρείται φυσιολογικό σε μια δημοκρατία - όπως και είναι φυσιολογικό για να μην παρεξηγηθούμε - και το τρίτο κόμμα στην Ελλάδα να χαρακτηρίζονται εγκληματίες;

Αναφερόμαστε στην Χρυσή Αυγή.

Θεωρούμε πραγματική ντροπή της δημοκρατίας μας όλοι οι εμπλεκόμενοι του Ταχυδρομικού 
Ταμιευτηρίου που με βάση τα πορίσματα της εισαγγελέως Παπανδρέου εμπλέκονται σε σοβαρότατα αδικήματα και όλοι να είναι ελεύθεροι και στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής να θεωρούνται εγκληματική οργάνωση χωρίς ουσιαστικά αποδεικτικά στοιχεία;

Όμως πως στην περίπτωση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι ελεύθεροι με μεγάλες εγγυήσεις και στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, για τα δυο δηλωμένα νόμιμα όπλα του Κασιδιάρη να προφυλακίζεται;

Θα σκεφθείτε ορισμένοι, μα με τι ασχολείσαι και γιατί στηρίζεις την Χρυσή Αυγή;
Δεν πρόκειται για στήριξη σε ένα κόμμα αλλά στήριξη στην λογική…και κυρίως στήριξη σε 536,10 χιλιάδες έλληνες που ψήφισαν συνειδητά την Χρυσή Αυγή.

Η Χρυσή Αυγή κατά την άποψη μου είναι σαν τα πετρέλαια του Ιράκ, αν οι αμερικανοί δεν είχαν σοβαρότατα συμφέροντα δεν θα πήγαιναν στον Ιράκ δεν θα πραγματοποιούσαν αλλεπάλληλους  βομβαρδισμούς και δεν θα έστελναν χιλιάδες στρατιώτες με το ρίσκο των χιλιάδων νεκρών αν δεν είχαν άμεσα και ισχυρά οικονομικά συμφέροντα.
Κάτι αντίστοιχο έχει συμβεί και με την Χρυσή Αυγή.

Το εφεύρημα περί φασισμού είναι γελοίο.
Αν η ΝΔ δεν έχανε ψηφοφόρους προς την Χρυσή Αυγή, πιστεύει κανείς ότι η ηγεσία του κόμματος αυτού θα βρισκόταν στην φυλακή ή θα κατηγορείτο για εγκληματική οργάνωση;

Ο χώρος της κεντροδεξιάς και κυρίως της δεξιάς έχει ξεκάθαρα διαρραγεί και αυτό το χάσμα που δεν μπορεί να κλείσει θα είναι ένας από τους 2-3 λόγους που θα οδηγήσουν την ΝΔ σε βαριά ήττα.

Θα είναι επώδυνη η ήττα στην εναπομείνασα ΝΔ και ότι αυτό αντιπροσωπεύει στον κεντροδεξιό χώρο.

Το πολιτικό σύστημα και η δικαιοσύνη δεν λειτούργησαν με κριτήρια θεσμικά και απόδοσης της δικαιοσύνης αλλά με κριτήρια πολιτικού καιροσκοπισμού.

Η επερχόμενη ήττα της ΝΔ θα είναι μια τιμωρία για το πώς συμπεριφέρθηκε ο Σαμαράς και μερίδα καλοβολεμένων  πολιτικών της ΝΔ κατά της παράδοσης της ΝΔ.

Η παράδοση της ΝΔ είναι η δεξιά την οποία η ΝΔ αποκήρυξε.

Η βαριά ήττα της ΝΔ θα είναι η λύτρωση του δεξιού ψηφοφόρου....και του αριστερού ψηφοφόρου για διαφορετικούς λόγους.

Είναι βέβαιο ότι η ΝΔ μετά την ήττα που έρχεται θα υποχρεωθεί να επαναξιολογήσει όλη την στρατηγική της προς την Χρυσή Αυγή.

Η πολιτική Σαμαρά απέτυχε παταγωδώς.

Η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτο κόμμα.

Παράλληλα όμως και τα άλλα κόμματα θα υποχρεωθούν να επαναξιολογήσουν την στάση τους.

Το ανέκδοτο περί δημοκρατικών κομμάτων που τάσσονται κατά του φασισμού είναι γελοίο.

Κανείς από τους 536,10 χιλιάδες ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής δεν θεωρεί φασίστα τον εαυτό του.

Ο αυτοπροσδιορισμός είναι γνώρισμα της δημοκρατίας που σέβεται περισσότερο η Χρυσή Αυγή.

Συν τοις άλλοις δημοκρατία δεν σημαίνει διαφάνεια;

Το ΣΔΟΕ έλεγξε τα ταμεία του κόμματος της Χρυσής Αυγής και τα βρήκε καθαρά.

Το ερώτημα είναι αν το ΣΔΟΕ ελέγξει τα ταμεία των μεγάλων κομμάτων μήπως εμφανιστούν όχι απλά σκελετοί αλλά δεινόσαυροι;

Στο πολιτικό σύστημα δεν αρέσει ο τσαμπουκάς που πουλάει η Χρυσή Αυγή αλλά το πρόβλημα δεν είναι ο τρόπος αλλά ποιος μπορεί να κατηγορήσει την Χρυσή Αυγή ότι τα παίρνει;

Τι θέλουμε λοιπόν πολιτικούς απατεώνες που τα παίρνουν;

Αυτό δεν πιστεύει η κοινωνία για τους πολιτικούς;

Ότι είναι απατεώνες και αργυρώνητοι;

Αυτό δεν πιστεύει;

Βέβαια η Χρυσή Αυγή δεν είναι κόμμα άγγελος υπό την έννοια ότι έχει παρελθόν με λάθη αλλά ούτε κατηγορήθηκαν ότι έκλεψαν, ούτε ότι πρόδωσαν την πατρίδας τους.

Έτσι εξηγείται γιατί η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να είναι τρίτο πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα.
Το πολιτικό σύστημα θα υποχρεωθεί στο τέλος της ημέρας να ζητήσει συγνώμη από την Χρυσή Αυγή, όσο και αν σας φαίνεται περίεργο.

Το ίδιο θα πράξουν και ορισμένοι δημοκράτες δημοσιογράφοι που ανέχονται τον κλέφτη πολιτικό ή τον απατεώνα επιχειρηματία αλλά το παίζουν αυστηροί όταν κάποιος τους προκαλεί και τους χαλάει την φθαρτή τους ιστορία.

Εδώ αποκαλύφθηκε ότι δημοσιογράφοι που στηρίζουν την προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής....χρηματοδοτούνται από το....Γερμανικό υπουργείο εξωτερικών.
Τέτοια κατάντια.

Πολιτικό σύστημα και ορισμένοι δημοσιογράφοι θα ζητήσουν συγνώμη από την Χρυσή Αυγή.
Θα σκεφθείτε πάει τρελαθήκαμε.

Θα σας πούμε έχουμε σώας τα φρένας.

Κρατήστε το κείμενο αυτό και θα δείτε ότι θα επιβεβαιωθούμε 100%.
Γιατί είμαστε τόσο σίγουροι, θα καταλάβετε προσεχώς….

Απλά κρατήστε αυτό το κείμενο.

www.bankingnews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου