Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Φιλαράκια ο Χίτλερ με τον Heisenberg του Breaking Bad


Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για τη ζωή και τις συνήθειες του γερμανού δικτάτορα, προερχόμενες από δύο διαφορετικές πηγές, είδαν τις τελευταίες ώρες το φως τη δημοσιότητας.

Στην πρώτη, ένας συγγραφέας υποστηρίζει ότι ο Φίρερ έκανε σεξ με την Εύα Μπράουν χωρίς βγάζει τα ρούχα του, ενώ η δεύτερη υποστηρίζει πως ο ηγέτης του Γ' Ράιχ ήταν εθισμένος στην κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη.




Ασέξουαλ, εμμονικός με την καθαριότητα και εθισμένος στα ναρκωτικά ο Χίτλερ
Σε ομιλία του στο Φεστιβάλ Λογοτεχνίας στο Τσέλτεναμ της Μεγάλης Βρετανίας ο συγγραφέας Μαρτάν Αμί, υποστήριξε ότι ο Χίτλερ και η Εύα Μπράουν έκαναν σεξ χωρίς να αγγίζονται, δεν έβγαζαν καν τα ρούχα τους γιατί ήταν απίστευτα εμμονικοί με την καθαριότητα. Πρόσθεσε μάλιστα πως ο γερμανός δικτάτορας ερχόταν σε οργασμό κρατώντας σε απόσταση την σύζυγό του Εύα και παρακολουθώντας την απλώς να σηκώνει τη φούστα της.

«Δεν υπάρχουν πραγματικές ενδείξεις για τη ζωή και κυρίως για τη σεξουαλικότητά του. Αλλά ένας άνθρωπος ο οποίος δε βγάζει τα ρούχα του ούτε καν όταν πηγαίνει στο γιατρό του και είναι μανιακός με την καθαριότητα, αυτά δείχνουν πολλά για τη ζωή του», υπογράμμισε ο συγγραφέας σημειώνοντας ότι άλλες πηγές αναφέρουν πως ο Χίτλερ είχε σεξουαλικές σχέσεις με την ανηψιά του.

«Δεν θέλω να γίνομαι αναγωγικός, απλοϊκός ή επιπόλαιος, αλλά είμαι πεπεισμένος ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Χίτλερ παραμένει μυστηριώδης προσωπικότητα είναι ότι υπάρχει ένα κενό γύρω από τη σεξουαλικότητά του», υποστήριξε.


Ο Χίτλερ και η Εύα έγιναν εραστές το 1932, αλλά οι Γερμανοί δεν έμαθαν τη σχέση τους παρά μόνο μετά το τέλος του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου.
Ο Χίτλερ και η Εύα έγιναν εραστές το 1932, αλλά οι Γερμανοί δεν έμαθαν τη σχέση τους παρά μόνο μετά το τέλος του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου.
Την ίδια στιγμή, η εφημερίδα Independent φέρνει στη δημοσιότητα έγγραφαν της Μυστικής Υπηρεσίας Στρατού των ΗΠΑ, τα οποία υποστηρίζουν πως ο Χίτλερ ήταν εθισμένος στην κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη. Στη πολυσέλιδη μελέτη αναφέρεται ότι ο Χίτλερ έπαιρνε καθημερινά 47 διαφορετικά σκευάσματα. Ο Χίτλερ, θεωρούσε τη κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη φάρμακο για την κόπωση, ενώ λέγεται πως είχε λάβει ισχυρή δόση πριν συναντηθεί με τον Ιταλό δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι το καλοκαίρι του 1943, όπου κατά τη διάρκεια της, μιλούσε ακατάπαυστα για δύο ώρες.

Πηγές: Daily Mail, Independent

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου