Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Αλεπούδες και κοτόπουλα στο ίδιο το κοτέτσι


Τέτοιο κουτορνίθι λαός αλλά με τόσο παμπόνηρη ηγεσία δεν νομίζω να υπάρχει άλλος στην Ευρώπη τουλάχιστον.

Αντί να ασχολείται πως να βρει με πόθεν έσχες και απολύσεις βισμάτων τους δράστες του ριφιφί των δανεικών της μεγαλύτερης αρπαχτής της παγκόσμιας ιστορίας (σύμφωνα με πληθυσμό και ΑΕΠ) και να τους στείλει στις φυλακές με κατασχεμένες περιουσίες, ασχολείται πως θα αποφύγει τις συνέπειες, με αλλαγή νομίσματος σε δραχμή, με κουρέματα, με επιμήκυνση, με φόρους στα κορόιδα...
με σεισαχθεια, με χιλιες δυο κουτοπονηριες, αποδεχομενος εμμεσα το μαζι τα φαγαμε που του σερβιρουν ομορφα οι παντελονιασαντες του ριφιφι και ο Τυπος τους.

Αντι να ασχολειται πως να βρει αυτους που ανοιξαν τις κερκοπορτες του δανεισμου και των ελλειμματων και που μας φορτωσαν χρεος 180% επι ενος μαϊμου ΑΕΠ με δανεικα για να σαπισουν στις φυλακες, κοιταει τρομαγμενος τους ιδιους που τον εφεραν ως εδω να του κουνανε το δαχτυλο μαζι με τους (Ευρωπαιους) που σφυριζαν αδιαφορα τοσα χρονια μεχρι να περασει η θηλεια του χρεους καλα καλα στο λαιμο μας.

Πραγματικα η Ελλαδα στο κατωφλι ιστορικης αλλαγης.

Οι.. απογονοι (αυτοι που ψηφιζουν) του Μεγαλεξαντρου και της Παναγιωταρεας, χτυπημενοι απο τους φορους κρατιστων, για να ξεπληρωθει το ριφιφι των δανεικων και των διορισμων τους, πανε πιο αριστερα για ακομα καλυτερες μερες!

Το τιμονι του σκαφους ξανα στα χερια των κρατικοδιαιτων. Οι διορισμενοι αφισοκολλητες και οι επιδοξοι προς διορισμο αφισοκολλητες ρυθμιζουν την πορεια της χωρας.

Απο το Χιουστον εως το Καρατσι κοιτανε με ανοιχτο το στομα το αριστερο ρεντικολο της εγγυς Ανατολης.

Αξιος ο αγωνας, σπιτι σπιτι, πορτα πορτα, δωματιο δωματιο, του Μπομπολα, του Βαρδινογιαννη, του Αλαφουζου, του Κυριακού, του Κοντομηνα, του Κουρη, του Θεμου, της κρατικης ΝΕΡΙΤ, με τα ζαγαρακια τους Παπαδοαυτιαδες και Οικονομοκαμπουρακηδες, τους Χασαποβερυκιους και τοσων αλλων αφισοκολλητων πενας, καθως και τα θαλασσοδανεια και οι μισθοι τους.

Η λοβοτομη των Ελληνων ειναι 100% δικια τους επιτυχια.

Τετοιος κουτορνιθι λαος με τοσο διπλοπροσωπη παμπονηρη και αδιστακτη σε κωλοτουμπες ηγεσια δεν νομιζω να υπαρχει αλλος στην υφηλιο.

Εδω θα μεινουν μονο τα χοντροπετσα λαμογια ,οι κρατικοδιαιτοι,και οι ηλιθιοι.

Ο θεος να βαλει το χερι του για τους υπολοιπους που για διαφορους λογους δεν μπορουν να φυγουν

Αλεπουδες και κοτοπουλα στο ιδιο το κοτετσι. Μαντεψτε το αποτελεσμα.


northpoint

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου