Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Φθηνά επώνυμα αρώματα ~ Που θα βρεις τις καλύτερες τιμές & προσφορές


Αγοράζεις αυθεντικά αρώματα κι όχι αυτά που πουλάνε στο δρόμο οι φίλοι μας οι γύφτοι (τα οποία μυρίζουνε κάτι από Κοζλοντούι ή Ρωσοτσετσενίλα μέσα σε λεωφορείο), αλλά ούτε τα χύμα. Η κρίση σε έπληξε κι εσένα και σκέφτεσαι το κάθε ευρώ που θα δώσεις;

Πάνε οι παλιές εποχές που τα σκάγαμε χοντρά ακόμα και στις εκπτώσεις σε Hondos Center, Notos Galleries, Sephora, κλπ. Οι καιροί αλλάξανε και τα επώνυμα αυθεντικά αρώματα διατίθενται φθηνότερα και από τα αφορολόγητα (Duty Free), στα οποία τρέχαμε να γλυτώσουμε κάνα φράγκο.

Αναφέρομαι φυσικά στις αγορές μέσω διαδικτύου που πλέον έχουνε γίνει πιο εύκολες και πιο αξιόπιστες. Μετά από συγκρίσεις και από αγορές που έκανα για να διαπιστώσω την αυθεντικότητα των αρωμάτων, κατέληξα στις εξής δύο ιστοσελίδες με τις καλύτερες τιμές:




Πρόκειται για...




το με έδρα την Κρήτη http://www.beautebeaute.gr/





και...





το με έδρα την Αθήνα http://www.aromania.gr/






Τα δύο αυτά συναγωνίζονται στην κατώτερη τιμή μεταξύ τους, με πιο προσιτό γενικά το aromania.

Οι τιμές και οι διαθεσιμότητες αλλάζουν πολύ συχνά, οπότε μπορείτε να συγκρίνετε τα αρώματα που θέλετε ανά πάσα στιγμή, ώστε να πετύχετε την καλύτερη προσφορά. Υπάρχουνε διαθέσιμα προς πώληση και testers* (ακριβώς ίδια μπουκάλια & οσμή με τα αυθεντικά) με τιμές έως -70% από την αρχική.



Τα θετικά μιας αγοράς από τα συγκεκριμένα καταστήματα από τη στιγμή που γνωρίζετε ακριβώς το άρωμα που θέλετε, είναι:
  • η τιμή
  • ευκολία συμπλήρωσης της παραγγελίας που μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά
  • η ύπαρξη φυσικής έδρας καταστήματος
  • η πληρωμή με αντικαταβολή και τα έξοδα αποστολής είναι 3 μόλις ευρώ
  • η άμεση εξυπηρέτηση-επικοινωνία
  • αγορά testers
  • μηδέν έξοδα αντικαταβολής-αποστολής για αγορές πάνω από ένα ποσό
  • δικαίωμα επιστροφής 
  • 100% αυθεντικά αρώματα
  • δυνατότητα συσκευασίας δώρου χωρίς extra χρέωση

Τα βήματα για την παραγγελία είναι:
  • Επιλέγετε το άρωμά σας online 24 ώρες το 24ωρο ή τηλεφωνικώς στις ώρες λειτουργίας.
  • Σε διάστημα 10-90 λεπτών σας καλούνε από το κατάστημα για επιβεβαίωση της παραγγελίας
  • Σε 24 το πολύ ώρες, ο courier θα βρίσκεται στην πόρτα σας με την παραγγελία και την απόδειξη λιανικής. -Μάλιστα μπορείτε να βλέπετε και την πορεία του δέματος σε πραγματικό χρόνο taxydromiki.gr.


Εάν έχετε ακόμη ενδοιασμούς, δείτε εδώ σχόλια από πελάτες των καταστημάτων αυτών.


Υ.Γ.: Όσο σκέφτομαι τα 80άρια που πλήρωσα για αρώματα στα Hondos και που πωλούνται στο ίντερνετ 35-40 ευρώ...


***Σε μία αγορά του Berberry for men 100ml (όχι tester) που έκανα από το  http://www.beautebeaute.gr/, ναι μεν το άρωμα ήταν το ίδιο με αυτό που αγόρασα από hondos center, αλλά δεν κρατούσε πάνω από 10 λεπτά.





*Τί είναι τα tester;

Τα tester είναι μία εκδοχή των καλλυντικών προϊόντων που πωλείται όμως χωρίς την όμορφη συσκευασία της ολοκληρωμένης εκδοχής του προϊόντος. Οι εταιρείες τα χρησιμοποιούν για να μπορούν οι πελάτες των καταστημάτων να δοκιμάζουν τα προϊόντα προτού τα αγοράσουν.

Περιέχουν ακριβώς το ίδιο προϊόν, τόσο σε ποιότητα όσο και σε ποσότητα, και πωλούνται σφραγισμένα και αχρησιμοποίητα, όπως ακριβώς η πλήρης εκδοχή του ίδιου προϊόντος. Σε κάποιες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα σε κάποια αρώματα, η συσκευασία τους δεν περιέχει τυχόν ακριβά τμήματα (όπως π.χ. περίτεχνα καπάκια), σε μια προσπάθεια των εταιρειών να μειώσουν το κόστος της παρασκευής τους. Εάν αυτές οι λεπτομέρειες δεν παίζουνε ρόλο για εσάς, τότε η αγορά ενός τέστερ σας συμφέρει περισσότερο, γιατί πρόκειται για ακριβώς το ίδιο προϊόν, χωρίς το επιπλέον κόστος της πλήρους συσκευασίας.

Συνήθως η συσκευασία των τέστερ αποτελείται από χαρτόνι σε λευκό ή καφέ χρώμα και έχει επιγραφές με το όνομα και το εμπορικό σήμα του προϊόντος.








15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τα λες πολυ ωραια για να ειναι αληθινα!! Απο το hondos center,αγορασα Escada joyful..30ml..40 euro..και δωρο το body lotion 50ml. στο site που προτεινεις,κοστιζει μοονο η κολωνια 39 ευρω,συν εξοδα αποστολης.

Κρασοπατήρ είπε...

Μήπως είδατε σε κάποιο άλλο site;
Στο Aromania το 30ml το έχει 34 ευρώ +3 έξοδα, βγαίνει 37 (βέβαια στα Hondos παίρνεις και τη lotion).

http://www.aromania.gr/escada-women/escada-joyfull-eau-de-parfum-75ml-tester-1503244128.html

Στο Beaute Beaute, δεν το έχει καν διαθέσιμο σήμερα.

Στο Aromania, έχει το 75άρι tester στα 49 ευρώ, που σημαίνει 0,65 ευρώ το ml, ενώ αυτό που πήρατε από τα Hondos, σας βγαίνει στα 1,33 ευρώ το ml, δηλαδή διπλάσια τιμή.

Unknown είπε...

Ροσοτσετσενιλα μεριζει ? Αλβανοτουρκιλα εδω μεριζει...

maya είπε...

ΠΗΡΑ ΤΟ D&G THE ONE ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΩΜΑΝΙΑ ΕΔΩΣΑ 54 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 75ML ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΑΠ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕΝΕΙ ΜΥΡΩΔΙΑ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ

Unknown είπε...

δεν εχει ψευτικα αρωματα το aromania!

Προσφορές και Εκπτώσεις - Hotdeals.gr είπε...

Τσεκάρετε για πολύ καλές προσφορές στο http://hotdeals.gr

george είπε...

Εγω έκανα αγορά απο τον Hondo center Ομονοίας,dolce&cabbana intenso 30 ml και το 1 million.. ενα εχω να πω .. το dolce cabbana σαν δείγμα κράτησε μια ημέρα περίπου ,,όμως το άρωμα που αγόρασα 48 ευρω δεν κράτησε ουτε 10 λεπτά πάνω μου.η αγορά έγινε πρόσφατα.Τους ενημέρωσα για το άρωμα και μου κράτησαν τα στοιχεία μου για αν επικοινωνήσει η εταιρεία .. μέχρι σήμερα .. κανένα τηλεφώνημα.Το 1 million ευτυχώς κρατάει η μυρωδιά του.. δεν έμεινα ικανοποιημένος από το Hondo Center,,

tonito είπε...

γεια σας παιδια να σας πω και εγω ενα σιτε απο το οποιο εκανα αγορα και ολα ηταν μια χαρα και το αρωμα ηταν 100% αυθεντικο. https://fashionplace.gr/

Ανώνυμος είπε...

Dolce & Gabbana Pour Homme Eau De Toilette Spray 125m το αγορασα απο aromania αλλα ειναι μαιμου δεν κραταει ουτε 5 λεπτα !! απορω πως δουλευουν ακομη τετοια μαγαζια.. !!

Κρασοπατήρ είπε...

Εάν φάνε 2-3 καταγγελίες, γίνει έλεγχος και βρεθούνε μαϊμούδες τότε θα τους κλείσουν. Δεν γνωρίζω την πολιτική των επιστροφών τους σε περίπτωση που δεν μείνει ικανοποιημένος ο πελάτης. Δείτε το στην ιστοσελίδα τους.

Κρασοπατήρ είπε...

***Σε μία αγορά του Berberry for men 100ml (όχι tester) που έκανα από το http://www.beautebeaute.gr/, ναι μεν το άρωμα ήταν το ίδιο με αυτό που αγόρασα από hondos center, αλλά δεν κρατούσε πάνω από 10 λεπτά.

Unknown είπε...

Έχω αγοράσει πάνω από 20 αρώματα από το aromania ούτε ένα μου βγήκε μαϊμού πρώτα από όλα κάποιος που έχει μυαλό καταλαβαίνει και από τη συσκευασία και από το μπουκάλι. Κάθε μπουκάλι και κουτί έχει από κάτω κωδικό ασφαλείας μπαίνεις στο checkfresh βάζεις το κωδικό και σου βγάζει ότι ισχύει το προϊόν και πότε κατασκευάστηκε..Μην ξαναπειτε ότι πουλάνε ψεύτικα αυτό δεν ισχύει είναι πολύ σοβορο μαγαζί απλά η ιδιοκτήτρια είναι λίγο πονηρή και εκνευριστικη αλλά σπάνια θα τη δεις είναι συνήθως στο υπόγειο και κοιτάει από τις κάμερες...
Το Hondos Center και οι πανάκριβες τιμες είναι πλέον ιστορία για μένα..
Απο aromania πήρα silver wind wood 100 ml 45 ευρώ kαι στο Hondo 85 ευρώ είχε!!!!
Gaultier Le Male 125 ml 49 ευρώ πήρα από aromania και στο Hondo 73 ευρώ...
Πηγαιντε μόνοι σας να δείτε τιμές και μετά πηγαιντε μία βόλτα από Hondo να δείτε διαφορά...

Unknown είπε...

Επίσης ένα άλλο μαγαζί παρόμοιο που έχω ψωνίσει αρωματα είναι το aromatisou

Ιωάννα Κ. είπε...

Έχω αγοράσει αρώματα από το venera.gr και έμεινα ευχαριστημένη. Η τιμές πολύ καλές και το ίδιο και η εξυπηρέτηση. Έχουν γυναικεία και ανδρικά και πήρα και κάτι για τον σύζυγο.

alexandra_paras είπε...

Όντως τα δύο παραπανω είναι αξιόπιστα καταστήματα. Έχω βρει όμως και το www.ishoponline.gr με πολύ καλές τιμές. Πήρα το Roberto Cavalli Serpentine Eau De Parfum 100ml δεύτερη φορά και έχω μείνει καταευχαριστημένη!

Δημοσίευση σχολίου