Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Καθαριότητα: Γατάκια, ακόμη ξοδεύετε τσάμπα χρήμα ενώ υπάρχουν τα μυστικά της Kraso-granny;


Δεν υπάρχει ελληνικό σπίτι που να μην έχει μία τεράστια γκάμα ασημικών, κληρονομιά από τη γιαγιά ή την προγιαγιά, τις περισσότερες φορές σαν... προίκα!

Και πού να 'ξεραν τότε ότι...
πλέον όλα αυτά δεν θα είχαν καμία σχεδόν αξία, εκτός βέβαια από συναισθηματική.


Και αφού τα έχετε βρε κορίτσια, δεν θα πρέπει να μάθετε να τα περιποιείστε και σωστά; Διότι το ασήμι έχει έρθει στον κόσμο για να γυαλίζει και όταν αυτό δε συμβαίνει, δεν είναι μόνο στενάχωρο αλλά και άσχημο σαν θέαμα. Εμείς λοιπόν, σας έχουμε τον πιο φυσικό τρόπο για να κάνετε τα ασημικά σας να λάμπουν, και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να τρίψετε καθόλου! Δώστε βάση:

1. To μαγικό υλικό είναι η μαγειρική σόδα! Σε μία μεγάλη κατσαρόλα λοιπόν, βάλτε νερό, τόσο ώστε να γεμίσει σχεδόν, και βάλτε τη πάνω στο μάτι της κουζίνας για να βράσει. Προσοχή, η κατσαρόλα να είναι αρκετά μεγάλη, ώστε να μπορέσει να χωρέσει όλα τα ασημικά σας.

2. Όταν το νερό βράσει, βγάλτε το από τη φωτιά και τοποθετήστε στον πάτο της κατσαρόλας ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο και στη συνέχεια βάλτε από πάνω τα ασημικά σας. Αμέσως μετά ρίξτε την μαγειρική σόδα. Θα παρατηρήσετε το νερό να αφρίζει και να αναδύεται μία μυρωδιά σαν σάπια αυγά. Μην τρομάξετε!

3. Η χημική αντίδραση, θα απομακρύνει τη σκουριά από τα ασημικά σας και θα την προσκολλήσει στο αλουμινόχαρτο. Αφήστε τα μέσα στο μείγμα μέχρι τα ασημικά σας να γυαλίζουν σαν καινούρια!
Last but not least: Το νερό θα πρέπει να είναι πάντα καυτό για να μπορέσει να είναι αποτελεσματικό!

queen.gr



Στην κατηγορία "Βρομ" θα τα διαβάσετε όλα, ενώ από εδώ, θα τα κατεβάσετε όλα... :) :) :)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου